back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Táto vláda je ako morová rana, ktorú na nás poslali bohovia, ale neviem za čo

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Táto vláda je ako morová rana, ktorú na nás poslali bohovia, ale neviem za čo. Možno za našu kolektívnu hlúposť a dedičné hriechy. Nie je deň, aby nás nešokovala niečím, čo je tak strašne mimo misu normálnej demokracie… nie akože tyčka, alebo obšuch, ale kilometer vedľa a mimo ihriska normálnosti. Vyčíňanie tejto “zlatej hordy” nezrovná naša vlasť veľmi dlho. Ak ho vôbec prežijeme, ako štát.
Ak totiž chceme prežiť v našich súčasných hraniciach a s demokratickým ústavným poriadkom – tak táto koaličná kamarila robí všetko pre to, aby sa nám to nepodarilo. Chrbtovou kosťou bezpečnosti malých štátov je diplomacia a spravodajstvo (alias tajné služby). Aby sme vedeli vidieť dopredu, predvídať výzvy a nebezpečenstvá, robiť aktívne protiopatrenia a hľadať spojencov. O diplomaciu sa postará šťuka. Vidíme ako. Tragédia s komickými prvkami. A dnes do toho pribudla nová kreativita. Riaditeľ služieb, ktorého nominácia je tak mimo normálnosti… Keby ho vymenovali za prednostu kliniky neurochirurgie univerzitnej nemocnice – bolo by to rovnocenné. V normálnom svete parlamentných demokracií je to niečo neslýchané. Ale kašľať na zabehnuté pravidlá demokracie – čistý zdravý rozum a pud sebazáchovy núti štáty mať kvalifikované služby. Stačí sa pozrieť do susedného Česka. Troje služby, v každej z nich kvalifikovaný kariérny spravodajca. S praxou v službách viac ako 30 rokov. Tento “pichač vidličiek do čela” bude v spravodajskej komunite štátov EÚ trčať ako by som trčal ja v olympijskom výbere v skoku do výšky. Nielen že je to nekonečná hanba, ale je to rozhodnutie vlády, ktorej nemôže záležať na prežití vlastného štátu. A to nevravím v akom paralelnom vesmíre by tento človek mohol dostať previerku. (Mimochodom a kde sú zrazu ohnivé apely na previerku ministrov? Páni ministri obrany, zahraničia a vnútra? Kde sa podeli vaše silácke kydy z pred pár mesiacov? Len sa pýtam pre kamaráta.) Zato takúto nomináciu isto ocenia v Kremli a Orbánovom paláci v Bude. A ako sa pri tom musia strašne rehotať (a to ma ozaj dosť štve).
Sa títo géniovia vládnutia radi sťažujú, ako nás na Západe neberú vážne, ako s nami zaobchádzajú, ako s druhou triedou… No dámy jezinky a páni v politickej jatočnej hmotnosti – ak vás berú ako druhú triedu, je to pre vás neuveriteľný kompliment.
Predstavu o parlamentnej demokracii nám zas vysvetlil Cicero z lazov od Revúcej: „Keď raz riadite štát, tak už treba prestať s týmito tančekmi a tí ľudia sa z tých funkcií majú pratať. V Amerike keď vyhrá prezident voľby, ani šatniarka nezostane robiť,“ Ozaj hlboký znalec ústavnej komparatistiky. Takto ostaneme zaostalí naveky, ak si koalícia takto predstavuje spravovanie štátu, profesionálnu štátnu službu a dobrú administratívnu kapacitu krajiny. Je to tak strašne tupé a šialené – takto si predstavovať vládnutie. Samozrejme, je to hlavne hrozne škodlivé.
Keby boli majstrovstvá Európy v trojboji – tuposť, arogancia a nadrapenosť – garantovane sme majstri vždy. Lebo keby sme nasadili Andreja Danka, tak na bedni sme garantovane a so zlatom. Takého inde nemajú. Ani pod kobercom, ani v najhlbších lesoch.
Do tohoto všetkého nám už chýba len pokoj v prezidentskom paláci. Že súdruhovia?
P.S.: A ešte k tomu som prišiel o okuliare 🙃
Zdroj: FB
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Sa zobuď Kacer, voľby sú za nami, tak sa láskavo s týmto vyrovnaj. Ty a tebe podobní. Návrh života občanov progresívnej mafie je všetkým normálnym občanom úplne jasný. Peniaze gniaviť a ožobračovať ešte viac národ Slovákov. Súdruhovia tu už dávno nie sú . Minimálne takmer 35 rokov, tak tu nezavzdušňuj svoju slabú pamäť. Čo ty Kačer si osobne spravil okrem papierovej kritiky všetkého pre Slovač? Píš , nemlč .

    5
  2. mňa by zaujímalo čo si to tejto volbe myslí aj náš minister obrany, ktorého chce nominant na riaditeľa SIS dobiť, z.ebať z motorky, dať čelovicu a pichnúť vidličku do čela…

    7
  3. K – Anonym 19. februára 2024, 12:28 odo dne píšem, čo na jazyku
    Mlč, ty indián. Davaj Nataša argumenty a nie primitívne tvoje blbosti. Hlúposťou pravdu nezabiješ. Mudruj , ale verejne, keď sa tu ozývaš. Som, sme zvedaví. Bicyklista. Jeden tu bol – predseda vlády a už sú tu nasáčkovaní za naše peniaze klamári života – farári ako štátni zamestnanci .

  4. Tento špinavý zahraničný agent, čo bol cely život platený za to, aby nás presviedčal, že to čo nám škodí, je pre nás dobré. Byt nájomníkmi, vo vlastnom štáte, to je to, čo chce tento pokriveny agent pre nás. Všetky život robiť a nič nevlastnit. Žiť život na prenájom a zomrieť pre cudzie záujmy. Že to tu aj admin zverejňuje, tieto vygrci chorej mysle…

    2
  5. Prijímanie nových členov k progresívcom je podmienené drobným chirurgickým zákrokom : kladivom sa umrtví hlava,potom sa vypiluje navrchu lebky dostatočne veľký otvor na vybratie mozgu,teda toho čo tam z neho zostalo.
    Do uvoľneného priestoru v lebke sa umiestni to,čo opica vysrala. A máme nového progresívca ! Ak to má ešte stále IQ nad 80.,tak to do strany nemôže byť prijaté,lebo je to veľa ! Ono to ešte stále myslí a preto to logika a svedomie nedovolí !

    2
  6. Pre: Anonym 19. februára 2024, 14:20
    No vidíš a v prípade Danka a súčasnej vlády toto ani nemusíš robiť , tí sa tak rovno narodili 😀

    3
  7. Ahaaa, takze takto vyrabaju vas dezolatov.
    A to vies z videa, co si natocili tvoji autori, ked vyrabali teba?

  8. Referendum o nových voľbách treba, teraz by to čapnutá podpísala. Poslanci ktorý sú dnes v parlamente by nesmeli kandidovať za poslanca parlamentu SR hlavne ten mončičák.

    1
  9. Pokiaľ bude mať volebné právo starina, ktorá povie, že ja budem voliť Fica, ved nám dal 1000Sk na Vianoce!!! Tak tu bude MAFIJááááá prekvitať!

    4
  10. Pre Ertywet! Povedz to tvojmu tatičkovi ze je starí a možná ťa kopne do vajec. Hrozné mať doma takého mladého somára.

  11. Ertywet, keby si mal aspon z polovice rozum, co ta „starina“ , hanbi sa takto nazývať starších ľudí

  12. Dochodci sa bohuzial nechaju opit rozkom od Fica alebo ocarit ruzickou od Kaliho na MDZ a buducnost neriesia. Ale su aj starsi ktori maju rozum a nevolia Fica, Danka a maju spravne nastaveny moralny kompas

    5
  13. Ja hovorim zaplat panboh ze voli ta starina lebo pokial by volila len mladina tak by tu vladli len buzeranti a devianti . A mozno bude prezident aj pes alebo kôn

    4
  14. Pána Kacčera určite stvorili bohovia, neviem čo ich inšpirovalo stvoriť toho pána zrejme urobili chybu a to fatalnú. Je to jeden najlepších ohlupovačov občanov Slovenska.

    2
  15. Pre: Anonym 19. februára 2024, 18:20
    Plagiatori? Vieš o tom že Dankova práca je 90% copy paste? 😀

    2
  16. Danko by nevedel ani vyucny list urobit. tatko mu pomohol ako sa dalo a teraz je zivym prikladom ze aj mentalna retardacia nieje problem aby sa v tejto blbej krajine dostal k moci.

    1
  17. Ešte nikdy v histórii sme nemali vo vláde takých darebákov, skorumpovaných ľudí, agresívnych mačov a absolútnych amatérov ako máme dnes. Doslova čoho sa chytia to pokazia, každá jedna nominácia je sporná, v lepšom prípade len odborne sporná, v horšom na ministerstve životného prostredia človek čo si zastáva pytliakov, na ministerstve zdravotníctva žena dosadená Pentou, ministerstvo obrany človek väzobne stíhaný ktorý ušiel pred súdom len kôli slávnej 363jke, ministerka kultúry moderátorka tv pre dezolátov a štváčka ľudí, minister vnútra arogantný človek s nafarbenou prehadzovačkou, ktorý odstavil vyšetrovateľov korupcie a chce zrušiť naka, minister spravodlivosti ktorý je autorom najväčšej amnestie grázlov v histórii, počkajte idem sa vygrcať …

    2
  18. Keby boli majstrovstvá sveta a olympijské hry v päťboji – tuposť, arogancia. nadrapenosť , riťolezectvo a pokrytectvo– garantovane sme majstri vždy. Lebo keby sme nasadili Káčera, tak na bedni sme garantovane a so zlatom.

  19. Danko by vyhral
    Arogancia . viď každá politická debata v TV len uráža a nič k veci.
    Nadradenosť- Vdaka fejkovéj diplomovke a kapitanskym vylozkam
    Ritolezectvo – z Putinovej riti este nevyliezol
    Pokrytectvo – viď národné hodnoty a kauza Semafor a.k.a. ako pravnik nepozna vraj predpisy.
    a bonusový bod hlúposť a rečové vady

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované