back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Železničná, aj cestná infraštruktúra sa rozpadá

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

S opravami správca komunikácie nestíha ani v Seredi. Hlboké jamy vo vozovke spôsobujú problémy vodičom, postupne ničia ich autá a niektoré sú dokonca na takých miestach a v stave priamo ohrozujúcom bezpečnosť cestnej premávky.

Výrazne poškodená vozovka je aj na výjazde zo Serede a to konkrétne na Trnavskej ulici. Ide o úsek – výjazd / primájač na rýchlostnú komunikáciu R1 v smere na Trnavu.

Situácia so stavom vozovky nie je o nič lepšia ani na vjazde do mesta z rovnakého smeru. Keďže ide o jeden úsek cesty možno by stálo za zamyslenie – prečo? Neznamená to nekvalitne urobený povrch vozovky?

Je potrebné pripomenúť, že nedostatočné značenie na R1 pre kamióny smerujúce do logistických centier spôsobuje ich zbytočný prejazd Trnavskou ulicou a následné manévrovanie  kamiónov s návesmi do zákazov vjazdu (kamiónom), či ich otáčanie sa tam,kde to je pre dlhé súpravy minimálne problematické. V tom „lepšom“ prípade cez Trnavskú a Bratislavskú ulicu „len“ tranzitujú a skončia v kruhovom objazde medzi Sereďou a Veľkou Mačou rovnako, ako keby po R1 Sereď úplne obišli a použili by plánovaný výjazd smerom na Sládkovičovo.

Nedoriešením dostatočného (nateraz vlastne akéhokoľvek) navádzania kamiónov sú spôsobované škody, minimálne nadmerné opotrebenie na cestnej infraštruktúre v meste.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Fico najskôr musí vyhovieť všetkým kriminálnikom a zločincom aby náhodou chudáčikovia nedostali vysoké tresty. No a potom keď ostane čas na slušného, dane platiaceho občana, potom sa moooožno niečo udeje rýchlosťou spojenia Bratislavy a Košíc diaľnicou.

    7
  2. Za 50 rokov nebolo mozne prepojit zapad a vychod nasho ministatu dialnicou. Vsetko sa len plata, flakuje, narychlo opravuje. Aj cesty aj kolajnice. Niekde su useky kde s velkou slavou prehrmi vlak 120 kou, co je uz inde pomaly na sniech. Niekde je zasa znizena rychlost na 10 km/h kvoli lomu v kolajach, hnilych podvaloch atd. Na zaplakanie…nic tu uz nefunguje. A ako pise klasik Majko “ a bude horsie“ tak ma pravdu. Ti co su teraz pri valovoch to nedaju do poriadku ani keby chceli…

    5
  3. Čo sa v zlom režime postavilo, sa v dobrom nechalo rozdrbať a rozkradnúť. Ale sme slobodní a máme demokraciu. Jupíííí 😀

    7
  4. nie je doležité že obyčajný slovák chodí do rozpadnutých nemocnic, jazdí po deravých cestách, kolajniciach…hlavné je aby sa páni mali dobre a mohli si dopriať napríklad luxusný byt na top adrese v hotovosti….my vieme že sa nám republika roky rozpadá, ale nedajbože aby sa niečo zmenilo…a až nám Fiko, kapitán a spol. vybavia aj stopnutie eurofondov tak to bude ešte vačšia „paráda“…to už sa naozaj vrátime na kone a osle….ale aspoň to bude také naše – národné….

    10
  5. Keby bol PS pri moci tak žiadne cesty, mosty, železnice ich nezaujímajú. Peniaze by smerovali na Ukrajinu a na podporu LGBT.

    15
  6. Ja by som do tých dier dal čokolády študentskú pečať čo boli nakúpené pre us vojakov na slovensku. Ono by sa to tam pekne ujazdilo lebo ten margarín má podobné vlastnosti

    2
  7. Najelpšie je, keď nejaký sedlák pri borovičke s pivom plače nad lgbt, ukrajinou, či utečencami, pričom ani netuší o čom hovorí, stačí, že súdruh fico povedali, že to sú naše najväčšie problémy a tupci sa toho držia ako kliešť.. jáááj a ešte medvede, to je teraz najväčší strašiak 😀 😀 😀 ale ministrove podnikanie s p. koščom, pytliak ako šéf národného parku, ráž minister dopravy, a kaliňákové kšefty so zbraňami na ukrajinu je už len čerešnička na torte… hlavne, že sprostá sedlač si prečíta na infohnoji, či slobodnom vysierači, že za všetkým sú usa, soroš, gates, eu, židia, cigáni, migranti, medvede a neviem kto ešte… potom sa človek ide prejsť popri váhu a keď vidí ten bordel a hnoj, ktorý sú schopní sedláci tam vyviezť autom, aj za to asi možu migranti 😀 😀

    18
  8. Stále opakujem, že nám je samostatná krajina úplne na nič. Jediné čo sme za 31 rokov dokázali, že si nedokážeme vládnuť sami. Za Rakúsko Uhorska alebo Československa by nám bolo 1000x lepšie. Aspoň by o nás rozhodoval niekto schopnejší a nie samí zlodeji a debili.

    8
  9. Kaslat celu rozbitu cestu. Radsej budem chodit aj na kravach. Investujte vsetko do skolstva inak tu bude tolko dezolatov, ze ked na zjedolsiajvlek povedia ze elektrika je rotchildov demon dezolati zacnu rezat kable.

    5
  10. Ja by som nadpis štylizoval inak : “ V našej krajine sa ešte nerozpadá…”
    Ale to by nebolo o čom písať lebo tu sa už rozpadá všetko nemocnice, dôchodkový systém, školy…

    2
  11. Ak sa dačo rozpada alebo rozklada tak vám tie sprosté mozgy co stále nadávaju a opakuju ako papagáje všetky sprostosti po prockovy

    3
  12. Pred viacerými rokmi som nastupoval na autobusovej zastávke oproti pečivárňam. Ak pršalo, tak som musel stáť za prístreškom zastávky na ďaždi – inak by ma autá ošpliechali špinavou vodou z cesty. Mailom som na to upozornil TTSK, Myslím že doteraz s tým nikto nič neurobil…

    1
  13. Anonym 29. januára 2024, 22:13
    Mal by sa v nejakom európskom vestníku asi uverejniť inzerát v tom duchu, či si nejaký vyspelý štát neprenajme celú Slovenskú republiku aspoň na 99 rokov.
    Sami totiž nie sme schopní rozmachu, rozvoja ani vládnutia. Jednoducho sami seba nevieme spravovať. Šancu sme dostali už pred vyše 30 rokmi a výsledky je vidno, ako píšu všetci vyššie.
    Nedá sa stále na niekoho vyhovárať. V minulosti asi malo nejaký význam, keď nám sem inštalovali českú a maďarskú inteligenciu.

    2
  14. Nastastie PS nam nikdy nevladlo takze sa zmozete len na taketo vytoky. Pricom Filcko vas okrada uz 4 krat a ma fakticky podiel na tomto rozpade. Filcka s Mociarom vam vladnu 2/3 z existencie Slovenska takze mate priamy dokaz kto to pojebal, len ste prilis jebnuty nato aby ste to pochopili, kedze polovica z vas su alkoholici 😀

    11
  15. Pre lexa 29. januára 2024, 22:32
    Trafená hus zagága :)) nebodaj som ťa trafil, si starý zatrpknutý latentný alkoholik, ktorý sám seba považuje za veľkého národniara, tak dokola volíš rovnakú žumpu hzds, smer, či sns a teraz možno aj v tvojej hlúpučkej hlavičke začína docvakávať, že tvoji milovaní súdruhovia zlodeji na teba zvysoka serú a uvedomuješ si, že mám pravdu, tak ti je smutno? objednaj dalšieho malého k pivu a život ide dalej 🙂

    2
  16. Ratafak, veď nezavid. Rob vrcholovu politiku 30 rokov ako Fico a môžeš si aj Ty kúpiť taký byt. Keď budeš docent práv ako Fico, budeš na to mať. Tak sa nestazuj a zdvihni prdel a niečo rob.

  17. ChudakRatafak 1. februára 2024, 1:16…no jasné je docent prav, takže si može dovoliť všetko…:-D…pre týchto jeho voličov je to takto jednoduché….právo robil možno tak v 90. rokoch, keď pre Slovensko nevyhral ani jeden spor, odvtedy je politik, ktorý oficiálne dokladuje nejaké príjmy a tie mu na ten jeho život jednoducho nemožu stačiť….len aby si vedel ten rozdiel s civilizovaným svetom len kúsok vedľa – zatiaľ čo náš hranol vymetá rozne Bonaparte, Hiltony, Kaštiele a kupuje luxusné sídla na Top adresách v hotovosti tak bývalý premiér bohatšej krajiny sa po skončení mandátu vrátil do panelákového bytu na sídlisku…Bohuslav Sobotka – bývalý premier ČR(tiež právnik): „Expremiér Bohuslav Sobotka se v tichosti vrátil z Moravy, kam se uchýlil po odchodu z politiky, do Prahy. Jak zjistila MF DNES, pořídil si nový byt v pražských Stodůlkách, kde po dobu své vrcholné politické kariéry žil s rodinou.
    Podle kupní smlouvy dal sociálnědemokratický expremiér za nové bydlení bezmála šest milionů korun. Větší část – 4,68 milionu – zaplatil z úvěru, zbytek z vlastních finančních prostředků. Byt se nachází ve třináctém nadzemním podlaží starší panelové budovy.“….rozdiel čo? – náš premier kúpi v hotovosti byt za 500tis Eur (reálna cena min. 1,5 násobná) na Top adrese, a ten český si bere úver 187 tisíc, aby si dovolil byt na sídlisku za 240 tisíc, tiež právnik…rozdiel že?…strašne, ale strašne vám ten Ficiak s.re na hlavy a vy mu to žerete…no a potom si porovnaj stav ciest, nemocníc, škol SR vs. ČR a porozmýšlaj prečo toľko slovákov ide radšej žiť na ten zlý západ…

    2
  18. Cestu na Mount Everest lemujú kôpky ľudských výkalov. Úrady museli zakročiť,,, – článok z novín. Moja otázka: Prečo sa píše: Psie exkrementy pokryli chodníky do našich velhôr – rozumej Tatry…(mimochodom úrady nezakročili? a ľudia majú výkaly a úrady zakročili ? Môj dede hovorieval : stupíš do hovna budeš mať šťastie. – tak prečo a proti čomu museli úrady zakročiť??? A hlavná otázka: Mount Everest je na východe alebo na západe? A ešte jedna : V škole nás učili že človek – ľudia majú stolicu a umierajú a zvieratá zanechávajú výkaly a uhynú…, a teraz všade počujete: Pes -zviera -zomrel! a celá rodina smúti, a keď zomrie človek často sa o ňom hovorí ten pes už konečne skapal.-Otázka: je to tak aj na východe či západe alebo len u nás v SR? Otázka: mohli rozpad ciest a železníc spôsobiť aj výkaly, exkrementy, stolice a ine?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované