back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Spomienka na obete pandémie COVID-19

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Ondrej Kurbel, primátor mesta Sereď / Vážení občania, srdečne Vás pozývame na stretnutie „SPOMIENKA NA OBETE PANDÉMIE COVID-19“ spojená so zasadením pamätnej lipy na Námestí slobody dňa 13. marca 2024 (streda) o 16.30 hod.

 

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Mozes dobehnut aj ty s Ruskou vlajkou a nacistickym symbolom „Z“
    Veď aj bunkerdedo z Kremla si dal 3 davky vakciny lebo sa bal covidu.

    2
  2. Ste chori? idete lipu sadit,To ked politici daju na protestoch strielat do protestujucich ludi tak im za ich krasny pocin zasadime stromcek a je vybavene? chora doba,chore vlady.

  3. Ja mám pocit že nikde vo vyspelom svete sa tak nespochybňuje vakcinácia ako u nás. Tu sa zišli všetci špecialisti na vírusy, očkovanie a verejné zdravie a hlasno kričia ako tie vakcíny škodia. Nikde vo vyspelom západnom svete (západnom preto lebo tam to spoločnosť dotiahla najďalej a má najvyššiu životnú úroveň a vzdelanie populácie) toto nevidieť alebo ak áno tak tých pár bláznov je vytesnených na okraj spoločnosti. Buď je to dôkazom toho, že na Slovensku o vyspelosti môžeme ešte len snívať alebo debilizácia spoločnosti pod vedením dnešných konšpirátorov z vlády bola mimoriadne úspešná.

    7
  4. Bohuzial ,,B,, je spravne.
    Staci sa pozriet koho nova vlada urcila na ,,vysetrovanie kovidu,,.

    4
  5. Vyšetrovanie COvidu je sranda už len podľa toho názvu.
    Ale teraz si predstav alternatívnu realitu :

    Dezoláti idú vyšetrovať a nakoniec zistia že… no doprdele ! asi sme sa mýlili a žiadne sprisahanie mocných sa neudialo . Doprdele! veď ľudia neumierajú po tých vakcínach ako sme predpokladali do 2 rokov a naozaj sme zachránili veľa životov.

    2
  6. To myslíte tie obete, ktoré mohli ešte žiť, keby lekári slepo neplnili rozkazy a zavreli ordinácie? Tie obete, ktoré sa nedostali k lekárovi a mali sedieť doma,kým sa ich stav nezhoršil natoľko, že museli pre nich posielať sanitky a potom ich dorazili na ventilatoroch? Alebo tie obete, ktoré sa nechali opichat a zomreli kvôli problémom so srdcom alebo turbo rakovine? Alebo tie obete, ktoré prišli o svoje malé podnikanie, keď museli zavrieť a veľké obchody ostali otvorené? Je ich dosť, jedna lipa bude málo.

    3
  7. Anonym 17:55, okrem ľudí ktorí prišli o život mala pandémia aj obete v podobe vymytých mozgov ktorou ste sa evidentne stal/a.

    3
  8. Najhoršia kombinácia je zaockovanost a nevedomost. Vo Švédsku takmer najnižšia zaockovanost a najnizsia umrtnost na covid a na Slovensku najvyššia umrtnost. Dalej netreba pokracovat v tejto debate lebo je to tu strata casu a cenzura.

    2
  9. Svedsko vratilo cez 200tis vakcin,ktore sposobovali infarkty a mozgove mrtvice ty kojot.

  10. Čo je na západnom svete vyspelé, tie milióny ekonomických imigrantov.Napr. ako vo Švédsku, kde nepracuje 55 percent imigrantov?Alebo ceny nájmov 2500€/mesiac, cenzúra, potláčanie slobody slova a prejavu, pokusy o zlegalizovanie drog a pedofílie?Alebo cieľa 50 000 potravinových posudkov e-úniovej potrav. komory, ktoré všetky prešli!?!Vyspelý západ neexistuje, ten sa skončil cieľa pred 20 rokmi, plus-mínus, ako kde.Ešte by som mohol dlho pokračovať.Aj vo Veľkej Británii zmrzlo 2000 ľudí kvôli Greendealu.To je vražedná diktatúra, nie vyspelosť!

    2
  11. Skus vymenit lekara. Mozno ti este bude vediet pomoct.
    Teda, blby zostanes aj nadalej, ale pomoze ti prestat pisat kraviny.

    4
  12. Anonym 12. marca 2024, 1:31….to máš z bádateľa, zo zjemajvlek alebo to napísal velitel kolotoče?…Švedi použili 25.8 miliona vakcín (udaj z marca 2023), to by musel ten národ kompletne vymrieť ak by tie vakcíny sposobovali to čo píšeš….ale budem hádať – švédi vymreli, len o tom sorošovské média nepíšu a vieš o tom len ty a zopár vyvolených čo čítajú badatela a zjemajvlek atd…že je to tak?…a podobne by museli vymrieť aj rakušania, nemci, dáni atd…

    4
  13. Zdevastovaný západ 5:39. Vždý keď vytrúsiš zo seba niečo podobné ako hore, mal by si uviesť zroj. Na tento web má prístup kopec retardov s hlasovacím právom, ktorí sú schopní ti uveriť, pretože sa nemajú čím zamyslieť nad tým čo si napísal a berú to automaticky ako praudu.

    3
  14. Ale len do vtedy, pokial to nezmazu.
    A preto ti ten dement neposle link.
    Jednak to uz zmazali a druhak je to uuuplne tajne.

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované