back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Nacionalizmus je posledné útočisko darebákov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Nacionalizmus je posledné útočisko darebákov.
47 percent voličov Smeru je za vystúpenie Slovenska z EU. Tej EU, ktorá nám poslala miliardy, bez ktorých by Slovensko vyzeralo ako škaredé rozbité Srbsko plné lúzy, ktorá sa ako všade vo svete považuje za tých najväčších vlastencov. Nepotrebujete na to vedomosti ani znalosti. Stačí sa zabaliť do štátnej vlajky a nadavat všetkým ostatným. Ale aspoň vidíte, kam nás najhorší premiér v histórii Slovenska / vrátane Matoviča / ťahá.
Som za to, aby vsetci co su za vystupenie z eu povinne na hraniciach ukazovali pasy, platili clo za vyrobky, ktore si privazaju aj ktore si vozia so sebou von. Samozrejme by tam mali cakat, kym prejdu vsetci co su z unie. Mali by mat aj vlastnu menu, navrhujem dvojhlavy rubel, ktory by museli potupne menit v nevyhodnom kurze 100 za dolár.
Nemali by ani v diktatorskej eu dostat pracu, pobyt by mali hlasit ako tretoradi obcania. Alebo naco, dost velky trest pre nich je ze su sprosti, neviem ci zasluhou rodicov, alebo svojich smerackych alebo ficovskych idolov, prial by som im na vlastnej kozi zazit ploty, ostnaty drot, strielajucich vojakov na hraniciach a zivot v base, ako ho prezivala moja generacia.
Zdroj: FB
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Takže toto je prosím úroveň článku. Nájsť na FB dehonenstujúci status na ľudí s iným názorom prekrútený len aby pasoval a potom ho sem uverejniť.

    Ja už dávno hovorím že zakomplexovaní ľudia sa vždy snažia rozbíjať spoločnosť a vyvolávať zlobu.
    Neviem si predstaviť že slušní človek má potrebu zdielať status ktorý má len urážať istú časť ľudí.
    Presne takýto zdielači rozbíjajú našu spoločnost a snažia sa vyvolávať chaus medzi nami.

    5
  2. Ja si neviem prestaviť aké by to bolo ak by sme z únie naozaj vystúpili. A to všetko ešte aj pri tejto skorumpovanej vláde. Potom by sme sa ešte aj na Kosovo pozerali ako na Západné Nemecko.

    2
  3. Anonym 9. mája 2024, 14:28 – za zasadny problem povazujem uz Vase tvrdenie:

    – „Nájsť na FB dehonenstujúci status na ľudí s iným názorom prekrútený len aby pasoval a potom ho sem uverejniť.“

    Zverejneny je aj samotny status, takze o akomkolvek prekrucani jeho obsahu by pre priemerne inteligentneho jedinca nebal byt v diskusii priestor. Evidentne je – klamete!

    – „Ja už dávno hovorím že zakomplexovaní ľudia sa vždy snažia rozbíjať spoločnosť a vyvolávať zlobu.“

    Otazkou je, kto ma byt ten zakompexovany a co znamena „rozbijanie spolocnosti a vyvolavanie zloby.“

    V jednej dedine som sa stretol s nazormi, ze zverejnovanim pravdy o tunelovani obecnych penazi starostom, rozostvavame dedinu. Pobavil som sa a dodatok, ze „nech starosta aj kradne, hlavne nech sa ludia nehadaju“ ma uplne odrovnal. Vtedysom pochopil, ze pod urcitou urovnou mentalnej vybavy ludi, debata s nimi je bezpredmetna.

    – „Neviem si predstaviť že slušní človek má potrebu zdielať status ktorý má len urážať istú časť ľudí.“

    Nikto Vas nenuti dobrovolne sa zaradovat do „istej casti ludi a urazat sa“. Aleken musite, ja Vam v tom branit nebudem. A urcite ani autor statusu. 😉

    – „Presne takýto zdielači rozbíjajú našu spoločnost a snažia sa vyvolávať chaus medzi nami.“

    No a toto snad ani komentovat netreba. To ma vypovednu hodnotu dostatocnu – teda okrem Vasich spoluputnikov schopnych podlahnut chaosu pre niekoho nazor.

    Pocuvajete, ze Vy tuzite po navrate totality a diktatora,ktory kazdemu urci co, kedy a ako moze?

    Na zaver – dufam ze moj dlhsi prispevok svojim obsahom nesposobi u Vas chaos, ktory bude mat za nasledok napr. stratu vedomia, alebo minimalne chaos a napr. netrafite domov…

    4
  4. Pán Majko, ja Vás obdivujem, že s tými primitívmi aj po toľkých rokoch dokážete komunikovať. Vaša veta to vystihla dokonale: “ Vtedysom pochopil, ze pod urcitou urovnou mentalnej vybavy ludi, debata s nimi je bezpredmetna.“
    Hlavne v tomto prípade sprostého sedláka, ktorý ani nevie napísať vetu v rodnom jazyku bez chyby, tie jeho bláboly ani nedávajú zmysel, len papagájovať nezmysly naučené od filcky a smer s.r.o., to fakt nejde reagovať bez použitia vulgarizmov…

    1
  5. Hm, nacionalizmus si zamieňať za vlastenectvo je naozaj až trestuhodné. Netuším, prečo takéto ťažké témy sa tu vnášajú, ako keby išlo o fazuľky. Nejde. Ide o to, aby sa stále ľudkovia rozoštvávali a aj takto sa naďalej ,,poúčal človiečik,,.
    Najzaujímavejšie je , že takmer vždy oní filozofi prekrúcajú históriu a rozdávajú zo spoločného / z vlastného krv vždy tečie/. Aj Nemci, či ďalšie štáty / nemá kto pracovať/ už konečne otvárajú oči.

  6. Nemyslím si, že dezolkám čo sú za vystúpenie z EU by vadili tie ploty a clá. Pre nich by zrejme pokles životnej úrovne ani nenastal…

  7. Libtardi protestujú proti zmenám v RTVS,aj keď ešte nevedia,aké zmeny nastanú..
    Takisto aj tu niektorí pisálkovia neustále papagájujú o tom,že táto vláda má záujem o vystúpenie z EU,dajte už konečne nejaký oficiálny dokument, kde je to napísané..

  8. Dezolky vyblakujú pri každej príležitosti, že by radi opustili EU a potom sa tvária, že to nepovedali, presne ako ich politické idoly, ktoré menia kabáty ako ponožky… Len dezolky majú pamäť akváriovej rybičky a IQ hupacieho koníka, tak to funguje..

  9. Smerofas si v agonii? Sulik ti predal dobry matros,alebo matovic ti posunul svoje psychofarmaka,nato pozor odtial uz nie je navratu spat,uz budes sprosty navzdy.

  10. Aspoň si budeme lepšie rozumieť, ty si drbnutý od prírody, ja si fuknem nejaké dobroty zo serede a budeme na jednej úrovni, ale aby som ťa dobehol, budem musieť kupovať na kilá… Možno s vygumovaným mozgom aj ja budem obhajovať smeržumpu, ty ako bezmozgovec to máš jednoduchšie, bez roboty..

  11. Pre: Anonym 10. mája 2024, 11:16
    Podľa tohto článku je to polovica smerakov tj cca 300000 + Republika 140000 , tj cca 15% (440000/3000000) podľa volieb. Podobne to vyšlo aj agentúre AKO pre JOJ24 tj. 16%za a 80% proti.

  12. Darebáci z PS chcú aby europarlament zastavil peniaze pre Slovensko takéto protislovenské živly treba vyhnat zo Slovenska. Sympatizanti PS polibté si prdel. Ten Nikita Slovak je nejaký múdry neštudoval náhodou v Moskve?

  13. Pre: Anonym 12. mája 2024, 15:23
    Filcka už vám dala naratív tak hor sa do označovania všetkých len nie jeho samého čo podjebáva justíciu a právny štát 😀

  14. Anonym 15:23 mal by si si uvedomiť že nám EÚ stopla peniaze z plánu obnovy a hrozí aj zastavením iných eurofondov práve kôli krokom dnešnej vlády ktoré smerujú k deštrukcii právneho štátu, bezbrehému rozkrádaniu eurodotácií a nekonečnému navyšovaniu štátneho dlhu. Čo s tým má opozícia? spamätajte sa! Každý jeden krok čo vláda spraví je pod drobnohľadom eurokomisárov! Tento naratív že za to môže opozícia vám Fico podhodil aby sa vyvynil z následkov ktoré tieto jeho novely zákonov prinesú. A vy to prežúvate dokola bez toho aby ste sa pozreli na koreň problému. Fico vždy hľadá vinníkov a nepriateľov na ktorých hodí zodpovednosť za vlastnú vládu. Veď to počúvame už pol roka odkedy sú pri moci.

  15. A počúvali sme to aj v 2019 keď sa vyhováral na vládu Radičovej z 2012. Absurdné

  16. Marek 13. mája 2024, 9:56…Marek ty im to tu pekne logicky vysvetlíš a nič…., všetci vieme že jednotlivé štáty a aj samotná EU tu majú svoje zastúpenia, ktoré veľmi dobre vedia čo sa tu deje….Ficovým voličom už ale možno nedochádza že zníženie trestov a skrátenie premlčacích dob, zrušenie UŠP a preradenie prokurátorov roky vyšetrujúcich korupciu na iné úseky je vlastne ohrozenie peňazí daňových poplatníkov z Holandska, Rakúska, Nemecka atď, ktorí sa nám skladajú na kanalizácie, nemocnice, cesty….ono stačí ak Fico ukáže na opozíciu, média, Brusel a veria mu to….vlastne všetci sú zlí, len on je ten správny, ktorému všetci škodia….

    1
  17. Ratafak,tomu čo ty tu vypisuješ,už verí ozaj málokto.Je to presne naopak.A potvzuje sa to každým dňom,kto tu zneužíval právny štát.Tato éra sa skončila,a vy s ňou.

    1
  18. Anonym 13. mája 2024, 14:13…40 ľudí sedí v base, další čakajú na rozsudky, trestné zákony píšu obvinení, znižujú si tresty, skracujú premlčacie doby, kupujú nehnuteľnosti na ktoré v živote nemohli zarobiť a vedú život vysoko nad svoje pomery, strany a kampaňe im financujú pochybní darcovia(dochodcovia či ľudia s nízkymi príjmami), odstavujú skúsených prokurátorov…ale všetko je to naopak…:-D…a ešte aj zem je plochá…..inak další zárez priamo zo Smeru: https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/706788-exposlankyna-smeru-roskova-je-v-kauze-neopravneneho-cerpania-agrodotacii-vinna-dostala-podmienku/
    ..všetko je naopak…:-D…boha, naozaj vám musí byť radosť vládnuť….toľko kauz, tolko odsúdených, obvinených…ale všetko je naopak….

    1
  19. Nuž Ratafak,všetko sa vám to začína rúcať,ako domček z karát.Aj tie tretie voľby prehráte,a ústavný súd chrlí jedno porušovanie ľudských práv za druhým.To sa naplatime odškodného,za neoprávnené väzby.Financovanie strán?,si zrejme slepý a aj hluchý.Su to už len prázdne obvinenia,ktoré už tu prezentujete x.rokov a nikde nič.Ti,čo skutočne kradli,Makoo,Imrecze,atď.ti sú na lobode a užívajú si,a tí druhí,za mobile,za košík zeleniny,atď dostali ,palety.Ale nakoniec,keď kradli,nech ich zavrú,ale nielen tých iných,ale všetkých,bez rozdielov.To vykopávanie dverí,a ohrozovanie deti samopalmi ,to už nikdy nebude.A to ,že novinári tam boli prv,ako NAKA.Ta doba,minule tri roky sa proste obhájiť nedajú,darmo sa namahas a robíš si nadprácu.

  20. Máš pravdu…Naka rozprašena, USP zrušený…korupcia sa tu jednoducho vysetrovat nebude a tak vlastne prestane existovať…polku pracovnej doby robíš na to aby si nakŕmil štát a ten ti za to da plesnivé nemocnice, lekárov na dôchodku lebo ti mladí radšej uteču do ČR či Rakúska,deravé cesty, padajúce mosty a ty sa toho ešte tešíš ake to je a bude super….ty si rozpadnuty štát, ktorom ťa politik okradne aj o osrane trenky aby si sám pridal jednoducho zaslúžiš…

  21. Ratafak,vystahuj sa a máš pokoj od Smeru.Koho zaujímajú tie tvoje dojmy a pojmy.

    1
  22. asi teba to zaujíma keď to čítaš a reaguješ na to….to kde ja žijem nechaj na mňa, roky….až sa vystahujú všetci ktorým vadí korupcia, rozkrádanie a nekompetentnosť tak ti na dochodku ani nebude mať kto zadok utierať….

  23. Tliapat bludy, odrbavat narod, ponukat mast na konsku srst ako liek na covid nie je ludske pravo, alebo sloboda. Ani ked to tvrdi ten zkurvysyn gluck.

  24. Anonym 14. mája 2024, 12:23…zase ti mám pripomínať aby si bral tieto propagačné videa s rezervou, stále ti vysvetlovať že je to politicky marketing?…hlavne ak to hovoria zástupcovia strany, ktorý mažu komentáre a príspevky po tisícoch a ešte zrovna tento šuhaj si dovolil za bieleho dňa pasťami napadnúť iného človeka….či to už nie je “ porusovanie ľudských prav a slobody .“

  25. Ratafak mne nemusis nic pripomínať a upozornovat na reklamu. Podstata je to co skutocne urobil ten chuj Naď a k comu sa verejne prihlasil a priznal. To hovedo sa snazilo zaviest diktaturu a zakaz slobody prejavu ci slova. A je jedno ci je to prejav alebo nazor politicky alebo náboženský či informačný. Ved demokracia je aj o slobode prejavu slova. A je jedno co napises niekde nieco pokial to nieje trestne cize protizakonne. Hento hovedo to spravilo na hulvata a protizakonne . Lebo tie vypnute a zakazovanene weby su aj urcite živobytie pre ich majitelov. Tak ako napriklad tento web Majka. Ako by sa to pacilo Majkovi keby ze mu ho da Kalinak vypnúť. Majko ma tiez prijem a zivobytie jeho rodiny aj z tohoto webu. A kam by si potom pisal ten tvoj nazor? A je jedno aky je.

    1
  26. Anonym 14. mája 2024, 13:40….no, ono to úplne jedno nie je, sú nejaké zaujmy Slovenskej republiky a rozhodne nie je v našom záujme šíriť nepodpísané články o pozitívnych účinkoch Sava, konského odčervovadla, vodky s bromhexinom atď..a potom tíchto „pacientov“ liečiť v preťažených nemocniciach…podobne nie je v našom záujme publikovať adresy kde bývajú lekári či policajti zasahujúci proti „samsung slavienom“ ako to robil Danny Kollar, aby ich následne jeho priaznivci mohli prenasledovať či inak šikanovať….začala vojna, nikto nevedel čo bude …veď v tom čase už tajné služby vedeli o tom že Ruská ambasáda plati minimálne jedného „novinára“ z Hlavných správ, aby písal čo chcela Moskva….to sa naši politici pri začínajúcom konflikte mali iba prizerať tomu ako tu tieto Hlavné správy, Infovojna atď šíria propagandu, keď už mali v rukách minimálne jedného agenta z týchto médií ktorý za pár eur písal čo náš nepriateľ zadal?…
    Ako nech sa to prešetrí, nech vieme ako v budúcnosti na podobné veci rýchlo reagovať a ak došlo k nejakému porušeniu zákona nech sa aj vyvodí zodpovednosť, ale prosím ťa uvedom si že tí rusi tu tých Garbarov neverbujú len tak: https://www.youtube.com/watch?v=t28cff0yVHg&t=136s
    Moskva vo vedlajšom štáte hádže ľudom na hlave bomby, a my sme tu mali čítať články od ľudí čo ich tiež platí Moskva?…..ak máš živobytie postavené na nejakej podvratnej činnosti tak musíš byť pripravený že si na teba može posvietiť polícia…a je jedno či predávaš drogy, savo ako liek, alebo sa s ruskými peniazmi snažíš rozoštvať spoločnosť…..v Rusku by si podobný web ani nepípol, majiteľa by už asi ani nenašli a tu sa mnoho ľudí, ktorí obdivujú Putina pohoršuje že v čase vojny sa na pár dni vypli nepriateĺske weby….

  27. Ratafak a kto plati Šimeckove a dalsie nadacie ? Nie nahodou usa tútor ako Šerešove a dalsie usa nadacie? Preco by si ludia namali a nemohli mat moznost precitat aj pohlad druhej strany Ruska ci tretej ztrany napr. Činy alebo ďalších. USA nazor a narativ mozem a musim citat a nazor Ruska nemozem a nesmiem. Ratafak co ty jebe? Co sa tu snazis pretlacat aku totalitu a neslobodu slova . Ak niekto chce pouzit MMS na svoje zdravotne problemy no tak nech to pouzije . Čo je kurva co koho do toho. Drogy , alkokol tiez ludia konzumuju a vo velkom a to nevadi? Pozri ake trosky a umrtia to produkuje a to nevadi? To odcervovadlo ivermektin predpisovali aj v ambulanciach. Ano pouziva sa to aj u zvierat. Ale vsetko je to o mnozstve. Aj niektore jedy su v urcitom mnozstve zdraviu prospesne. Tak tu nepis hluposti. Ta jednostranna propaganda ti uz nacisto zdeganerovala mozog a snazis sa tu presadzovat a propagovat totalitne videnie tvojho nazoru. Nechaj to na zdravy rezum kazdeho cloveka a nepretlacaj tu len tvoje videnie sveta.

    1
  28. Ked to co tu predvadzas je prejav zdraveho rozumu, tak potom dovi dopo.
    Postav sa do radu s kotlarom, martinkou a huljakom.

  29. Anonym 14. mája 2024, 16:30….máš tu nahrávku ako zamestnanec ruskej ambasády sa snaží naverbovať novinára z hlavných správ aby písal tak ako si to Rusko želá…a čom sa chceš baviť?…
    šak si napíš čo chceš, vyjadri sa ako chceš, nainštaluj si Ruskú štátnu TV, máš prístup k portálom z celého sveta ale preboha uvedom si že takéto aktivity na území našho štátu sú ďaleko za hranicou štandardných vzťahov a ten rus to nerobil preto aby si ty mal aj pohľad druhej strany….obhajuješ tu záujmy cudzích mocností a kupovanie našich „novinárov“ ruskou ambasádou…sa už uvedom preboha….
    ruská ambasáda tu niekde v kríkoch podplácala „novinárov“ a ty sa čuduješ že ich v čase vojny vypli?…a ešte máš tu odvahu tu písať niečo o zdegenerovanom mozgu?….buď si rus alebo totálny vlastizradca a ešte sa schovávaš za slobodu slova či totalitu…v tej by takéto „média“ nie že vypli na pár dní, ale totálne rozpustili a o jej majiteloch či novinároch by si už v živote nepočul..

  30. ešte doplním jednu vec, ja by som bol za aby na pár hodín denne ľudia videli aj to čo si o nás hovoria v ruských médiach, aké tam majú nápady a o čom diskutujú – viď video nižšie…nech ten „názor“ ruskej strany vidíš neprikrášlený a tak ako ho hovoria doma pre svoje publikum – napríklad tu: https://www.facebook.com/watch/?v=955161022318381
    (jednu raketu do centra Bratislavy…)…ale aby tu rusi kupovali v kríkoch novinárov aby nám pekne tlmočili to čo chce Moskva aby sme mi počuli je totálne za hranou a ešte sa diviť že takýto portál vláda na pár týždnov vypne je psycho….a obhajovať takéto ruské aktivity a nimi platené média u nás je už na hranici kolaborácie s nepriateľom…Pozri si ich relácie čo puštajú doma, najdi si ich články, ale aby rusi na našom území kupovali našich ľudí a šírili tie svoje s.čky je naozaj dobrý dovod aby akákoľvek vláda proti takýmto protislovenských aktivitám na našom území zakročila…

  31. Myslím že viem toľko čo ty a aj som ti dal k tomu zdroje….ten rozdiel je že ty si to v tej tvojej zaslepenosti odmietas priznať…alebo je tu potom tá možnosť kolaboracie, ak ti nevadia či dokonca podporujes takéto nepriateľske a verejné známe akcie na našom území..

  32. Ratafak nie som rus ani rusofil a este sa aj čuduješ za take vyhlasenia ? Ved Slovensko dodavalo tazku bojovu techniku, stihacky,protivzdusne rakety atd. proti nim. Preco nehovoria aj o rakete do Budapesti? No asi preto ze nezbroja proti nim. Ci sa ti to paci alebo nie Rusko je velmoc ktore oslobodilo Slovensko od nemeckeho fasizmu . Je hlavný víťaz vdaka ktoremu bol porazeny fasizmus. Nezabudaj ze ich padlo okolo 20 milionov. Myslim ze vdaka Rusku alebo ZSSR zijeme . A preto si myslim ze maju pravo trvat na tom ze europa nema dovod rozsirovat NATO v takom rozsahu v akom sa to rozšírilo. Ruska armada sa stiahla z celej casti Europy kde boli mimo svojho uzemia. Ver ze keby nemali zaujem o normalizaciu štátov ktore mali po vojne pod svojou ochranou alebo dozorom ak chces tak by to neurobili a neodisli by. Ked sami uznali ze to nie je spravne takato okupacia a odisli tak nevidim dovod preco by nas mali znovu napadnut ci dokonca obsadit. Naozaj nato nemali dovod. Taka mala krajina ako je SK pre nich nieje kolonizacne zaujimava a potrebna. Rusko nechcelo vela. Len neohrozit a nerozsirovat NATO do EU k ich hraniciam. Rusko Slovensko a Europu vojensky neohrozovalo. Herec Zelensky to posral a nezvladol rokovat a dohodnut mierove spoluzitie dvoch prepojených narodov. Coho dosledkom je tato vojna . A uz to pochopilo aj vela ukrajincov a Zelenskeho chcu odstranit. Pochopili ze s Ruskom sa nema bojovat ale rokovat. A nato rokovanie Rusko stale upozornovalo a malo zaujem este podstatne skor ako sa vojna zacala.

    1
  33. Anonym 14. mája 2024, 20:52…tak pár bodov
    Aj Budapešť je na zozname ruských nepriateľov, aj keď nedodali ani náboj…nesledujem ruskú TV každý deň, je možné že niekedy spomínajú aj ich…
    ZSSR výrazne pomohlo fašizmu na začiatku vojny, napadli a rozdelili si hneď na začiatku Polsko, keď pochopili že Hitler pôjde aj po nich tak išli bojovat, oslobodzovat a následne okupovať…napriek tomu om patrí vďaka za porazenie fašizmu, ale treba pripomenúť ako tomu celému pomohli a následne okupovali..
    To že ich padlo najviac súvisí hlavne s ich taktikou vojny a nulovým rešpektom k životu vlastných ľudí – nás mnogo a hurá oproti samopalom či cez minove polia
    NATO by sa nemuselo rozširovať ak by Rusko stáročia nemalo problém so svojimi susedmi…dokázali dotlačiť do NATO dlhé roky neutralne Svedsko s Finskom…zaujímavé že nich nezautocilo ale na Ukrajinu ano, pričom tá hranica s Fínskom je tiež obrovská, a Petrohrad blízko hraníc…
    Putin chce rokovať tak maximálne v jeho propagande , inak doma zátvara každého kto slovo mier len spomenie či napíše…on to slovo doslova postavil mimo zákon…
    A vojna začala dávno pred Zelenskym,…

  34. Ratafak ale iste, ono je možné ze niekedy spomenu aj teba tak aby ti to neuslo musíš castejsie pozerat rusku TV. James Pool uvádí, že nacisty financovala i řada zahraničních „sponzorů“. Peníze přicházely z Belgie, Finska, Francie, Holandska, Itálie, Rakouska, Švýcarska, Švédska, USA a Velké Británie. Ratafak no asi preto nezautocili na to Finsko a Švédsko lebo tam nebolo NATO a ich zbrane ktore by mohli Rusko ohrozit. A specialna operacia zacala 24.2.22 a Zelensky uz bol prezident od r. 2019. Cize mal dva roky na to aby zabranil rokovanim vojne a tejto skaze do posledneho ukrajinca. Mimochodom videl si ake miliónové byty a vily ma pocas tejto kratkej doby prezidentovania nadobudnute Zelensky po Europe?

  35. Anonym 14. mája 2024, 22:49…Rus robí na Ukrajine bordel od roku 2014 – vtedy obsadil Krym (zapieral to) a vtedy začal robiť bordel na Donbase (zapieral to)…Zelenského zvolili v roku 2019, to už mal 5 rokov na ukrajine rusa….
    Ukrajina nemala šancu na vstup do NATO (nesplnala základnú podmienku územnej celistvosti) a tažko mohla Rusko ohroziť a Rus na nu aj tak zaútočil…na Finsko a Švédsko, ktoré ohlasili vstup do NATO nezautočil, a následne aj vstupili…to je v totálnom rozpore s tým že Putin musel zaútočiť na ukrajinu kvoli rozširovaniu Nato…

  36. Majko prečo tu je možnosť dávať iba palec hore ? Ja by som chcel dávať aj palec dole !!!

  37. Ale aspoň potvrdzuješ, že si pochopil pravidlám diskusie, to by lepšie aj maďar naformuloval.

  38. Ratafak,čisté klamstvo.Si nebezpečný manipulátor.Ale nech.Aj tak tá už nikto neberie vážne.Situacia,je trošku zamotanejsia,nie všetko Rusi,ale aj západ,Ukrajina.Ciernomorska flotila,majdan,snaha Donbasu o separatizmus,anti ruské zákony v rusko hovoriacich oblastiach,puč,zvrhnutie zvolenej vlády,nedodržiavanie Minskych dohôd,sľuby západu Ukrajine o prijatí do NATO.Ked my chceme bezpečnosť a istotu,doprajme to aj Rusom.Moja sloboda konci tam,kde začína sloboda iného?Čo spravili USA s Kubou?Proste nedovolia vstúpiť Ukrajine do NATO,a samozrejme,že to zasahovanie do práv Ukrajiny,ale aká je alternatíva? Svetová vojna.Takato je realita.

    2
  39. Anonym 15. mája 2024, 11:24..čo z toho čo som napísal je čisté klamstvo? Buď prosím konkrétny….
    a kedy mala tá Ukrajina vstúpiť do NATO?..Prečo tam už nebola dávno pred 2014, keď o to žiadala už roky?…a prečo tam nie je ani dnes?…
    ešte raz a skúsim v bodoch:
    – Ukrajina nemala šancu vstúpiť do NATO a Putin na ňu zaútočil…
    – na základe tejto agresie sa v obave o vlastnú bezpečnosť do NATO prihlásili Švédsko a Fínsko. Dlhé roky neutrálne krajiny z obavy pred Ruskou agresiou vstúpili do NATO, hranica NATO s Ruskom sa predlžila o 1300 km…a Putin nič…
    takže úplne základná otázka – Ukrajina v NATO (nebola šanca vstúpiť) je problém a treba to ta vyzabíjať a rozbombardovať, Finsko v NATO (1300 km dlhá spoločná hranica s Ruskom) už nie je problém?…to strach a ohrozenie pre Rusko je ibá ta ukrajinska hranica a tá fínska je v pohode?…
    vieš aká je alternatíva – prestať utočiť na svojích susedov, prestať sa rozširovať a potom tí susedia Ruska nebudú potrebovať ochranný dáždnik NATO, ale bohužial ako minulý mesiac pripomenul Medvedev „Rusko nemá hranice“, tak potom sa nečuduj že tie menšie štáty okolo potrebuju nejakú ochranu….
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-rusko-nema-zadne-hranice-prohlasil-medvedev-a-ukazal-mapu-40462868

    1
  40. Rusko nedovolí Ukrajine vstúpiť do NATO,nerozumieš slovenský.To je všetko Ratafak.A môžeme sa všetci aj portáť.Alebo začneme .3.svetovu vojnu.Viac nemám k tomu čo dodať,tieto hento a toto,sú úplne bezpredmetné.Nema to žiadne vojnové východisko.Koniec .

    1
  41. Áno nedovolí a nedovolí ani vstup do EU …ale v predchádzajúcom príspevku so sa snažil navodiť dojem že je to kvôli bezpečnosti Ruska(“ Ked my chceme bezpečnosť a istotu,doprajme to aj Rusom“) a na to som ti napísal že ak by to tak bolo tak by museli zaútočiť aj na Fínsko…

  42. Zase nepresné Ratafak,proti vstupu Ukrajiny do EU,nemá Rusko nič.A samozrejme,že ide o bezpečnosť Ruska.

  43. Anonym 15. mája 2024, 23:12…prosím ta a ako toto celé začalo?..Janukovyč 2-3 roky pracuje na asociačnej dohode s EU aby 2 dni pred jej podpisom z ničoho nič otočil a povedal že tu zmluvu, ktorú spolu vypracovali nepodpíše a následne zdrhne do Ruska?…..oxebal celú Ukrajinu, miliony Ukrajincov ktorí pracovali/pracujú v EU, ich rodiny, firmy atď a bez jediného vysvetlenia….
    …tým že z ničoho nič ukončil integračné prístupové rokovanie o vstupe do EU začal celý tento pruser…to bol podnet k tomu majdanu atď….
    roky pracuješ na dohode, ktorú 2 dni predtým bez vysvetlenia odmietneš podpísať a zdrhneš do Ruska….akože musel by si byt totálne slepý ak napíšeš že Rusko nemá nič proti vstupu Ukrajiny do EU…

    1
  44. to sa musíš spýtať v USA, každopádne bez toho aby Janukovyč z ničoho nič neotočil a nezatarasil cestu Ukrajiny do EU (pritom na europskej integrácií postavil svoju kampaň) by žiadny majdan nebol a nemusel by si riešiť prečo sa USA zapojili/nezapojili…..Ukrajina chcela do EU, roky na tom pracovali, boli dni pred podpisom asociačnej dohody a na poslednú chvílu si to Janukovyč (následne utiekol do Ruska) rozmyslel a celé to začalo a dospelo to až sem…..
    Takže to nie je len o tom že Rusko nechce NATO na svojích hraniciach (opakujem že to by podobne tvrdo muselo zasiahnuť aj proti Fínsku a Švedsku), to Rusko evidentne zasiahlo aj do prístupových rokovaní s EU…nasledne prišiel Majdan, Krym, Donbas a dnes sem tam kde sme…

  45. No nič, pýtal som sa na USA a zas len Rusko… Vieš prečo do toho zasahuje Rusko, ale USA sa mám spýtať sám.

  46. áno, ak sa bavíme o vzťahoch medzi Ukrajinou a Ruskom a ty do toho začneš miešať USA tak sa nečuduj….
    prečo Janukovyč nepodpísal asociačnú dohodu sa musíš spýtať jeho…
    prečo Rusi napadli Ukrajinu a robia tam už minimálne 10 rokov bordel sa musíš spýtať ich…
    prečo USA podporovali/nepodporovali majdan sa musíš spýtat ich…

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované