back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Pravda o Seredi: Martin Tomčányi výstražné tabuľky používa bez súhlasu autora – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Volená funkcia v samospráve má byť v prvom rade o morálke, cti a dodržiavaní aj „nepísaných pravidiel“, ktorými sa ľudská spoločnosť od nepamäti riadi. Tým skôr, volení funkcionári na všetkých úrovniach riadenia spoločnosti sú povinní rešpektovať zákony a práva iných.

U primátora Mesta Sereď Ing. Martina Tomčányiho sme si už zvykli na to, že je schopný zákon porušiť vedome a s cieľom dosiahnuť sledovaný cieľ a porušenie zákonov dokonca verejne obhajovať. Okrem uvedeného máme zadokumentované dokonca aj nerešpektovanie zákonov a podzákonných noriem napriek niekoľkým verejným upozorneniam, že k tomu na území mesta dochádza.

Martin Tomčányi, t.č. primátor Mesta Sereď  je ochotný a schopný privlastniť si aj to, čo patrí inému, čo on neobjednal, nezaplatil a čo je súčasťou projektu iných osôb, súkromných firiem, OZ, alebo dokonca mesta. Vyzerá to tak, že v momente, keď mu to vyhovuje či prinesie prospech, nepozná prekážku, ktorú by v ceste za svojim cieľom neprekonal…

V uplynulom predvolebnom boji sa v jeho predvolebnej kampani na jeho billboardoch objavil vizuál tržnice vyhotovený architektami pre Mesto Sereď.  Mesto Sereď architektonickej kancelárii nie malými finančnými prostriedkami za toto aj zaplatilo.

Toto bolo  kandidátovi Tomčányimu vyčítané aj verejne na sociálnych sieťach.

O konkrétnom prípade sme písali tu:

Pravda o Seredi: Martin Tomčányi vo svojej súkromnej kampani použil podklady vyhotovené pre Mesto Sereď

- Článok pokračuje pod reklamou -

Napriek tomu, že použitie vizuálu Mestskej tržnice  vyhotoveného pre Mesto Sereď a zaplateného Mestom Sereď v kampani súkromnej osoby Martina Tomčányiho na post primátora Mesta Sereď, bolo kritizované aj verejne, Martin Tomčányi sa ale nepoučil.

Asi si myslí, že on môže všetko…

– – –

Pred niekoľkými rokmi Mestská polícia v Seredi (rovnako aj v iných mestách) označovala verejné priestranstvá informačnými tabuľkami (vyhotovenými v súlade s vtedy platnou legislatívou) upozorňujúcimi verejnosť na priestory monitorované bezpečnostnými kamerami.

Po úspešnom plne bezpečnostnom vizuáli vyvinutom našou firmou na služobné vozidlá Mestskej polície (vizuál bol na náklady našej firmy inštalovaný na vozidlo MP a rok testovaný), sme pre Mestské polície (aj, no nielen v Seredi) vyhotovili aj vizuál týchto tabuliek. Následne sme realizovali aj ich výrobu a z časti aj ich montáž. (autorom diela –  vizuálu je autor článku a vlastník SOL)

Pre MP v Seredi bol text s nápisom Mestskej polície Sereď a napr. pre MP v Piešťanoch, vizuál rovnaký, no s nápisom Mestskej polície Piešťany. Na vlastnej nehnuteľnosti používame grafický vizuál bez označenia a samozrejme aj ďalšie špeciálne vizuály upravené na naše podmienky.

- Článok pokračuje pod reklamou -

„Verejná výzva Martinovi Tomčányimu, t.č. primátorovi Mesta Sereď – prestaň si už konečne privlastňovať a vo svoj prospech používať to, čo Ti nepatrí !!“

VIDEO:
 

– – –

Iba niekoľko dní dozadu, sa na plechovom oplotení súkromného pozemku Martina Tomčányiho „objavili“ tabuľky informujúce verejnosť o monitorovaní priestoru kamerami. Na tom by nebolo nič mimoriadne, keby sa nejednalo o grafický vizuál tabuliek vyhotovených pre Mestské polície všeobecne a Mesto Sereď, resp. Mestskú políciu.

 

Na predmetnom grafickom vizuáli je zreteľne viditeľné, že vizuál tabuľky je orezaný v spodnej časti o nápis „MESTSKEJ POLÍCIE SEREĎ“.

Je pri takomto opakovanom konaní primátora Mesta Sereď vôbec dostatočne výstižné označenie – HANBA Tomčányimu?

Použitie grafického vizuálu (diela) na súkromné účely (na iný účel, ako boli objednané, zaplatené a autorom odsúhlasené)   bez súhlasu jeho autora je v rozpore so zákonom.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Zásah do grafického vizuálu (diela) bez súhlasu jeho autora rovnako nie je možný! (a autor so zásahom NEsúhlasí !)

Považujeme za potešujúce, že náš vizuál je kvalitný a žiadaný aj po asi desiatych rokoch, no to neznamená, že ho môže používať ktokoľvek a bez súhlasu autora. (autorský zákon)

Tabuľky s našim kvalitným a evidentne žiadaným grafickým vizuálom sú stále na mnohých miestach v Meste a viac ako desaťročie občanov informujú (upozorňujú) na verejné priestranstvo monitorované kamerami Mestskej polície.

Dnes popoludní sme označili zalaminovanú tabuľku s použitým našim vizuálom nápisom, ktorý vlastníka nehnuteľnosti na nezákonný stav upozorňuje. Zároveň sme o veci informovali vedenie MP v Seredi, ktoré sľúbilo zjednať nápravu.

Martinovi Tomčányimu, t.č. primátorovi Mesta Sereď, sme popoludní zaslali výzvu, aby nás bezodkladne kontaktoval vo veci používania nášho diela bez potrebného súhlasu. O ďalšom postupe verejnosť – občanov Mesta Sereď, (ktorými zaplatenú vec primátor Tomčányi využíva na súkromné účely), budeme informovať.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. vy ste bojovali proti ubytoniam, nakoniec ste jednu prevadzkovali…… ked dame Sered vam do ruk urobite aspon 5 atomoviek ako ten jebo z TT, uz nejebte do primatora, konecne to mesto vyzera ako ma vyzerat. Ked ostanu tabulky, tak sa nejako vyuziju, normalne ich mohol vyhodit, po pripade urobit aukciu. Ako ste vy pomohli tomu mestu? Co clanonok o seredi, to vsetko zle…. lebo vy ste ten co vsetko vie. Skuste uz konecne rozmyslat aj tak ako pomoct, nie sme zvedavi na vase tabulky a ked to primator odstrihol tak to je jeho dielo a vas moze aj roztrhat od jedu…. Uz nebudte matovic…. nerozdelujte, skuste pomahat

  2. vy ste bojovali proti ubytoniam, nakoniec ste jednu prevadzkovali…… ked dame Sered vam do ruk urobite aspon 5 atomoviek ako ten jebo z TT, uz nejebte do primatora, konecne to mesto vyzera ako ma vyzerat. Ked ostanu tabulky, tak sa nejako vyuziju, normalne ich mohol vyhodit, po pripade urobit aukciu. Ako ste vy pomohli tomu mestu? Co clanonok o seredi, to vsetko zle…. lebo vy ste ten co vsetko vie. Skuste uz konecne rozmyslat aj tak ako pomoct, nie sme zvedavi na vase tabulky a ked to primator odstrihol tak to je jeho dielo a vas moze aj roztrhat od jedu…. Uz nebudte matovic…. nerozdelujte, skuste pomahat

  3. Dušan je vidieť že asi nemáš čím rozmýšľať. Alebo patríš do Tomčányiho úderky

  4. Dušan je vidieť že asi nemáš čím rozmýšľať. Alebo patríš do Tomčányiho úderky

  5. Pavol Kurbel v tom amoku ste tusim zabudol pisat :D. Inak strasna vec toto s tou tabulkou, toto mi zmeni cely zivot :D. Co sa to deje ludia, co sa to deje? Takato strasna vec. Pozadujem obnovu trestu smrti, toto sa nesmie nechat len tak :D. PS: Palko budes kandidovat na post primatora ci nie? Kedy sa to dozviem?

  6. Pavol Kurbel v tom amoku ste tusim zabudol pisat :D. Inak strasna vec toto s tou tabulkou, toto mi zmeni cely zivot :D. Co sa to deje ludia, co sa to deje? Takato strasna vec. Pozadujem obnovu trestu smrti, toto sa nesmie nechat len tak :D. PS: Palko budes kandidovat na post primatora ci nie? Kedy sa to dozviem?

  7. keby nekradol najprv vizuál tržnice a teraz tabuliek nikto by nemal možnosť sa do neho navážať

  8. keby nekradol najprv vizuál tržnice a teraz tabuliek nikto by nemal možnosť sa do neho navážať

  9. ty si uplný pako tebe škoda čokoľvek vysvetlovat ty to nemáš čím pochopiť

  10. ty si uplný pako tebe škoda čokoľvek vysvetlovat ty to nemáš čím pochopiť

  11. kurbel robi love na seredi v stavebnom materiali pre sered a schovava sa za opoziciu 🙂 majko ma 10000 sledovatelov na svojom portali, normalne sa v nedelu pomodlia a myslia si ze im boh odpusti….. tak tento svet smeruje do p…..

  12. kurbel robi love na seredi v stavebnom materiali pre sered a schovava sa za opoziciu 🙂 majko ma 10000 sledovatelov na svojom portali, normalne sa v nedelu pomodlia a myslia si ze im boh odpusti….. tak tento svet smeruje do p…..

  13. vidiet že Tomčányiho úderka dostala príkaz a inštrukcie a preplatené bude mať aj nadčasy

  14. vidiet že Tomčányiho úderka dostala príkaz a inštrukcie a preplatené bude mať aj nadčasy

  15. pán Majko čo do neho stále rýpete? Prečo ho chudáka nenecháte na pokoji? Čo mu tie tabuľky závidíte? Hádam by ste nechcel aby si to chudáčik z jeho 4 000 cového platu ešte aj platil. Čo ho chcete dostať na mizinu?

  16. pán Majko čo do neho stále rýpete? Prečo ho chudáka nenecháte na pokoji? Čo mu tie tabuľky závidíte? Hádam by ste nechcel aby si to chudáčik z jeho 4 000 cového platu ešte aj platil. Čo ho chcete dostať na mizinu?

  17. Uz by som vcase pred volbami cakal ze panbozkari a ojebavaci ako kurbel, majko, hanus, kralovic a podobni pridu s niecim prevratnym…… no som sokovany nic sa v tej Seredi nedeje 🙂 Utocia na toho primatora cez ten jeho portal nonstop 🙂 ktovie ako to je??? kurbel s majkom zarobili tolko love, ze uz maju cas cely den sediet pred branou Tomcanyho a fotit tabulky, na miesto pomahania 🙂

  18. Uz by som vcase pred volbami cakal ze panbozkari a ojebavaci ako kurbel, majko, hanus, kralovic a podobni pridu s niecim prevratnym…… no som sokovany nic sa v tej Seredi nedeje 🙂 Utocia na toho primatora cez ten jeho portal nonstop 🙂 ktovie ako to je??? kurbel s majkom zarobili tolko love, ze uz maju cas cely den sediet pred branou Tomcanyho a fotit tabulky, na miesto pomahania 🙂

  19. je naozaj úbohé ak primátor mesta je odkázaný na kradnutie. Asi mu to finančne nevychádza. Poslanci by mu mali navrhnúť zvýšenie platu nech nám nerobí hanbu

  20. je naozaj úbohé ak primátor mesta je odkázaný na kradnutie. Asi mu to finančne nevychádza. Poslanci by mu mali navrhnúť zvýšenie platu nech nám nerobí hanbu

  21. Ale ta tabulka je nedostatocna. Musi obsahovat prevadzkovatela kam. systemu, ucel spracovania a prava dotknutej osoby + dobu uchovvavania zaznamu

  22. Ale ta tabulka je nedostatocna. Musi obsahovat prevadzkovatela kam. systemu, ucel spracovania a prava dotknutej osoby + dobu uchovvavania zaznamu

  23. Martin neveril som tomu Majkovi ale vidím že má pravdu. Veľmi si ma sklamal

  24. Martin neveril som tomu Majkovi ale vidím že má pravdu. Veľmi si ma sklamal

  25. Na čo je mestu Sereď kamerový systém keď sa nedá zistiť hádam ani číslo auta. Čistá zábava pre obsluhu kamerového systému zbytočné niekoho zamestnať.

  26. Na čo je mestu Sereď kamerový systém keď sa nedá zistiť hádam ani číslo auta. Čistá zábava pre obsluhu kamerového systému zbytočné niekoho zamestnať.

  27. utekaj to oznamit na prokuraturu carbal,uvidis ako ta tam nakopu do tej suchej rici.uz po 95 krat.ti musi dobre zajebavat,aj lekari su bezradny.

  28. utekaj to oznamit na prokuraturu carbal,uvidis ako ta tam nakopu do tej suchej rici.uz po 95 krat.ti musi dobre zajebavat,aj lekari su bezradny.

  29. Aj z tohoto je vidieť že Tomčányi si asi myslí že on môže všetko. Zrejme nadobudol pocit, že mu tu všetko patrí. Mesto je jeho sročka tak prečo by nepoužil vizuál trhoviska na svoj súkromný účel. A my ostatní sme jeho poddaní takže sa ani neunúva požiadať o povolenie použiť súkromnú vec

  30. Aj z tohoto je vidieť že Tomčányi si asi myslí že on môže všetko. Zrejme nadobudol pocit, že mu tu všetko patrí. Mesto je jeho sročka tak prečo by nepoužil vizuál trhoviska na svoj súkromný účel. A my ostatní sme jeho poddaní takže sa ani neunúva požiadať o povolenie použiť súkromnú vec

  31. ZAS MAJKO POUKAZUJE NA VSETKYCH NAOKOLO ALE NA SEBA PRSTOM NEUKAZE. MAJKO TY BYVALY ŠTBÁCKY ZMRD A TY SI MYSLIS ZE O TEBE NEVIE NIKTO ODKIAL A OD KOHO BERIES PENIAZE A ZACO? POTOM VYMAZAVAS KOMENTARE LEBO SA JEDNAJU PRIAMO O TEBE. A TY SI MYSLIS ZE TY OSTANES PRED LUDMI CISTUCKY AKO LALIA? TU PISAT NEBUDEME NIC ALE VEREJNE POJDE VON A DOBRE VIES CO. MOZES KLUDNE VYMAZAT DALSI KOMENTAR KTORY SA JEDNA O TEBE ALE TO CO POJDE OHLADOM TEBA VON TO NEBUDE V KONENTAROCH ALE VEREJNE TO BUDU LUDIA CITAT A NECHAJ SA PREKVAPIT KDE. A VELMI BUDU PREKVAPEKNY CO SI ROBIL AJ ROBIS AJ KTO TI ZA ROZNE VECI PLATIL PENIAZE A NIE CESTNÝ LUDIA AKO SA PREZENTUJES TY. ŠTBÁCI BOLI NAJVACSIE LUDSKE PODRADNE KURVY KTORYCH MAJU LUDIA NA PAMATI DODNES A TY SI JEDNYM ZNICH. MAJKO COSKORO DAME VON TVOJ CESTNY ZIVOT AKO SA PREZENTUJES A DOBRE VIES ZE SI TO MAL UZ SLUBENE ALE TERAZ JE TOHO VIAC AKO SI MYSLIS. TY POTKAN VED UVIDIS AKE INFORMACIE POJDU O TEBE A TY VELMI DOBRE VIES OCOM PISEM TY ZMRD.

  32. ZAS MAJKO POUKAZUJE NA VSETKYCH NAOKOLO ALE NA SEBA PRSTOM NEUKAZE. MAJKO TY BYVALY ŠTBÁCKY ZMRD A TY SI MYSLIS ZE O TEBE NEVIE NIKTO ODKIAL A OD KOHO BERIES PENIAZE A ZACO? POTOM VYMAZAVAS KOMENTARE LEBO SA JEDNAJU PRIAMO O TEBE. A TY SI MYSLIS ZE TY OSTANES PRED LUDMI CISTUCKY AKO LALIA? TU PISAT NEBUDEME NIC ALE VEREJNE POJDE VON A DOBRE VIES CO. MOZES KLUDNE VYMAZAT DALSI KOMENTAR KTORY SA JEDNA O TEBE ALE TO CO POJDE OHLADOM TEBA VON TO NEBUDE V KONENTAROCH ALE VEREJNE TO BUDU LUDIA CITAT A NECHAJ SA PREKVAPIT KDE. A VELMI BUDU PREKVAPEKNY CO SI ROBIL AJ ROBIS AJ KTO TI ZA ROZNE VECI PLATIL PENIAZE A NIE CESTNÝ LUDIA AKO SA PREZENTUJES TY. ŠTBÁCI BOLI NAJVACSIE LUDSKE PODRADNE KURVY KTORYCH MAJU LUDIA NA PAMATI DODNES A TY SI JEDNYM ZNICH. MAJKO COSKORO DAME VON TVOJ CESTNY ZIVOT AKO SA PREZENTUJES A DOBRE VIES ZE SI TO MAL UZ SLUBENE ALE TERAZ JE TOHO VIAC AKO SI MYSLIS. TY POTKAN VED UVIDIS AKE INFORMACIE POJDU O TEBE A TY VELMI DOBRE VIES OCOM PISEM TY ZMRD.

  33. ani jeden z tych nenávistných komentárov Tomčányiho uderky nepíše o tom že Tomčányi znovu porušil zákon ale vštky len zľahčujú Tomčányiho konanie.Že by to bolo tým že Majko má zase pravdu?

  34. ani jeden z tych nenávistných komentárov Tomčányiho uderky nepíše o tom že Tomčányi znovu porušil zákon ale vštky len zľahčujú Tomčányiho konanie.Že by to bolo tým že Majko má zase pravdu?

  35. Pán Majko má v princípe pravdu.
    A takto to vidím ja. Nastala situácia že pán primátor takúto tabuľku potreboval na súkromný účel, napadlo ho že takéto tabuľky niekde sú, či už na MP alebo Mú. a urobil to čo urobil. Vedel že p. Majko ho za to napadne preto že nemá od neho súhlas na použitie týchto tabuliek na súkromné účely ale riskol to, taká alebo podobná tabuľka stojí 1 – 2 Euro tak prečo by to kupoval.
    Dúfam že každý chápe ako to myslím.

  36. Pán Majko má v princípe pravdu.
    A takto to vidím ja. Nastala situácia že pán primátor takúto tabuľku potreboval na súkromný účel, napadlo ho že takéto tabuľky niekde sú, či už na MP alebo Mú. a urobil to čo urobil. Vedel že p. Majko ho za to napadne preto že nemá od neho súhlas na použitie týchto tabuliek na súkromné účely ale riskol to, taká alebo podobná tabuľka stojí 1 – 2 Euro tak prečo by to kupoval.
    Dúfam že každý chápe ako to myslím.

  37. Pre Miestny – myslím, že si si zavaril. Niekomu praskli nervy (preto veľké písmo) a kebyže niečo máte (keďže množné číslo, tak nie je ťažké uhádnuť odkiaľ vietor fúka) tak ste to dali už dávno von aby ste Milošovi zavreli ústa aby nepoukazoval na prešľapy niekoho odkiaľ vietor fúka. Nečudoval by som sa ak ta navštívia ujovia policajti 🤔

  38. Pre Miestny – myslím, že si si zavaril. Niekomu praskli nervy (preto veľké písmo) a kebyže niečo máte (keďže množné číslo, tak nie je ťažké uhádnuť odkiaľ vietor fúka) tak ste to dali už dávno von aby ste Milošovi zavreli ústa aby nepoukazoval na prešľapy niekoho odkiaľ vietor fúka. Nečudoval by som sa ak ta navštívia ujovia policajti 🤔

  39. miestnemu praskli nervy a to pekne vidiet na tom, ako píše 😀 konečne som sa na niečom poriadne zasmial 😀

  40. miestnemu praskli nervy a to pekne vidiet na tom, ako píše 😀 konečne som sa na niečom poriadne zasmial 😀

  41. Je krasne ako sa zparchantele kuwy od szmacika a spol vrhli na Milosa. To len svedci o tom, ze vedia, ze brucho je kuwa a podvodnik, ale treba ho branit. Ved ked sa pojde posadit, im, tym zparchantelym kuwam skonci pekny zivot. Takze treba pospinit autora.

  42. Je krasne ako sa zparchantele kuwy od szmacika a spol vrhli na Milosa. To len svedci o tom, ze vedia, ze brucho je kuwa a podvodnik, ale treba ho branit. Ved ked sa pojde posadit, im, tym zparchantelym kuwam skonci pekny zivot. Takze treba pospinit autora.

  43. Nikde na tých tabuľkách nevidím napísané že kto vyhotovil grafický navrch a že sa nemôžu kopírovať. Tak nevidim čo Tomčany porušil ake duševné vlastníctvo. Nemusím Tomčanyho ale Majko vy to uz prehanate. Nepôjdete dať trestné oznámenie na prokuratúru ako ste to ľúbili a všetkým ste tam boli vždy len na smiech?

  44. Nikde na tých tabuľkách nevidím napísané že kto vyhotovil grafický navrch a že sa nemôžu kopírovať. Tak nevidim čo Tomčany porušil ake duševné vlastníctvo. Nemusím Tomčanyho ale Majko vy to uz prehanate. Nepôjdete dať trestné oznámenie na prokuratúru ako ste to ľúbili a všetkým ste tam boli vždy len na smiech?

  45. pre dar robíš sa sprostý????neznalosť zákona neospravedlňuje ani primátora.majko vás ignoruje asi vie že má pravdu a primátor stupil do lajna.to preto lebo on využije aj mŕtveho aby niečo pre seba získal zadaráča.taký je martin ešte z pórobetónky.aj tam vyžmýkal všetko čo mohol.robil s ním môj tatko a ten keby žil by sa tu dozvedeli veľa vecí o ňom.majko trafil a primátor plače.len píšte a nadávajte nech vidíme ako majko trafil

  46. pre dar robíš sa sprostý????neznalosť zákona neospravedlňuje ani primátora.majko vás ignoruje asi vie že má pravdu a primátor stupil do lajna.to preto lebo on využije aj mŕtveho aby niečo pre seba získal zadaráča.taký je martin ešte z pórobetónky.aj tam vyžmýkal všetko čo mohol.robil s ním môj tatko a ten keby žil by sa tu dozvedeli veľa vecí o ňom.majko trafil a primátor plače.len píšte a nadávajte nech vidíme ako majko trafil

  47. Dar ty si taký istý chmuľo ako tvoj tlstý šéf. Aj na fotku letiaceho vtáčika na oblohe, ktorú chceš mať napr. na svojej webovej stránke, musíš mať povolenie autora resp. za ňu zaplatiť, pokiaľ si si to neodfotil sám. A keď niekto takéto veci neovláda, tak je úplne odtrhnutý od reálneho života a žije si svoj vlastný život obklopený bublinou falošných kamarátov.

  48. Dar ty si taký istý chmuľo ako tvoj tlstý šéf. Aj na fotku letiaceho vtáčika na oblohe, ktorú chceš mať napr. na svojej webovej stránke, musíš mať povolenie autora resp. za ňu zaplatiť, pokiaľ si si to neodfotil sám. A keď niekto takéto veci neovláda, tak je úplne odtrhnutý od reálneho života a žije si svoj vlastný život obklopený bublinou falošných kamarátov.

  49. toto sú už tak trápne škandály a aféry…to je fakt na smiech…človek čaká aké svinstvá sa tu diali za posledné roky a tu článok o nejakých samolepkách

    kto bude kandidovať na primátora?

    to sa tu fakt budú riešiť orezané samolepky?

  50. toto sú už tak trápne škandály a aféry…to je fakt na smiech…človek čaká aké svinstvá sa tu diali za posledné roky a tu článok o nejakých samolepkách

    kto bude kandidovať na primátora?

    to sa tu fakt budú riešiť orezané samolepky?

  51. anonym 13,10,aj ten autor musi dokazat,ze toho vtacika fotil prave on,majko si uplatnil autorske prava na tu trapnu samolepku?to iste moze tvrdit tomcaniy,ze samolepka je jeho.

  52. anonym 13,10,aj ten autor musi dokazat,ze toho vtacika fotil prave on,majko si uplatnil autorske prava na tu trapnu samolepku?to iste moze tvrdit tomcaniy,ze samolepka je jeho.

  53. Chodíme venčiť našeho Dunča do kempingu.Tak som rozmýšľala prečo armáda presťahovala kasárne na druhú stranu.Asi tam majú atómku.A teraz tu čítam že to náš pán primátor voľačo za tým vysokým plechom skováva.Občania prosí vás čo tam pán Tomčány robí?čo toľko potrebuje schovávať

  54. Chodíme venčiť našeho Dunča do kempingu.Tak som rozmýšľala prečo armáda presťahovala kasárne na druhú stranu.Asi tam majú atómku.A teraz tu čítam že to náš pán primátor voľačo za tým vysokým plechom skováva.Občania prosí vás čo tam pán Tomčány robí?čo toľko potrebuje schovávať

  55. Ilon Mask, das si meno uspesneho cloveka a pritom si len ubohy zasrany luzer. A k tomu este aj tupy nebetycny…. Skoro taky blb ako dar.
    A kvader ma pravdu, aj ja si toho szmacika pamatam z porobetonky. A aj skor. A je to tak.
    Bol to hajzlik ako decko a ostalo mu to nafurt.

  56. Ilon Mask, das si meno uspesneho cloveka a pritom si len ubohy zasrany luzer. A k tomu este aj tupy nebetycny…. Skoro taky blb ako dar.
    A kvader ma pravdu, aj ja si toho szmacika pamatam z porobetonky. A aj skor. A je to tak.
    Bol to hajzlik ako decko a ostalo mu to nafurt.

  57. Keď si bez viny hoď si do tváre kameňom… zajtra keď ta uvidíme vonku a budeš bez známok toho činu tak je to jasné jak facka

  58. Keď si bez viny hoď si do tváre kameňom… zajtra keď ta uvidíme vonku a budeš bez známok toho činu tak je to jasné jak facka

  59. Pre kváder 9. júla 2022, 13:06
    sprostý bol tvoj mŕtvy tatko, ktorý sa mal radšej do žihľavy spraviť. Jediný kto tu porušil zákon je p. Majko ktory polepil cudzí majetok a natočil o tom aj video. Kde je daky dôkaz ze p. Majko je autorom vizuálu? To že to on povedal? Tak isto on to mohol okopírovať pred xy rokmi od niekoho, ale to sa už ťažko dokáže keďže tieto tabuľky podla legislatívy sú neplatne. Vravím nezastavam si primátora lebo lebo osobne som proti nemu ale p. Majko to extrémne preháňa.

  60. Pre kváder 9. júla 2022, 13:06
    sprostý bol tvoj mŕtvy tatko, ktorý sa mal radšej do žihľavy spraviť. Jediný kto tu porušil zákon je p. Majko ktory polepil cudzí majetok a natočil o tom aj video. Kde je daky dôkaz ze p. Majko je autorom vizuálu? To že to on povedal? Tak isto on to mohol okopírovať pred xy rokmi od niekoho, ale to sa už ťažko dokáže keďže tieto tabuľky podla legislatívy sú neplatne. Vravím nezastavam si primátora lebo lebo osobne som proti nemu ale p. Majko to extrémne preháňa.

  61. podľa toho čo tu Majko už druhý krát uverejnil tak Tomčányi si už minimálne druhý krát privlastnil to čo nie ne jeho. Najprv tržnicu a teraz tabuľky. Podľa všetkého zneužil svoje postavenie. Prvý krát okradol mesto a druhý krát Majka.Ale sú tu aj ďalšie dôležité otázky.
    1, Ako prišiel Tomčányi k tabuľkám?
    2, Len sprosto ukradol Majkovi vizuál a dal si ich na vlastné náklady vyrobiť?
    3, prišiel na mestskú políciu a tam ich našiel pohodené v kúte a keď sa nikto nedíval tak ich nenápadne ukradol aby ušetril?
    4, alebo prišiel na mestskú políciu a povedal že potrebuje také tabuľky a oni mu ich jednoducho dali? Čím samozrejme zneužil svoje postavenie na vlastné obohatenie. Ak je to tak, tak ako hlboko musel klesnúť keď nie je ochotný zaplatiť ani 2 eurá vo foreku za tabuľku
    5, ak mu tabuľky dal nejaký policajt predpoklad je že náčelník alebo jeho zástupca potom sa treba pýtať ako si niekto dovolí rozdávať mestský majetok. A bolo to prvy krát alebo aj v minulosti už rozdával z mestského majetku? Je jedno či to bolo prvý alebo piaty krát takýto policajt nemá čo v zbore robiť. Nový primátor by mal trvať na jeho prepustení

  62. podľa toho čo tu Majko už druhý krát uverejnil tak Tomčányi si už minimálne druhý krát privlastnil to čo nie ne jeho. Najprv tržnicu a teraz tabuľky. Podľa všetkého zneužil svoje postavenie. Prvý krát okradol mesto a druhý krát Majka.Ale sú tu aj ďalšie dôležité otázky.
    1, Ako prišiel Tomčányi k tabuľkám?
    2, Len sprosto ukradol Majkovi vizuál a dal si ich na vlastné náklady vyrobiť?
    3, prišiel na mestskú políciu a tam ich našiel pohodené v kúte a keď sa nikto nedíval tak ich nenápadne ukradol aby ušetril?
    4, alebo prišiel na mestskú políciu a povedal že potrebuje také tabuľky a oni mu ich jednoducho dali? Čím samozrejme zneužil svoje postavenie na vlastné obohatenie. Ak je to tak, tak ako hlboko musel klesnúť keď nie je ochotný zaplatiť ani 2 eurá vo foreku za tabuľku
    5, ak mu tabuľky dal nejaký policajt predpoklad je že náčelník alebo jeho zástupca potom sa treba pýtať ako si niekto dovolí rozdávať mestský majetok. A bolo to prvy krát alebo aj v minulosti už rozdával z mestského majetku? Je jedno či to bolo prvý alebo piaty krát takýto policajt nemá čo v zbore robiť. Nový primátor by mal trvať na jeho prepustení

  63. Prečo je teda tá druhá použitá tabuľka skrátená, ak nebola použitá taká istá ako je tá prvá? Ako k nej p. primátor dostal?

  64. Prečo je teda tá druhá použitá tabuľka skrátená, ak nebola použitá taká istá ako je tá prvá? Ako k nej p. primátor dostal?

  65. Ide tu o princíp. Aký princíp? Privlastnenie niečoho, čo nie je tvoje. Pán dotyčný to robí opakovane. Využíva a zneužíva svoje postavenie. Zneužíva právomoci verejného činiteľa. Počkajte, ešte prídu bomby.

  66. Ide tu o princíp. Aký princíp? Privlastnenie niečoho, čo nie je tvoje. Pán dotyčný to robí opakovane. Využíva a zneužíva svoje postavenie. Zneužíva právomoci verejného činiteľa. Počkajte, ešte prídu bomby.

  67. keď som potreboval podobné tabuľky či nálepky
    tak som si ich objednal vo Foreku. Stálo ma to pár eur. Jednoducho som si ich zaplatil. Ale tu Tomčányi s platom cca 4000 euro ani to nie je ochotný lebo mu to asi finančne nevychádza. Vyzeráto tak že kradne ako taký bezdomovec a robí hanbu celému mestu.

  68. keď som potreboval podobné tabuľky či nálepky
    tak som si ich objednal vo Foreku. Stálo ma to pár eur. Jednoducho som si ich zaplatil. Ale tu Tomčányi s platom cca 4000 euro ani to nie je ochotný lebo mu to asi finančne nevychádza. Vyzeráto tak že kradne ako taký bezdomovec a robí hanbu celému mestu.

  69. Treba za každú cenu niečo nájsť na bruchatého, kvôli dvom nálepkam pôjde do foreka? Boh by mu odpustil.

  70. Treba za každú cenu niečo nájsť na bruchatého, kvôli dvom nálepkam pôjde do foreka? Boh by mu odpustil.

  71. brucho máš sa na čo tešiť. Pôjdeš na návštevu za chlapcami. Máte totiž veľa spoločného. Ty to dobre vieš, ale vedia to aj druhí. Prajem príjemný pobyt v Chorvátsku. Uži si to kým ešte môžeš

  72. brucho máš sa na čo tešiť. Pôjdeš na návštevu za chlapcami. Máte totiž veľa spoločného. Ty to dobre vieš, ale vedia to aj druhí. Prajem príjemný pobyt v Chorvátsku. Uži si to kým ešte môžeš

  73. Čítam správne že primátor na svojom obrnenom pozemku pri Váhu použil to,čo zaplatili policajti a ešte je aj ukradnutá robota pána Majka lebo na to nemá jeho povolenie?To je naozaj žobrák keď má dotovaného synáčika čo všade zneužíva koho je syn čo mu to mohol navrhnúť a vytlačiť?Celá rodina Tomčániovcov je voľajako postihnutá?Čo v meste ešte zneužijú?Susedia napíšte čo táto feudalistická čvarga ešte zneužíva aby sme videli akú hambu mesto robí

  74. Čítam správne že primátor na svojom obrnenom pozemku pri Váhu použil to,čo zaplatili policajti a ešte je aj ukradnutá robota pána Majka lebo na to nemá jeho povolenie?To je naozaj žobrák keď má dotovaného synáčika čo všade zneužíva koho je syn čo mu to mohol navrhnúť a vytlačiť?Celá rodina Tomčániovcov je voľajako postihnutá?Čo v meste ešte zneužijú?Susedia napíšte čo táto feudalistická čvarga ešte zneužíva aby sme videli akú hambu mesto robí

  75. A v tom sa neskutočne mýlite. Ľudia by sa nemali starať len o seba ale aj o spoločné veci. Lebo ak sa každý bude starať len sám o seba a ostatné mu bude ukradnuté tak zlodejom, podvodníkom a napríklad aj primátorom zneužívajúcim svoje postavenie bude sveta žiť. To naozaj chcete žit v krajine kde neplatí právo pre všetkých rovnako a vagabundi maju navrch?

  76. A v tom sa neskutočne mýlite. Ľudia by sa nemali starať len o seba ale aj o spoločné veci. Lebo ak sa každý bude starať len sám o seba a ostatné mu bude ukradnuté tak zlodejom, podvodníkom a napríklad aj primátorom zneužívajúcim svoje postavenie bude sveta žiť. To naozaj chcete žit v krajine kde neplatí právo pre všetkých rovnako a vagabundi maju navrch?

  77. už čoskoro sa ľudia dozvedia ďalšie veci ako niekto zneužíva svoje postavenie a nie len to a nebudú tomu chcieť ani uveriť ale neodškriepiteľné dôkazy nepustia ako Majko hovorí krok za krokom

  78. už čoskoro sa ľudia dozvedia ďalšie veci ako niekto zneužíva svoje postavenie a nie len to a nebudú tomu chcieť ani uveriť ale neodškriepiteľné dôkazy nepustia ako Majko hovorí krok za krokom

  79. v niektorých článkoch je napísané že sa autor bojí o život alebo tak nejako.to nie je prehnané?

  80. v niektorých článkoch je napísané že sa autor bojí o život alebo tak nejako.to nie je prehnané?

  81. nie nie je to prehnané to je sereďská realita veľmi dobre viem o čom hovorím mám s dotyčným pánom osobnú skúsenosť

  82. nie nie je to prehnané to je sereďská realita veľmi dobre viem o čom hovorím mám s dotyčným pánom osobnú skúsenosť

  83. Môžem si urobiť kópiu diela pre seba? Môžem si dielo voľne stiahnuť („download“) z inej stránky?
    Vyhotovenie rozmnoženiny zverejneného diela pre súkromnú potrebu

    Jedným z najčastejších spôsobov použitia diela a zároveň využitia zákonnej licencie je vyhotovenie rozmnoženiny diela pre súkromnú potrebu (§ 42).

    Fyzická osoba môže bez súhlasu autora vyhotoviť rozmnoženinu diela pre svoju súkromnú potrebu a na účel, ktorý nie je priamo ani nepriamo obchodný, pričom za takéto použitie nevzniká povinnosť uhradiť autorovi odmenu.

    To znamená, že osoba si môže bez súhlasu autora legálne vyhotoviť rozmnoženinu napr. hudobného, alebo audiovizuálneho diela (filmu) (napr. „download“) za predpokladu, že túto rozmnoženinu nebude ďalej šíriť (napr. predajom, vypožičiavaním, sprístupňovaním prostredníctvom internetu („upload“) a pod.).

  84. Môžem si urobiť kópiu diela pre seba? Môžem si dielo voľne stiahnuť („download“) z inej stránky?
    Vyhotovenie rozmnoženiny zverejneného diela pre súkromnú potrebu

    Jedným z najčastejších spôsobov použitia diela a zároveň využitia zákonnej licencie je vyhotovenie rozmnoženiny diela pre súkromnú potrebu (§ 42).

    Fyzická osoba môže bez súhlasu autora vyhotoviť rozmnoženinu diela pre svoju súkromnú potrebu a na účel, ktorý nie je priamo ani nepriamo obchodný, pričom za takéto použitie nevzniká povinnosť uhradiť autorovi odmenu.

    To znamená, že osoba si môže bez súhlasu autora legálne vyhotoviť rozmnoženinu napr. hudobného, alebo audiovizuálneho diela (filmu) (napr. „download“) za predpokladu, že túto rozmnoženinu nebude ďalej šíriť (napr. predajom, vypožičiavaním, sprístupňovaním prostredníctvom internetu („upload“) a pod.).

  85. pre zákon hovorí jasne
    teda načo ja somár kupujem windows,hudobný softwér,photo shop,a všetko keď to môžem používať zadara?pravda je takáto.keď si primátor dielo kúpi s moc sa mu páči,môže si narobiť kopu kópií a honit si šaška pri msjkovej robote.len ho nesmie sprístupňovať verejnosti.tu čítam aj vidím že niekto dielo od meskáčov získal,upravil aby to nevyzeralo tak chujovo a ušetril pár euráčov.a tak sa pýtam teda kde ešte takto primátor ušetril a kto mu ešte čo platil????

  86. pre zákon hovorí jasne
    teda načo ja somár kupujem windows,hudobný softwér,photo shop,a všetko keď to môžem používať zadara?pravda je takáto.keď si primátor dielo kúpi s moc sa mu páči,môže si narobiť kopu kópií a honit si šaška pri msjkovej robote.len ho nesmie sprístupňovať verejnosti.tu čítam aj vidím že niekto dielo od meskáčov získal,upravil aby to nevyzeralo tak chujovo a ušetril pár euráčov.a tak sa pýtam teda kde ešte takto primátor ušetril a kto mu ešte čo platil????

  87. Ano mozes si rozmnozit napr DVD ak si ho predtym ZAKUPIS! Ak Majko ako autor neuzavrel s p. Tomcanyim zmluvu ako to tvrdi tak bud Tomcanyi najde takuto zmluvu, napr. doklad o kupe alebo porusil autorske prava pana Majka.

  88. Ano mozes si rozmnozit napr DVD ak si ho predtym ZAKUPIS! Ak Majko ako autor neuzavrel s p. Tomcanyim zmluvu ako to tvrdi tak bud Tomcanyi najde takuto zmluvu, napr. doklad o kupe alebo porusil autorske prava pana Majka.

  89. ešte si na to neprišiel? Lebo stale ešte funguje systém našich ľudí. Je sice trochu pribrzdený ale stále funkčný

  90. ešte si na to neprišiel? Lebo stale ešte funguje systém našich ľudí. Je sice trochu pribrzdený ale stále funkčný

  91. o tom čo si ten Tomčányi dovoľuje človek nemôže ani čítať pred nedelným obedom. Normálne mi prešla chuť

  92. o tom čo si ten Tomčányi dovoľuje človek nemôže ani čítať pred nedelným obedom. Normálne mi prešla chuť

  93. Presne tak, ako píšete, mali by sme sa už konečne zaujímať o veci. Napr. aj o to, či keď niekto niečo predáva, tak platí DPH štátu, či náhodou nerobí veci len tak na ruku, ale poctivo odvádza všetko, čo treba.

  94. Presne tak, ako píšete, mali by sme sa už konečne zaujímať o veci. Napr. aj o to, či keď niekto niečo predáva, tak platí DPH štátu, či náhodou nerobí veci len tak na ruku, ale poctivo odvádza všetko, čo treba.

  95. ak mate nejaké poznatky o protiprávnom konaní KOHOKOĽVEK ako naznačujete konajte si svoju povinnosť ja s tým problém nemám

  96. ak mate nejaké poznatky o protiprávnom konaní KOHOKOĽVEK ako naznačujete konajte si svoju povinnosť ja s tým problém nemám

  97. Kurbel tu obvinil verejne Tomcanyho ze kradol. Nech mu to dokaze. Na primatorovom mieste to len tak nenecham.

  98. Kurbel tu obvinil verejne Tomcanyho ze kradol. Nech mu to dokaze. Na primatorovom mieste to len tak nenecham.

  99. Troška čudné keď sa výrobca nálepiek stará ako sú použité tie nálepky. Ak by som bol výrobcom nálepiek v prvom rade ma zaujíma zisk. No a majitel nálepiek si ich môže nalepiť aj na zadok či nie? Alebo darovať.

  100. Troška čudné keď sa výrobca nálepiek stará ako sú použité tie nálepky. Ak by som bol výrobcom nálepiek v prvom rade ma zaujíma zisk. No a majitel nálepiek si ich môže nalepiť aj na zadok či nie? Alebo darovať.

  101. Toto by malo mesto vysvetiť. Bezpečnosť a kultúru tu robili Dorovci?
    Otec si mal najímať na vraždu mafiu, syn dvorného zabijaka. Dorovcov čaká zúčtovanie.
    Ani zadávať reklamné články platené tzv. hráškovým podnikateľom, ktorí sa stretávali s členmi bankomatej mafie.

  102. Toto by malo mesto vysvetiť. Bezpečnosť a kultúru tu robili Dorovci?
    Otec si mal najímať na vraždu mafiu, syn dvorného zabijaka. Dorovcov čaká zúčtovanie.
    Ani zadávať reklamné články platené tzv. hráškovým podnikateľom, ktorí sa stretávali s členmi bankomatej mafie.

  103. ludia ved nebudte sprosty pane boze. A urcite sa Dora chvalil vsetkym co robil ze? Nesibe vam? Ale ine ma trapy, a to konkretne jedna osoba ktora bola zvolena za prisediaceho na sude. Osoba ktora ma od bezuhonneho cloveka na mile daleko. Sice nebol odsudeny, ale za usami ma riadne toho. Ale to nas investigativny novinar dako prehliadol. Alebo ze by to bolo umyselne prehliadnute?

  104. ludia ved nebudte sprosty pane boze. A urcite sa Dora chvalil vsetkym co robil ze? Nesibe vam? Ale ine ma trapy, a to konkretne jedna osoba ktora bola zvolena za prisediaceho na sude. Osoba ktora ma od bezuhonneho cloveka na mile daleko. Sice nebol odsudeny, ale za usami ma riadne toho. Ale to nas investigativny novinar dako prehliadol. Alebo ze by to bolo umyselne prehliadnute?

  105. Poslanci sa na rokovaní MsZ dňa 16.6.2022 rozhodli zvoliť prísediacich tajným hlasovaním. Po sčítaní hlasov a odhlasovaní boli pre obvod Okresného súdu Galanta zvolení nasledovní prísediaci: Lucia Poláková, Helena Tomčíková, Linda Jom, Silvia Šériková, Eduard Skupin, Mária Kašpárková, Valéria Talapková a Lukáš Šlapák.

    Vo funkcii prísediacich na Okresnom súde v Galante momentálne za mesto Sereď do roku 2023 pokračuje Edita Červeňová ( zvolená 12.09.2019 ) a do roku 2025 Peter Sabo a Mária Ozimyová ( zvolení 18.2.2021 ).

    ides ty obcan, si na rade…

  106. Poslanci sa na rokovaní MsZ dňa 16.6.2022 rozhodli zvoliť prísediacich tajným hlasovaním. Po sčítaní hlasov a odhlasovaní boli pre obvod Okresného súdu Galanta zvolení nasledovní prísediaci: Lucia Poláková, Helena Tomčíková, Linda Jom, Silvia Šériková, Eduard Skupin, Mária Kašpárková, Valéria Talapková a Lukáš Šlapák.

    Vo funkcii prísediacich na Okresnom súde v Galante momentálne za mesto Sereď do roku 2023 pokračuje Edita Červeňová ( zvolená 12.09.2019 ) a do roku 2025 Peter Sabo a Mária Ozimyová ( zvolení 18.2.2021 ).

    ides ty obcan, si na rade…

  107. Prosím vás vie mi niekto poradiť aké sú pravidlá prispievania do rubriky – Chat – dal som tam pod názvom – nie len v Seredi sa práši – odkaz na článok, bolo mi oznámené že po skontrolovaní bude uverejnený, ide tretí deň a nič tam neuverejnili.

  108. Prosím vás vie mi niekto poradiť aké sú pravidlá prispievania do rubriky – Chat – dal som tam pod názvom – nie len v Seredi sa práši – odkaz na článok, bolo mi oznámené že po skontrolovaní bude uverejnený, ide tretí deň a nič tam neuverejnili.

  109. asi ľutujem rodinu primátora a to sa ešte určite nedozvedeli všetky jeho svinstvá a z čoho žijú

  110. asi ľutujem rodinu primátora a to sa ešte určite nedozvedeli všetky jeho svinstvá a z čoho žijú

  111. Pre 20,22 ale za to že je rovnaká bezcharakterná špina jako on môže.Sa len pozri čo robí habe jako po židoch.Za peniaze je schopný urobiť všetko.Si voľačo prečítaj o arizátoroch jaký to boli chrapúni.Aj oni išli cez mŕtvoly.Je to pankart a budú všetci po ňom v rodine

  112. Pre 20,22 ale za to že je rovnaká bezcharakterná špina jako on môže.Sa len pozri čo robí habe jako po židoch.Za peniaze je schopný urobiť všetko.Si voľačo prečítaj o arizátoroch jaký to boli chrapúni.Aj oni išli cez mŕtvoly.Je to pankart a budú všetci po ňom v rodine

  113. Verte že to je pravdivé. Už na to prišli viacerí a rozprávajú aj úradníčky. Skončil a nie sám.

  114. Verte že to je pravdivé. Už na to prišli viacerí a rozprávajú aj úradníčky. Skončil a nie sám.

  115. keď však hovorí s ľuďmi medzi štyrmi očami aby neboli svedkovia tak vás tak presvedčí o svojej čestnosti, že by ste zaň aj život položil
    vlastna opakovaná skúsenosť

  116. keď však hovorí s ľuďmi medzi štyrmi očami aby neboli svedkovia tak vás tak presvedčí o svojej čestnosti, že by ste zaň aj život položil
    vlastna opakovaná skúsenosť

  117. Rovnaká skúsenosť!
    Tomcanyi je falosny človek! Arogantný! Vo svojej podstate Hochštapler využivajuc

  118. Rovnaká skúsenosť!
    Tomcanyi je falosny človek! Arogantný! Vo svojej podstate Hochštapler využivajuc

  119. Rovnaká skúsenosť!
    Tomcanyi je falosny človek! Arogantný! Vo svojej podstate Hochštapler využívajúci majetok mesta pre seba a rodinu!
    Manipulátor 1. triedy! Nikdy sa nemal stať primátorom!

  120. Rovnaká skúsenosť!
    Tomcanyi je falosny človek! Arogantný! Vo svojej podstate Hochštapler využívajúci majetok mesta pre seba a rodinu!
    Manipulátor 1. triedy! Nikdy sa nemal stať primátorom!

  121. Chudáci! Pre jeho údajnú aroganciu a falošnosť ho v roku 2010 ho volilo 1 725 voličov, v roku 2014 3 797 voličov a v roku 2018 3 885 voličov. V tomto roku môže pokojne získať viac ako 4 000 hlasov.

  122. Chudáci! Pre jeho údajnú aroganciu a falošnosť ho v roku 2010 ho volilo 1 725 voličov, v roku 2014 3 797 voličov a v roku 2018 3 885 voličov. V tomto roku môže pokojne získať viac ako 4 000 hlasov.

  123. Teraz nepíšem o primátorovi ale o voľbách. Proti voľbám nemôže mať demokrat nič pretože sú demokratické ale ich výsledok sa im nepáči. Naša vláda už teraz vie že k moci sa dostane mafia ktorú zvolia ľudia v demokratických voľbách. Na napísanie ma naviedol príspevok Anonym 14:17.

  124. Teraz nepíšem o primátorovi ale o voľbách. Proti voľbám nemôže mať demokrat nič pretože sú demokratické ale ich výsledok sa im nepáči. Naša vláda už teraz vie že k moci sa dostane mafia ktorú zvolia ľudia v demokratických voľbách. Na napísanie ma naviedol príspevok Anonym 14:17.

  125. myslím si že jeho netreba osierať svojim správaním to zvládne aj sám

  126. myslím si že jeho netreba osierať svojim správaním to zvládne aj sám

  127. Nechapem ako je mozne ze poslanci schvalia cloveka s takou trestnou minulostou aj ked uz mozno zamazanou aku ma Lukaš Šlapák sa vobec dostať do sudnej prisediacej rady. Poslancom uz nacisto zajebalo?

  128. Nechapem ako je mozne ze poslanci schvalia cloveka s takou trestnou minulostou aj ked uz mozno zamazanou aku ma Lukaš Šlapák sa vobec dostať do sudnej prisediacej rady. Poslancom uz nacisto zajebalo?

  129. kazdy poslanec co hlasoval za puclika by mal skoncit. Sem ich mena. A Majko ty sa ides hrat na novinara, si smiesny. Taras tu o nezmysloch s nalepkou, ale taketo veci ta nezaujimaju. Vidiet tvoje kvality aspon.

  130. seredan, preco sa nepodpises a pod svojim plnym menom nam nenapises co spravil protipravne ten puclik?
    aspon uvidime tvoje kvality.

  131. Maťo až tak hlboko si klesol že všetko ukradneš a nekúpiš?Žena a decká sa k tebe ešte priznáva?Poznal som ťa od zväzarmu a vtedy si bol iní.J e b e ti od peňazí asi.

  132. Chrapúň zlodejský čo ukradne všetko.Jak jeho arizátorský dedo.Genetika sa nezaprie.Mladé Brucho je po ňom!!!!!!!!!!!!!

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované