back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Pravda o Seredi: Martin Tomčányi vo svojej súkromnej kampani použil podklady vyhotovené pre Mesto Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Volená funkcia v samospráve má byť v prvom rade o morálke, cti a dodržiavaní aj „nepísaných pravidiel“, ktorými sa ľudská spoločnosť od nepamäti riadi. Tým skôr, volení funkcionári na všetkých úrovniach riadenia spoločnosti sú povinní rešpektovať zákony a práva iných.

U primátora Mesta Sereď  Ing. Martina Tomčányiho sme si už zvykli na to, že je schopný zákon porušiť vedome a v úmysle dosiahnuť sledovaný cieľ. A porušenie zákonov je dokonca schopný z pozície primátora mesta dokonca verejne obhajovať. Okrem uvedeného máme zadokumentované dokonca aj nerešpektovanie zákonov a podzákonných noriem a to napriek niekoľkým verejným upozorneniam, že k tomu dochádza a nezákonnosť v meste trvá.

Martin Tomčányi, t.č. primátor Mesta Sereď  je ochotný a schopný privlastniť si aj to, čo patrí inému, čo on neobjednal, nezaplatil a čo je súčasťou projektu iných osôb, súkromných firiem, OZ, alebo dokonca mesta. Vyzerá to tak, že v momente, keď mu to vyhovuje či prinesie prospech, nepozná prekážku, ktorú by v ceste za svojim cieľom neprekonal…

V uplynulom predvolebnom boji sa v jeho predvolebnej kampani na jeho billboardoch objavil vizuál tržnice vyhotovený architektami pre Mesto Sereď.  Mesto Sereď architektonickej kancelárii nie malými finančnými prostriedkami za toto aj zaplatilo.

Toto bolo  kandidátovi Tomčányimu vyčítané aj verejne na sociálnych sieťach.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Použitie vizuálu Mestskej tržnice  vyhotoveného pre Mesto Sereď a zaplateného Mestom Sereď v kampani súkromnej osoby Martina Tomčányiho na post primátora Mesta Sereď, bolo teda kritizované aj verejne.

Martin Tomčányi sa ale nepoučil. Asi si myslí, že on môže všetko…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Myslím si že sa jedná o obyčajnú sprostú zlodejinu a zneužitie právomoci verejného činiteľa. Osobne som sa architekta Krála pýtal či si od neho Tomčányi pýtal súhlas alebo niečo podobné na použitie vizuálu tržnice vo svojej volebnej kampani. Povedal mi jednoznačne že nie a o použití vizuálu sa dozvedel až z bilbordu. A pokiaľ viem tak za všetky práce súvisiace s projektovaním to znamená aj vizuálov zaplatilo mesto nie Tomčányi. Ale on v tom asi problém nevidí

  2. Myslím si že sa jedná o obyčajnú sprostú zlodejinu a zneužitie právomoci verejného činiteľa. Osobne som sa architekta Krála pýtal či si od neho Tomčányi pýtal súhlas alebo niečo podobné na použitie vizuálu tržnice vo svojej volebnej kampani. Povedal mi jednoznačne že nie a o použití vizuálu sa dozvedel až z bilbordu. A pokiaľ viem tak za všetky práce súvisiace s projektovaním to znamená aj vizuálov zaplatilo mesto nie Tomčányi. Ale on v tom asi problém nevidí

  3. Že neoprávnene užívajú a poškodzujú cudzí majetok, to je už roky známe. Napr. bytovku na Dolnomajerskej ulici postavili bez pivníc a ako náhradu postavili pivnice oproti bytovke, ako protiatomové kryty. Pri odpredaji bytov, museli obyvatelia bytovky si okrem bytu kúpiť i pivnicu, bez nej byt nechceli predať. Ale paradoxom je, že mesto si na pivnice dali basketbalové koše, kam chodia hrať z celého okolia. Na požiadanie aby koše odstránili, to odmietli s tým, že pivnice sú ich. Okrem toho, keď napadne sneh, tak isto sa z celého okolia chodia s deťmi sankovať. P. Krajčovič povedal, že opravu, alebo rekonštrukciu pivníc si máme zaplatiť sami z fondu opráv. Okrem iného, až keď teraz sa zosúva svah vidieť, ako to bolo urobené, že neboli vôbec omietnuté, ale na steny nahrnutá zemina. Aj tak sa dám. Ale nápravy sa nemôžete dovolať, lebo oni sú nedotknutiteľní.

  4. Že neoprávnene užívajú a poškodzujú cudzí majetok, to je už roky známe. Napr. bytovku na Dolnomajerskej ulici postavili bez pivníc a ako náhradu postavili pivnice oproti bytovke, ako protiatomové kryty. Pri odpredaji bytov, museli obyvatelia bytovky si okrem bytu kúpiť i pivnicu, bez nej byt nechceli predať. Ale paradoxom je, že mesto si na pivnice dali basketbalové koše, kam chodia hrať z celého okolia. Na požiadanie aby koše odstránili, to odmietli s tým, že pivnice sú ich. Okrem toho, keď napadne sneh, tak isto sa z celého okolia chodia s deťmi sankovať. P. Krajčovič povedal, že opravu, alebo rekonštrukciu pivníc si máme zaplatiť sami z fondu opráv. Okrem iného, až keď teraz sa zosúva svah vidieť, ako to bolo urobené, že neboli vôbec omietnuté, ale na steny nahrnutá zemina. Aj tak sa dám. Ale nápravy sa nemôžete dovolať, lebo oni sú nedotknutiteľní.

  5. Smiešne že takýto článok vlastne vznikol. Tu na každom billboarde blázon z TT z Trnavy hovorí že vybavil 200 eur pre dieťa. Čo je primitívne klamstvo a týmto svinstvom oblepil celé SvK.
    Nehovoriac o iných politikov.

    Jediné čo ma utvrdili v tomto článku je že mu dáme Tomčanymu hlas len preto aby ďalšie roky tu bolo o čom písať 😉

  6. Smiešne že takýto článok vlastne vznikol. Tu na každom billboarde blázon z TT z Trnavy hovorí že vybavil 200 eur pre dieťa. Čo je primitívne klamstvo a týmto svinstvom oblepil celé SvK.
    Nehovoriac o iných politikov.

    Jediné čo ma utvrdili v tomto článku je že mu dáme Tomčanymu hlas len preto aby ďalšie roky tu bolo o čom písať 😉

  7. Dvaja seredsky tragedi Kurbel a Majko zase utocia. Nenasli nic nove tak pouzivaju clanky spred 4 rokov. Uzasne, tlieskam :D. Ak bude Tomcany kandidovat urcite volim jeho. Vela ludi by ho volilo zase. A ako pisu predomnou, bilboardy sasa z Trnavy nikto nekomentuje vsak velky „novinar “ Majko, to sa nehodi. Matovic Budaj forewer 😀 😀 😀 . PS: aby som nezabudol Palko Kurbel kedy ohlasis uz tu kandidaturu, stale cakam a nic. Daj sem daky clanocek nech sa mozem k nemu vyjadrit. Pozname sa osobne a nikdy by som ta nevolil. To radsej Tomcanyho, alebo hocikoho ineho.

  8. Dvaja seredsky tragedi Kurbel a Majko zase utocia. Nenasli nic nove tak pouzivaju clanky spred 4 rokov. Uzasne, tlieskam :D. Ak bude Tomcany kandidovat urcite volim jeho. Vela ludi by ho volilo zase. A ako pisu predomnou, bilboardy sasa z Trnavy nikto nekomentuje vsak velky „novinar “ Majko, to sa nehodi. Matovic Budaj forewer 😀 😀 😀 . PS: aby som nezabudol Palko Kurbel kedy ohlasis uz tu kandidaturu, stale cakam a nic. Daj sem daky clanocek nech sa mozem k nemu vyjadrit. Pozname sa osobne a nikdy by som ta nevolil. To radsej Tomcanyho, alebo hocikoho ineho.

  9. pan tomcanyi ked budete kandidovat mate moj hlas aj celej mojej rodiny, a to nas je pozehnane! he he he

  10. pan tomcanyi ked budete kandidovat mate moj hlas aj celej mojej rodiny, a to nas je pozehnane! he he he

  11. seredani vy ste kokoty ked nevidite jako ukradol to čo ste zaplatili vy!!!!!!!!!!!!!!!

  12. seredani vy ste kokoty ked nevidite jako ukradol to čo ste zaplatili vy!!!!!!!!!!!!!!!

  13. Majko alebo Kurbel vám dajú fakty do huby a vy na nich nadávate, poprípade vás to nezaujíma. Debilita v Seredi nemá obdobu. Preto sa tam nič nemení už roky. Seredský sprostý ľud ďakuje za akože opravené chodníky pred voľbami. Príkladov je veľa. Tupci choďte sa pozrieť hocikam mimo Serede ako sa to robí. A ten program na jarmoku?? Totálna trápnosť a 5 stánkov so šmelinarmi. Nikdy už jarmok neorganizujte. Prehnité smradľavé mesto a môže za to vedenie, ktoré ste si zvolili. A ešte sa dáte ojebavat ďalej,pretože lincujete toho, kto ukazuje na ojeby a toho kto ich robí by ste najradšej vyfajcili keby z toho niečo máte. Seredská Tupá luza čo si nevidí kúsok od nosa.

  14. Majko alebo Kurbel vám dajú fakty do huby a vy na nich nadávate, poprípade vás to nezaujíma. Debilita v Seredi nemá obdobu. Preto sa tam nič nemení už roky. Seredský sprostý ľud ďakuje za akože opravené chodníky pred voľbami. Príkladov je veľa. Tupci choďte sa pozrieť hocikam mimo Serede ako sa to robí. A ten program na jarmoku?? Totálna trápnosť a 5 stánkov so šmelinarmi. Nikdy už jarmok neorganizujte. Prehnité smradľavé mesto a môže za to vedenie, ktoré ste si zvolili. A ešte sa dáte ojebavat ďalej,pretože lincujete toho, kto ukazuje na ojeby a toho kto ich robí by ste najradšej vyfajcili keby z toho niečo máte. Seredská Tupá luza čo si nevidí kúsok od nosa.

  15. Majko nekandiduje a nekradne z vašich peňazí. Začnite premýšľať ak máte čím.

  16. Majko nekandiduje a nekradne z vašich peňazí. Začnite premýšľať ak máte čím.

  17. Tomčányiho veru nemusím, ale dať sem článok, ktorého obsah je 4 roky starý..? To je načo?

  18. Tomčányiho veru nemusím, ale dať sem článok, ktorého obsah je 4 roky starý..? To je načo?

  19. Najahšie je stále hľadať burinky popri cestách a chodníkoch… činy však za pána primátora hovoria same – je to šľachetný a reprezentatívný človek hodný svojej funkcie 👍🌈

  20. Najahšie je stále hľadať burinky popri cestách a chodníkoch… činy však za pána primátora hovoria same – je to šľachetný a reprezentatívný človek hodný svojej funkcie 👍🌈

  21. Pravdaže, tí, ktorí z jeho „vládnutia“ profitovali, musia si ho brániť a aby v nových voľbách bol úspešný si ho budú voliť, aby mali aj oni z toho nejaké zisky. Ruka ruku umýva. A tých, čo z toho majú, nie je málo.

  22. Pravdaže, tí, ktorí z jeho „vládnutia“ profitovali, musia si ho brániť a aby v nových voľbách bol úspešný si ho budú voliť, aby mali aj oni z toho nejaké zisky. Ruka ruku umýva. A tých, čo z toho majú, nie je málo.

  23. pre úspech 27. júna 2022, 20:38, zavidis?? ze ty nemas ziadneho kandidata, chod si radsej umyt aj tu tvoju hlavu nech sa preberes

  24. pre úspech 27. júna 2022, 20:38, zavidis?? ze ty nemas ziadneho kandidata, chod si radsej umyt aj tu tvoju hlavu nech sa preberes

  25. seredan a jojco, kandidujte! Budete mať možnosť uplatniť svoju „MÚDROSŤ“ aj činmi, čo nás všetkých ohúria.

  26. seredan a jojco, kandidujte! Budete mať možnosť uplatniť svoju „MÚDROSŤ“ aj činmi, čo nás všetkých ohúria.

  27. Vieš, čo ma môžeš…Snáď, by si sa ty mal prebrať, nemyslíš?

  28. Vieš, čo ma môžeš…Snáď, by si sa ty mal prebrať, nemyslíš?

  29. iba tupcom nevadí že niekto kradne to čo zaplatilo mesto z peňazí nás všetkých a keďže vám niet pomoci tak vám treba

  30. iba tupcom nevadí že niekto kradne to čo zaplatilo mesto z peňazí nás všetkých a keďže vám niet pomoci tak vám treba

  31. Najväčšia škodná v seredi je MM a PK,nebyť ich dvoch je sered na tom oveľa lepšie.

  32. Najväčšia škodná v seredi je MM a PK,nebyť ich dvoch je sered na tom oveľa lepšie.

  33. najväčšou škodnou v Seredi je tupost a ubohost tych ktorí sa nechaju okrádať primátorom a ešte si to aj pochvaľujú
    otázka totiž stojí tak ukradol Tomčányi predmetný vizuál alebo. neukradol ?

  34. najväčšou škodnou v Seredi je tupost a ubohost tych ktorí sa nechaju okrádať primátorom a ešte si to aj pochvaľujú
    otázka totiž stojí tak ukradol Tomčányi predmetný vizuál alebo. neukradol ?

  35. Tento článok odhaľuje pravú tvár Tomcányiho a ukazuje čoho všetkého je schopný. Totiž že nič mu je je sväté, že sa pred ničím nezastaví

  36. Tento článok odhaľuje pravú tvár Tomcányiho a ukazuje čoho všetkého je schopný. Totiž že nič mu je je sväté, že sa pred ničím nezastaví

  37. Kurbelovi z 27.júna 2022 22:10
    Otázka stojí tak. Sľúbil primátor, že bude nové trhovisko?
    Sľúbil. Je postavené nové trhovisko? Je!

  38. Kurbelovi z 27.júna 2022 22:10
    Otázka stojí tak. Sľúbil primátor, že bude nové trhovisko?
    Sľúbil. Je postavené nové trhovisko? Je!

  39. článok nie je o tom či nové trhovisko stojí alebo nestojí mimochodom z do dvoch rokov boli tri ale o tom či niekto ukradol alebo neukradol vyzuál A ak vám nevadí zlodejina na najvyšších mestských poschodiach tak s vami je akákoľvek diskusia zbytočná

  40. článok nie je o tom či nové trhovisko stojí alebo nestojí mimochodom z do dvoch rokov boli tri ale o tom či niekto ukradol alebo neukradol vyzuál A ak vám nevadí zlodejina na najvyšších mestských poschodiach tak s vami je akákoľvek diskusia zbytočná

  41. Fámy vravia, že chce isť do VUC. Sľúbil zeleň čo je bolo prezentované v novinách a dodnes žiadna iba tie čo boli sú vyrúbané. A nádherné ihrisko na betóne oproti najfrekventovanejšej križovatke. Podporoval nič nerobením drogovú mafiu, bankomatovú mafiu, developerskú mafiu. Každý občan vie kto tu predáva drogy, kto sa tu robí „podnikateľ“ a s kým paktuje. Za mňa úžasne neschopný primátor. Nič tu nie je vybudované. Mesto zaspalo dobu oproti iným mestám. Inovácie žiadne. Futbal mal na starosti dora obžalovaný za vraždu.

  42. Fámy vravia, že chce isť do VUC. Sľúbil zeleň čo je bolo prezentované v novinách a dodnes žiadna iba tie čo boli sú vyrúbané. A nádherné ihrisko na betóne oproti najfrekventovanejšej križovatke. Podporoval nič nerobením drogovú mafiu, bankomatovú mafiu, developerskú mafiu. Každý občan vie kto tu predáva drogy, kto sa tu robí „podnikateľ“ a s kým paktuje. Za mňa úžasne neschopný primátor. Nič tu nie je vybudované. Mesto zaspalo dobu oproti iným mestám. Inovácie žiadne. Futbal mal na starosti dora obžalovaný za vraždu.

  43. ja by som len doplnil .Na vlastne oči som videl Tomčányiho v srdečnej debate a potom ešte so srdečným podávaním rúk pri rozlúčke s grázlami krorí sú dnes odsúdení na dlhé roky Reštika Rambus

  44. ja by som len doplnil .Na vlastne oči som videl Tomčányiho v srdečnej debate a potom ešte so srdečným podávaním rúk pri rozlúčke s grázlami krorí sú dnes odsúdení na dlhé roky Reštika Rambus

  45. Martin je Pán primátor všetko čo sľúbil dodržal a tie burinky čo vyrastajú sem tam z dlažby … ruku na srdce vo vašom dvore doma máte iný bordel… teda tak ako tu raz prezentovala jedna nemenovana judr poslankyna zohnite sa a vytrnite ju… Šerbel pre Kurbel

  46. Martin je Pán primátor všetko čo sľúbil dodržal a tie burinky čo vyrastajú sem tam z dlažby … ruku na srdce vo vašom dvore doma máte iný bordel… teda tak ako tu raz prezentovala jedna nemenovana judr poslankyna zohnite sa a vytrnite ju… Šerbel pre Kurbel

  47. Este prve volebne obdobie ako tak ale ostatné cista katastrofa. Co sa dalo odjebat to je nenavratne preč a nieco nove a zaujimave pre mesto a jeho obyvatelov nič. Martin chod uz prosim ta z uradu do piče lebo si tomuto mestu a jeho obyvatelstvu nepriniesol pocas zivotnej dekády ako primator ziadny zaujimavy a prínosný projekt. Z tohoto mesta si si spravil len tuctovu guberniu.

  48. Este prve volebne obdobie ako tak ale ostatné cista katastrofa. Co sa dalo odjebat to je nenavratne preč a nieco nove a zaujimave pre mesto a jeho obyvatelov nič. Martin chod uz prosim ta z uradu do piče lebo si tomuto mestu a jeho obyvatelstvu nepriniesol pocas zivotnej dekády ako primator ziadny zaujimavy a prínosný projekt. Z tohoto mesta si si spravil len tuctovu guberniu.

  49. Pre – Miloš Majko 28. júna 2022, 11:22, ale ten Anonym predsa v tom príspevku netvrdí že to trhovisko postavil primátor.

  50. Pre – Miloš Majko 28. júna 2022, 11:22, ale ten Anonym predsa v tom príspevku netvrdí že to trhovisko postavil primátor.

  51. Pán Tomčány, ste chlap na mieste, kde ste potrebný…Máte môj hlas aj celej mojej rodiny. Nenechajte sa znechutiť Majkom ani Kurbelomani a ich vriťolezom…Že im nesedíte??? Nevadí… Trafená hus zaváhala…

  52. Pán Tomčány, ste chlap na mieste, kde ste potrebný…Máte môj hlas aj celej mojej rodiny. Nenechajte sa znechutiť Majkom ani Kurbelomani a ich vriťolezom…Že im nesedíte??? Nevadí… Trafená hus zaváhala…

  53. A ktoze ta to trafil, mila vahajuca hus z cepena? Doteraz sa hovorilo blba sliepka, od teraz to bude blba vahajuca hus. A z cepena. Ospravedlnujem sa ostatnym cepenancom.

  54. A ktoze ta to trafil, mila vahajuca hus z cepena? Doteraz sa hovorilo blba sliepka, od teraz to bude blba vahajuca hus. A z cepena. Ospravedlnujem sa ostatnym cepenancom.

  55. iba slnieckarsky primitiv moze v centre mesta vysadit akoze lucne kvety,este nikde v ziadnom meste som nevidel vysadene lucne kvety v centre pri krizovatke,iba v jebnutej seredi.lucne kvety patria na luku a hodne daleko od frekventovanej krizovatky.
    brucho pal uz rychlo do leopoldovskej pice,lebo co tu predvadzas je jeden nechutny gycovy grc.

  56. iba slnieckarsky primitiv moze v centre mesta vysadit akoze lucne kvety,este nikde v ziadnom meste som nevidel vysadene lucne kvety v centre pri krizovatke,iba v jebnutej seredi.lucne kvety patria na luku a hodne daleko od frekventovanej krizovatky.
    brucho pal uz rychlo do leopoldovskej pice,lebo co tu predvadzas je jeden nechutny gycovy grc.

  57. Lúčne kvety? Ja tam zatiaľ vidím stále iba zelinu. A pri nej tabuľku. Keď som to ukazoval mimosereďanom, tak sa rehotali ako kone.

  58. Lúčne kvety? Ja tam zatiaľ vidím stále iba zelinu. A pri nej tabuľku. Keď som to ukazoval mimosereďanom, tak sa rehotali ako kone.

  59. V niektorých slovenských mestách môžeme zaznamenávať podporu projektov urbánnych lúk, ktoré pomáhajú tamojším obyvateľom znášať čoraz silnejšie horúčavy. Kvetnaté lúky totiž počas leta dokážu byť až o 20°C chladnejšie ako bežne pokosený trávnik.

    A vy dvaja vyssie o tom viete hovno.

  60. V niektorých slovenských mestách môžeme zaznamenávať podporu projektov urbánnych lúk, ktoré pomáhajú tamojším obyvateľom znášať čoraz silnejšie horúčavy. Kvetnaté lúky totiž počas leta dokážu byť až o 20°C chladnejšie ako bežne pokosený trávnik.

    A vy dvaja vyssie o tom viete hovno.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované