back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Pozvánka na STRETNUTIE ohľadom UZATVORENÉHO MOSTA ponad železnicu v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

V pondelok, dňa 25.03. 2024 o 18:00 sa v priestoroch DKAFFÉ pri Dome kultúry v Seredi (vchod pri knižnici) uskutoční stretnutie občanov, ktorých sa negatívne dotklo predčasné uzatvorenie mosta ponad železnicu.

Cieľom stretnutia bude prejednanie možností požadovania odškodnenia pre poškodených občanov za výrazne zvýšené náklady spôsobené uzatvorením mosta.

Na stretnutí bude prítomný primátor mesta Ondrej Kurbel (poškodeným je aj mesto Sereď) a na stretnutie sme pozvali aj vedenie Slovenskej správy ciest.

Je v záujme všetkých poškodených vyvinúť maximálny tlak smerujúci k bezodkladnému začatiu rekonštrukcie, nakoľko most je predčasne uzatvorený už takmer rok.

OZ Občan rozhodni.

Svoju účasť môžete potvrdiť na Facebooku:

Potvrdiť účasť


 

- Článok pokračuje pod reklamou -

Aktuality týkajúce sa uzatvorenia mosta ponad železnicu v Seredi prinášame na webe www.most.seredonline.sk, a v rubrike Uzatvorený most ponad železnicu.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Všetci ktorí chceme most by tam mali byť. Dúfam že úcasť bude taká že sa nezmestíme do miestnosti. Ak to bude ako po minulé stretnutia, nepomôže nám nič . Tak uvidíme mame možnosť .

    10
  2. priatelu na Slovensku je to tak, ze ludia maju oluziu o tom, ako sa o nich musi niekto starat a robia vacsinou prd, ked maju moznost.. neskor si samozrejme popicuju… to je realita

    3
  3. Dokedy budeme este o tejto téme kecať stretávať sa a vypisovať ankety? Samé dristy … problém vyriesi len reálna práca a nie neustále tliachanie

    6
  4. Robot 22. marca 2024, 3:50
    Presne ako so skládkou lúženca. Stretnutia, petície, ankety, články, návštevy papalášov. Výsledok vidíme.

    3
  5. Osobne si myslím , že stretnutí už bolo dosť . Most sa rieši niekoľko rokov a ešte sa aj bude, pretože na Slovensku je to tak a keď bola možná zmena ,dopadlo to tak ako to dopadlo. Opäť to bude klientelizmus , úplatky . Most by všade v EU mali aj zožraný ,zabudli by ,že bol v havarijnom stave. Vyriešili sme to po Slovensky. Podopreli a tam to skončí. Sme my len tupý národ a ako povedal jeden môj kamarát , nás musí riadiť niekto cudzí a potom to bude fungovať. Najprv m to urazilo , ale z odstupom času mu musím dať za pravdu.

    4
  6. Ten most nevyrieši ani kristušpanenkamária,kým si niekto poctivo neutrhne svojich 20 % „provízie „. Už vieme svoje …

  7. Pre: RRR 22. marca 2024, 7:57
    Stačí počkať a po tom ako vás dezolé scéna dostane z EU, NATO tak Orbán pribehne na pomoc ako v Malej Vojne 😀

    1
  8. Aj tak nic nedosiahnete. Ziadne odskodnenie vy trapáci. Radsej strávte doma cas sexovaním alebo pohonkávaním. Budete mat aspon dobry pocit 🫣

    1
  9. Keď takto každý rozmýšľa ako ty, tak potom sa nečudujme, že je to tak, ako to je. Pečené holuby nebudú padať do huby, o to sa musíme postarať sami. So založenými rukami a čakať čo sa bude diať, to je to najľahšie a čakať, že to niekto iný vybaví. Keď ľudia nevyvinú nátlak na SSC, s ničím sa nepohneme dopredu a len sa tu bude diskutovať a polemizovať. Už prešiel jeden štvrťrok a nič. SSC má dosť času, ich to netrápi. Ich sa zvýšené náklady vodičov netýkajú. Nie, že nič nedosiahneme. Ako to dosiahli iní?

    4
  10. A čo chcú riešiť? Primátor nič nevyrieši ako keď bola prasknutá voda. My sme museli odpúšťať, aby bola pitná a nijaké odškodnenie nebolo. Ja mám pocit, že primátor vidí len svoje záujmy a nie záujmy nás občanov. Však nech rieši on. Čo máme my riešiť s odškodnením? Máme požadovať nové autá, dialničnú známku zadarmo alebo čo. Je náš zástupca, ktorého poniektorí volili, tak nech rieši. Už to malo byť dávno. Mal dať na súd SSC a požadovať vysoké odškodné pokiaľ sa most nedá do prevádzky schopného stavu. A nie stále stretnutia. Stále len kecá, ale skutek utek.

    3
  11. Pýtam sa za čo sú pracovníci SSC platený štátom. Vyhodiť, zažalovať za nečinnosť a nahradiť schopnejšími ľudmi. Načo je nám taká organizácia, ktorá minimálne 5 rokov vie, že vznikne takýto stav a nič preto nerobí. Nemáme na SSC dosah, iba ak tak zablokovať im cestu do ich objektov, tak ako protestovali farmári, potom možno zistia čo sú to každodenné niekoľkokilometrové obchádzky…

    4
  12. o akom odskodneni to tu melete? Kde na svete sa odskodnuje ked sa uzavrie cesta, most, tunel….? Vam uz nacisto j… Teraz bude na dialnici uzavrety nadjazd tak myslite ze niekto bude ludi odskodnovat zato, ze ho musia obchadzat? Nebudte hlupy ako Majko. Nerobte zo seba hlupakov. A tieto stretnutia su len marketingovy tah, nic ine. K nicomu nevedu, nicomu nepomozu a vie to kazdy.

  13. a čo podľa teba robi primátor keď vyhlasil anketu aby na výjazdovom rokovani vlády mal v ruke podporné argumenty? To podľa teba nie je riešenie mosta ?

  14. S tvojou anketou si vytri čokoládový venček… je to strata času, čo si myslíš že pán primátor ukáže dáku zapotenú anketu a páni sa z toho poondejú či čo?

  15. cokoladovy …, zapotena…poondeju…
    vy fekalny uchylaci ste ozaj nechutni.

    A to si dovolite pindat na liberalov.

  16. Ten most je pre auta zbytocny.
    Trnavska bola aj tak odkundes

    1
  17. Akosi sa nám pomiešali priority. Tak ide sa bojovať za most alebo za odškodnenie? Čo z toho je asi dôležitejšie?

  18. Keci keci keci…Tazke represie blokada hlavnych ulic v a Seredi a v Dolke.Uz sa konecne dajme do kopi Seredany a vseci ktorych sa uzavretie mosta tyka(firmy).spoliehat sa na politikov ktory srali,seru a budu srat na nas.treba len partizancit a nenechat si srat na hlavu.inak novy most tu nebudeme mat este par rokov

    0
  19. Ak sa jedná o odškodné, tak najviac ludí tam bude tých “ našich“ ….keď sa jedná ako zarobiť a nerobiť . A most? Najlepšie by bolo keby “ spadol“ sám.

  20. Ten prijebany gay uz plače že je na druhom mieste. Tak ti treba ty svina. Pojeb sa s ficom

    0
  21. Ten most postavili naši dedkovia, a dlhé roky slúžil. Mám obavy, že my svojim vnukom nový most nezabezpečíme. A to je 21. storočie, iné krajiny lietajú do vesmíru, v niektorých vyspelých krajinách jazdia vlaky 600 km/h, nové mestá všade rastú raketovou rýchlosťou, v púšti sa budujú lyžiarske strediská. Len v našej maličkej zemičke nie je možné za 50 rokov spojiť diaľnicou dve mestá vzdialené 400 km. Ani ten náš most za 5 rokov nie je možné postaviť. Ani len náznak začiatku prác. Tie drevené podpery tam tiež nebudú naveky. Potom čo?

  22. Potom co? Potom zase budu volby a tento blby, zbabely narod si znova a zas na svoje zastupovanie a riadenie statu, mesta, obce zvoli bandu tupych zlodejskych kuriew.
    No a co? Ved za narodneho hrdinu mame zlodeja a vraha.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované