back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Mesto Sereď oznamuje, že prijme do pracovného pomeru zamestnanca na pracovnú pozíciu: Robotník

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. 750-850 v hrubom…prečo? Prečo tam nie je 2000-2500 v hrubom? Veď ten zamestnanec nebude v kancelárii, on bude vonku v teréne.

    12
  2. Všetko sa odvíja od platu,znížte počet administratívnych zamestnancov a ušetrené financie dajte na vyššie robotnícke mzdy.

    15
  3. Idete pre vrecia na listy a sedia tam 3 🐸. Príjmu jedneho robotníka a myslia ze pokosí celé mesto … smiešne 😂😂😂

    13
  4. presne ako pises 11,34,vyhodit par hnilich riti co tam len kavicku srkaju a robos za 1300€ cisteho bude robit s radostou.

    4
  5. Ľudia to nemôžete myslieť vážne. Ak by aj dostal 850 nie v hrubom ale v čistom tak je to veľmi málo na dnešnú dobu a ceny nájmu, energií či ceny potravín a tovaru v obchodoch. 😱 Ak aj voľakoho nájdu tak čo to bude za človeka? Ak chcete slušného a spoľahlivého pracovníka naviac s vodičským oprávnením B,C ktorému dáte do rúk kosačku (ktorá nestojí 5€) či nákladné auto tak ho treba aj riadne zaplatiť.

    13
  6. Načo sa tu zavzdušnujete kvôli ponúkanému platu? Čo sa staráte do toho kto bude koľko zarábať? Týka sa vás to? Vy budete z toho platu žiť?

  7. Je pekný hnoj ten anonim ktorý píše že čo sa staráme do toho……je vidieť že patrí do tej skupiny ako vo filme Sviňa

    5
  8. Kurňa, tak ten chlap bude robiť vonku, na daždi, na slnku, na vetre, na zime, na teple. Keď bude kosiť bude zbierať ihly a exkrementy, s krovinorezom bude od toho od hlavy po päty. Keď bude zalievať záhony bude jak cestári na D1. Deň čo deň sa bude pozerať na tie omrmlované chodníky, zametať vajgle. D….i budú po ňom vyhukovať nech im príde kosiť pred „bytový dom“ že pes sa nemá kde….Za toto mu ponúknete 750 v hrubom,V HRUBOM. Prajem vám nech nikoho nenájdete, nech nikto na svete nemusí robiť takúto robotu zadarmo, nech nikto nie je takto vykorisťovaný. Keď bude denne chodiť 8 hodiny po meste celý mesiac, tak tých 400e netto hádam aj nájde po jarkoch. Jaký je problém dať mu 2500 brutto??? Jeho produktivita bude za vás desiatich.

    12
  9. Ide o prácu, ktorú dokáže vykonávať takmer každý (ten kto nie je doslova ľavý). Tak čo sa čudujete. Nevyžaduje sa žiadna odbornosť ani špecializácia. Nehrajte tu faloš. Ak to niekto zoberie, bude to jeho vec, načo tu falošne vyplakávate? Každý má v živote možnosť na sebe pracovať a vytvoriť si predpoklady na lepšie platené zamestnanie a podľa toho sa zariadi.

    1
  10. Sak bude vonku na čerstvom vzduchu, môže sa otuzovat zlepšiť si zdravie, nezničí si chrbticu sedením za počítačom v kancelárii. Ťažkou prácou sa udrží v kondícii, bude svalnatý, obletovany ženami. Prácu s takými výhodami aj zadarmo.

    2
  11. nechapem tych primitivov co sa tu idu navazat do cloveka id kroreho je vyzadovana praca pomaly v kazdom pocasi a este by chceli soferaky. kto ma c-cko tak iste nebude robit tu robotu za take peniaze. z kazdej prace ak je vykonavana poctivi ma clovek slusne vyzit. a ked uz by slo o neake specializovane prace,kde treba vysoku odbornost,kludne nech ma ten clovek dvojnasobok. kazdy prispieva spolocnosti svojim dielom ale nie zespolocnost odpise cloveka ze toto je podla praca tak budes prezivat. to teda nie. a preto budu hladat dalej. pride jar,zacne rast trava,co tak na zaciatok nakupit na kazde sidlisko par oviec a koz ? ani soferak nebudu potrebovat,trava sa zuzitkuje,deti sa potesia…

    4
  12. Pre Anonym 16. februára 2024, 21:05 – mýliš sa.
    1 – Nemôže ju vykonávať takmer každý. Tá kosačka nestojí 5€ a nemal by ju šoférovať (nie len po trávnikoch ale aj po verejných komunikáciách) takmer každý. A za takú prácu si určite zaslúži riadnu výplatu a nie almužnu.
    2 – Súhlasím, že ak chce niekto viac tak nech na sebe pracuje a bude mať viac no tá práca nie je jednoduchá a nie je pre každého tak prečo by mal dostávať žobračenku miesto riadnej výplaty? Pipenka na úrade síce má lepšiu školu ako ten robotník no nemôže to byť len o tom aké predpoklady musíš spĺňať na výkon práce ale aj o tom aká náročná tá práca je. Naviac práve pre to, že tá pipenka sa učila tak sedí v klimatizovanej kancelárii, do práce príde v čistom a z práce odíde v čistom, už to je pre ňu benefit za to, že sa učila a ešte dostane slušný plat a slušné odmeny. Tak prečo nedáme slušný plat aj robotníkovi ktorý sa možno toľko nesnažil v škole no musí sa zdierať aby zarobil? Či lepšie je podľa teba pracujúceho zdierať, veď mal sa učiť? Podľa mňa si každý zaslúži slušný život a nie len prežívať z výplaty do výplaty. To nemá s falošnosťou nič spoločné.

    10
  13. Martin, slovné spojenie „takmer každý“ neznamená každý. Pretože sa nájdu o takí, ktorí majú obe ruky ľavé. Inak to nie je činnosť, ktorú sa treba učiť dlhé týždne ako v iných zamestnaniach. Inak súhlasím s tebou, že ten kto maká by sa mal mať dobre, hoci nemá vzdelanie. Ale stále je to predsa o tom, že kto nechce, ten to nezoberie. A ten kto to zoberie, asi bude vedieť prečo a dopredu vie za aký plat. Takto je to len o tom ako sa kto rozhodne a nerozumiem tým falošným slovám tých, ktorý ho dopredu ľutujú. Veď to bude len na ňom, čo koho do toho že ten flek niekto dostane?

  14. ….skôr by som sa zamyslel nad tým človekom – úradom ,ktorý inzeruje a za prácu ponúka takýto plat.
    Zrejme si tú prácu až tak veľmi neváži…

    2
  15. Čo sa tu vzrušujete. Veď okrem platu má možnosť dostať pol a koncoročné odmeny. Pokial si pamätám tak bývalý prednosta Krajčovič dostal za 4 roky len na odmenách 65 000€ Takže ak aj predmetný zamestnanec tolko dostane
    ( mal by viac lebo za ním bude aspoň vidieť nejaká robota) tak bude na tom ceľkom dobre.

    1
  16. Držte chrapač plebs ja som si schválil z 6500e na 11000e a vy šúchajte nohami lebo ujebem aj samosprávam a nebude ani na robotníka za 800e. Pekne po vzore Orbána, ktorého tak obdivujete debilná sedlač.

    6
  17. Miroslav, zamysli sa ešte viac a možno prídeš na to, že plat je určený zákonom č. 553/2003 Z. z., kde samospráva nemá veľa možností ovplyvniť jeho výšku.

    2
  18. Keď mám 20 rokov a zamestnám sa na kosačke v meste vydržím to robiť do 70 rokov? Alebo by som skorej vydržal dávať tie vrecia z kancelárie

  19. Pre: Robert Fico 17. februára 2024, 13:54
    Robko potrebuje druhé hodinky za 20000e na druhú ruku a nesce sa mu čakat 4 mesiace tak skrátil na 2.

  20. Ket budem môcť piť počas práce tak idem hneď vet tích pracovníkov nikdo nekontroluje hneď ráno sú pod palivom alkoholu

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované