back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Nezvestný Martin Klementis zo Serede bol dnes nájdený

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Záchranný Systém Slovensko | Dnes krátko po obede bol nájdený Martin K. ktorý bol mesiac nezvestný. Po tejto osobe sme vykonali niekoľko pátracích akcií. Pátrali sme pomocou člna a sonaru, ale aj peši popri brehu rieky Váh.

Dnes na 10. pátracej akcii, peší tím našiel nezvestnú osobu. Žiaľ, nezvestný muž bol nájdený už neskoro. Na miesto bola privolaná hliadka OO PZ Sereď, Polícia SR – Trnavský kraj.

Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

zdroj: Záchranný Systém Slovensko

 

V mene redakcie vyjadrujeme úprimnú sústrasť pozostalým a spolužiakom Martina.



- Článok pokračuje pod reklamou -
zdroj fotografií: Záchranný Systém Slovensko

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – 3.2.2024 – KR PZ Trnava odvoláva pátranie

Polícia odvolala pátranie, ktoré žiaľ nemalo šťastný koniec. Ďakujeme všetkým, ktorí neúnavne pomáhali pri pátraní po mladíkovi.

 

Archívne články, ktorými sme informovali o postupe pátrania po Martinovi nájdete tu:

Pátranie po nezvestnom Martinovi zo Serede

 

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. To cakanie muselo byt pre rodinu hrozne. Ale aspon ze sa nasiel…teraz ho mozu pochovat a dostojne sa s nim rozlucit.
    Vyjadrujem uprimnu sustrast.

    31
  2. 20 rokov sa o niekoho starat, živiť ho a potom sa chlapec doslova zradí rodičov, tak to nasere. Mohol aspon darovat orgány ludom co chcu zit a bojuju o zivot.

    13
  3. Kde sa nasiel? Pravdepodobne teda obesený alebo predávkovaný liekmi, Podla fotiek je to v seredi za kolenom ako je to ihrisko kde našli obeseneho toho muža z trnav, ale ak je to tam nejde mi do hlavy ako ho tam nemohli najst ked sa tam orientovali minimalne 3 patracie akcie a presne na tom mieste sa nalodovali člny na vodu..

    5
  4. Martin veľmi nám všetkým chýbaš, prosím stráž nás odtiaľ zhora a počkaj tam na mňa. Dúfam, že ti je takto už lepšie🕊️🖤

    6
  5. Tiež by ma zaujímalo kde ho našli alebo teda či ho vyplavil Váh.
    Rodine vyjadrujem úprimnú sústrasť.
    Škoda mladeho človeka.

    2
  6. Nikto nevie kde sa našiel iba ze sa našiel ale ako umrel to nevie nik,bol to jeho život a naložil s nim tak ako uznal za vhodne……mal nato plný nárok.

    8
  7. Záchranný systém Slovensko, ďakujeme Vám za obetavú prácu, ktorú vykonávate vo svojom voľnom čase a zo svojich finančných prostriedkov.

    14
  8. Martin, odpočívaj v pokoji, rodičom veľa síl, veľká vďaka záchrannému tímu, že pátrali neustále a našli ho,aj keď nie si šťastným koncom.A rodičia sa môžu dôstojne rozlúčiť,hoci je to veľmi ťažké 😭🙏🖤

    5
  9. Nájdi už svoj pokoj mladucke stvorenie😢😢. Len ty vieš co ťa ťažilo a bolelo.🙏🏼. Spi svoj pokojný večný sen🖤😢.

    10
  10. Úprimnú sústrasť celej rodine. Je to hrozne keď umrie človek, čo má život pred sebou. Nech mu je zem ľahká.

    2
  11. Úprimnú sústrasť rodine a veľa síl.Veĺa sa vyžaduje od mladých ĺudí. Nemôžu byť všetci ítečkári. Deti nechcú sklamať rodičov, stále podávajú výkony. Kde sa podelo bezstarostné detstvo plné hier na ulici len tak v teplákoch?

    7
  12. Neviem o tom, že by sa od mladých veľa vyžadovalo…čo nevidieť, nebudeme mať manuálne zručných ľudí, čiže je úplne v poriadku, ak deti nejdú na výšku, ale sa idú učiť remeslo…čiže v tomto by som problém nevidela…a že nemajú bezstarostné detstvo? To len preto, že ich rodičia k tomu nevedú. Radšej učia deti arogantnosti, pýche a materializmu. A keď sa nájde pár normálnych jedincov, tak sú nechcení v kolektíve a sú ponižovaní a šikanovaní.
    Arogantní rodičia arogantných detí môžu za to, kam speje tento svet

    23
  13. Pre toho čo napísal že je zbablec že sa nehanbíš. Bolo písané že to nemal ľahké v rodine, možno nemal podporu tak to nezvladol a píšeš že radšej mal darovať organy? Chod do …. s tvojou odpovedou a s tým ako si ho nazval, maximálne to sedí iba na teba. Ak nevyjadruješ úprimnú sústrasť tak radšej nič nepíš. Nech je Martinovy ľahšia zem.

    9
  14. Je mi to tak strašne ľúto, plačem a nechápem 🙁 Martin, už si na lepšom a krajšom mieste a čokoľvek ťa trápilo je už preč a tvoja duša našla pokoj🕊️ Rodičom – úprimnú sústrasť- myslíme na vás v modlitbách a na teba Martin tiež 🖤

    3
  15. Je hrozne počuť a čítať správy o tom, ako končí mladý život 😢… Kiež by takýchto správ bolo čo najmenej..
    Rodine chceme vyjadriť úprimnú sústrasť a prajeme veľa síl do ďalších dní ❤️

    1
  16. Komentár hodný IQ húpacieho koníka!🤮Ty čo si zač?O akom práve a nároku hovoríš? Čo si sektárka? Radšej nenapíš nič ako toto!Namiesto toho,aby si napísala úprimnú sústrasť, píšeš takéto hlúposti,sa spamätaj hlupaňa!🤮

    3
  17. Pre Lilu Bujnovu 5. februára 2024, 9:15
    Nesúdim nikoho, ani teba, ale nedá mi nepripomenúť ti, že vyše 2 miliardy kresťanov vyznáva práve tú myšlienku, ktorú napísala Lila bujnova.
    Okrem nej si teda označila IQ húpacieho koníka aj ich.
    Asi si niečo viac a tlieskam ti.

    5
  18. Bujnova,a ako co sa stane ked si clovek sam zoberie zivot?je to smutne ,ale je to kazdeho osobna vec ,trosku sa zobud,cas carodejnic je uz davno prec.

    1
  19. Pre anonym 10,43 5. februára 2024, 11:47
    Ty raď doma svojej materi, snáď nebudeš niekomu kázať čo má robiť 🙂

    1
  20. Dopocul som sa ze Zachranny system Slovensko ma v Seredi onedlho ples.A prave tuna v Seredi v kulturaku.Budem sa snazit aspon niecim pomoct im (tombola aspon )
    A mali by mozno ludia im podakovat aspon takto.
    Celemu tymu velka vdaka.

    4

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované