back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Protest farmárov: Aktuálne dopravné obmedzenia v súvislosti s presunom traktorov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Plánované presuny traktorov v priebehu tohto týždňa môžu narušiť plynulosť cestnej premávky. Dnes a vo štvrtok (22.2.2024) očakávame v súvislosti s protestmi farmárov viaceré obmedzenia v doprave.

Policajný zbor preto prijal viaceré bezpečnostné opatrenia. Na miestach presunov budete vidieť viac policajtov, ktorí budú zabezpečovať verejný poriadok a usmerňovať dopravu.

Policajný zbor odporúča vyhnúť sa ohláseným miestam presunov ťažkej techniky a protestov farmárov. Ak už daným úsekom prechádzate, žiadame vás o trpezlivosť, ohľaduplnosť a rešpektovanie pokynov polície. Ďakujeme.

Obmedzenia v Trenčianskom kraji:
Dnes približne v čase od 9:30h do 12:00h budú v Trenčíne prebiehať dopravné obmedzenia v rámci protestu traktoristov pod záštitou Združenia mladých farmárov.

Obmedzenie sa bude týkať trasy: Trenčín – Nozdrkovce (TVK) ➡️ Nový cestný most ➡️ okolo OC Kaufland ➡️ Inovecká ➡️ Soblahovská ➡️na Námestie sv. Anny pred budovu Poľnohospodárskej platobnej agentúry a naspäť.

Obmedzenia v Žilinskom kraji:
Dolný Kubín. Čas: od 09.00 hod. do 14.00 hod.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Obmedzenie: 1.Liesek, 2. Námestovo, 3. Ružomberok a 4. Kraľovany.
Farmári sa budú postupne presúvať do Dolného Kubína, kde zaparkujú svoje traktory na ul. M. R. Štefánika a to v úseku od križovatky s cestou I/70 až po ul. Československej Armády– v tomto úseku by mala byť cesta úplne uzatvorená.

Po príjazde na ulicu M. R Štefánika budú traktory parkovať na ceste I/70 pri Národnom fronte a to po obidvoch stranách cesty (parkovanie bude vo vonkajších jazdných pruhoch). Vnútorné jazdné pruhy (bližšie k osi vozovky) budú prejazdné a premávku v danom úseku cesty I/70 budú regulovať policajné hliadky.

Protestná jazda farmárov Martin
Čas: 12.00 hod. do 15.00 hod.
Trasa: Sklené – Turček – Kremnické Bane – Turček – Turčianske Teplice, Turčiansky Michal – Turček – Kremnické Bane – Turček – Sklené.

V meste Žilina budú policajné hliadky situáciu monitorovať a v prípade potreby budú reagovať na vzniknuté okolnosti v súvislosti s cestnou premávkou.

V meste Trnava polícia situáciu monitoruje, zatiaľ bez obmedzení v doprave.

zdroj: Polícia SR
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované