back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Policajti chytili a obvinili „známu firmu“. S kradnutým SUV zapadol pri úteku v poli

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Policajti z Obvodného oddelenia PZ Šaštín-Stráže, okres Senica, obvinili 39 ročného Gbelčana z prečinu krádeže. Zároveň podali podnet na návrh na jeho väzobné stíhanie. V zmysle zákona mu môže hroziť až 3 ročný pobyt vo väzení.

„PRÍLEŽITOSŤ ROBÍ ZLODEJA…“

Muž mal vo večerných hodinách nájsť, na parkovisku v obci Kúty, kľúče od tam zaparkovaného auta VW Touareg. Namiesto oznámenia nálezu si vozidlo otvoril, naštartoval a odišiel na ňom preč. V noci mal ešte natankovať na čerpacej stanici na diaľnici D2 a odísť bez zaplatenia.

Majiteľ auta polícii nahlásil krádež na druhý deň ráno. Policajti začali po aute ihneď pátrať a vďaka záznamom z čerpacej stanice zistili, že osobou podozrivou z jeho krádeže by mohol byť 39 ročný muž, ktorí im bol už dobre známy.

Policajti neskôr prijali od všímavých občanov informáciu o pohybe hľadaného auta, ktoré malo vysokou rýchlosťou jazdiť cez obec Sekule, smerom na Kúty. Viaceré hliadky vyrazili na miesto a auto nakoniec našli zapadnuté v poli neďaleko obce Brodské. Policajti našli pri vozidle 37 ročnú spolujazdkyňu, ktorú ihneď obmedzili na osobnej slobode.

VODIČA RIEŠIME ZA KRÁDEŽ, DROGY AJ ZÁKAZ ČINNOSTI

- Článok pokračuje pod reklamou -

Policajnej hliadke sa vodiča ukradnutého auta podarilo krátko na to chytiť v obci Kúty. Lustráciou zistili, že má navyše uložený zákaz viesť motorové vozidlá až do roku 2029. Pri bezpečnostnej prehliadke mu policajti dokonca našli aj vrecko s bielou kryštalickou látkou.

Poverený policajt muža obvinil z prečinu krádeže a riešime ho aj v súvislosti s prečinmi marenia výkonu úradného rozhodnutia a nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Obvinený Gbelčan bude až do rozhodnutia súdu o jeho väzbe umiestnený v policajnej cele.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované