back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Odkaz obyvateľky mesta pre ostatných psíčkarov: „keď si zaobstaráte psa, tak si po ňom aj láskavo zbierajte exkrementy!!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Obyvateľka Serede Lenka napísala na sociálnu sieť odkaz pre ostatných psíčkarov:

Zdravim.
Mili psickari, ked si zaobstarate psa, tak si po nom aj laskavo zbierajte exkrementy!! Mat psa neznamena len vyvencit a kde sa s prepacenim vyserie, tak tam to aj necham. Robite zle meno psickarom, co si po svojom psovi odpracu vzdy ked vykona potrebu. Takze nieje psickar ako psickar.

Novy vybeh mame cca mesiac a vcera takato naloz vo vybehu, pritom sacky su par metrov od vybehu. Potom sa necudujte, ze ludia co psa nemaju, na nas nadavaju. Ani sa necudujem, lebo velakrat zdvihame po nasom psovi a meter-dva od toho je hovno jak z kona.

Budme rozumni a ohladuplni, predsa my sme chceli toho psa a nie ten pes nas, tak sa tak aj spravajme.

zdroj: Facebook
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Priorita MP nemá byť opakovaná kontrola majiteľov psov v Seredi. Mesto je plné drogových dílerov…Teda asi touto komunitou sa je potrebné detailnejšie zaoberať. Majiteľov psov nech zisťujú pracovníci mesta pomocou domovníkov,domových dôverníkov ktorí majú prehľad o svojich susedoch v bytovkách „psíčkároch“a to priamo pri osobných kontrolných výjazdoch…Kamier je po meste viac,ako psov,pre dokumentáciu nezodpovedných psíčkárov.

    5
  2. Pre psaciexkrement…myslim ze myslel mestsky urad…
    Ono, mam psa, dviham exkrementy…a potom ma vytaca ked vidim ako niekto proste vysype bordel z auta- popolnik, obaly z mcdonaldu, servitky a vsetko len tak…akoby ho neucili kam to patri…
    Alebo z balkona, pod bytovkou same ohorky z cigariet…to je v poriadku…
    Vsetko je o ludoch…

    9
  3. Presne anonym nado mnou,je to všetko o ľuďoch!A asi takto,aj tí psíčkari čo sa robia akí sú poctiví,psík sa vykadi panička sa pozrie či sa niekto niekto nepozerá z okna, strčí sáčok do vrecka a dovidenia!Pritom je to veľká psičkarka,teda len na oko…Sama mám psíka a moc ma to mrzí, že potom sme všetci hádzaní do jedného vreca.

    7
  4. MOOV A JA ZIVOTE NEZEBEREM ESREMENTI GADZE NAK SI TO DAJU DOHUBI A MOZETE ODOMNA AKURAT KUPIT DROGI NEDOSTALAMA KOVESOVA A NEDOSTANE MA NIGDO

  5. Len cisty dement si kupi psa do bytu.
    Mesto by malo zvysit dan za psa 5 nasobne a dokladne to kontrolovat.
    Susedia bonzujte susedov a zbavme sa tejto stvornohej hávede v cinziakoch

    10
  6. Ja ani dodnes nechápem načo sú vám vlastne tí psi v bytoch. Nemám proti psom nič,hlavne ked ich má niekto doma na dvore,nech si ich má aj štyroch ! Ale do bytu na činžiaku by som si to nevzal ani s vrecom plným zlatých dukátov !
    Treba tomu po každom vyvenčení umývať packy – míňa sa voda. Denne niekoľkokrát výťahom hore,dole – páli sa elektrika.
    A tí väčší psi aj niečo spapkajú,že ? Na to máte peniaze ?

    13
  7. Pre: Anonym 16. januára 2024, 7:30 Pri
    Máme dosť penez neboj sa, môj pes žerie pravdepodobne lepšie jak ty. Psík je fajn spoločník a prechádzky sú prospešné pre zdravie aj mentálnu pohodu. Elektrina je lacná a aspoň človek nie je emocionálny žebrák jak ty 😀

    21
  8. Ty mátoha zubatá,vyrúbiť ti treba 10.násobný poplatok za psa ! Zvýšiť 100.násobne poplatok za elektriku kvôli výťahu a žrádlo pre psov cenovo tak navýšiť aby ťa prešli tie srandičky čo tu vypisuješ ! Ako sa aj hovorí : príde na psa mráz !

    3
  9. A tebe co? Mama v detstve zakazala psika a teraz mas fobie? Alebo si spadol papulou do psieho hovna.

    5
  10. Anonym 16. januára 2024, 7:30 Pri
    Drístaš hlúposti. Si bezmocný a zatrpknutý pako. Čo ťa je po tom, že načo sú komu v byte psi. Ani tú elektrinu za nikoho neplatíš, ani vodu. Ani žrádlo. Nemáš nič iné o čo by si sa zaujímal? Alebo sám nemáš na to a závidíš psom?

    4
  11. Teraz nám pribudlo : pol dodávky bordelu-handier a kúsky z rozobratých áut za Tescom v Hlohovci hneď pri hrádzi, pri chodníku niekoľko čiernych vriec s odpadom, na konci ulice niekoľko kôp čiernych vriec s odpadom. pri Váhu niekoľko kôp stavebného odpadu priamo na poľnú cestu, smer do polí niekoľko vriec odpadu … toto sú veci len za pár dní… ustavične porozbíjané fľaše po meste a defekty na bicykli ani nehovorím.

    3
  12. aj vo vytahoch sa vyseru a nikto to nepozbera potom to smrdi v celom cinziaku vo vyskovom na GARBIARSKEJ

    0
  13. Pre: Anonym 16. januára 2024, 8:31 Pri
    Ej ale si sa rozhorčil, neboj sa už brúsim kosu prídem si po teba čoskoro. Jedovatý si dost aj žlče máš požehnane, pojdeš skôr na druhý svet. Psík bude žiť dlhšie jak ty. 😀

    3
  14. Ten človek, ktorý dal titulok „zasraný psíčkari“ ma pobavil.
    Mal by sa doučiť gramatiku zo základnej školy. Vyzerá to, že navštevoval iba tak do 5 triedy. Okrem toho, že je nevzdelaný je ešte aj frustrovaný. Tento týždeň sa niekto obesil tak nech si aj tento človek dáva pozor na mentálne zdravie. Čím tu človek viac hromží tak to vypovedá o jeho vzdelanosti. Zdvihnem aj papier vedľa koša a dokonca keď mám aj sáčok tak aj exkrement. Nie je to síce moje ale táto planéta je tiež moja ako aj naša.

    3
  15. Pre anonym 11.33
    Na Garbiarskej je najhorší zo psíčkarov asi Slavo Moravec. Dvoch psov má na garzónke, a ten smrad, púšťa to von aj samotné a špiní to aj vo výťahu a okolo činžiaku. Ešte ste jo nestretli so sáčkom , pretože kým on vylezie z činžiaku, psy majú potrebu za sebou.Silno pochybujem, že platí za dvoch psov.

  16. Keď je zle tak všetci dvíhajú ale v skutočnosti je ich veľmi málo. U nás v činžiaku nikto!!!

  17. Mna prekvapuje ako velmi maju ludia odpozorovane dvihanie vykalov po psoch…asi mate nudny zivot alebo vela casu… bud su vase tvrdenia iba fake, len aby ste trosku ponadavali, alebo ozaj nemate co robit, len vykukavat z okna a striehnut na susedov ci dvihaju slebo nie..ale ked treba na volaco svedkov tak nikto nic nevidel…

    1
  18. Je pravda že na Garbiarskej pri tom veľkom činžiaku je to katastrofa……hlavne keď je už tma a poriadne nevidíš tak si domov prinesieš krásne prekvapenie…..

  19. Zverejnené 16. januára 2024, 12:38 hod TALIANSKO: Dôkaz DNA: Južné Tirolsko zakročilo proti psím výkalom

    V severnom Taliansku si teraz majitelia psov musia nechať svojich štvornohých priateľov geneticky zaznamenať, aby sa objasnila zodpovednosť za zvyšky jedla na verejných priestranstvách. V Južnom Tirolsku musia mať majitelia psov svoje zvieratá geneticky registrované podľa zákona, ktorý platí od 1. januára. Doteraz bolo zaregistrovaných 5 000 zo 40 000 juhotirolských psov. Všetko by tam malo byť do konca marca. Porušenie povinnosti odstraňovať psie exkrementy možno potrestať pokutami od 292 do 1048 € !!!

    O tom to je Južné Tirolsko od začiatku roka zaznamenáva DNA všetkých psov v provincii. Vláda chce zakročiť proti zanechanému psiemu odpadu. Databáza má pomôcť aj pri dopravných nehodách psov a pohryznutí psami. Južné Tirolsko od začiatku roku 2024 zasahovalo proti nepríjemným psím výkalom: majitelia psov v severotalianskej provincii musia mať svoje zvieratá geneticky registrované. Evidencia psov vychádza zo zákona, ktorý platí od 1. januára. Cieľom je identifikovať majiteľov psov, ktorí neupratujú výkaly svojich psov na verejných priestranstvách, ako píše „Frankfurter Allgemeine Zeitung“. Vytvorenie databázy DNA pre štvornohých priateľov zatiaľ napredovalo pomerne pomaly: bolo zaznamenaných okolo 5 000 zo 40 000 psov.

    Pokutu od 292 do 1 048 eur (274 až 928 frankov) čaká podľa zákona každý, kto poruší povinnosť odstrániť výkaly svojho psa. Potrebovalo by aj Slovensko databázu DNA psov? Podporil by som, aby boli majitelia psov zodpovední. Nápad dobrý, ale realizácia sa mi zdá príliš komplikovaná. Genetická registrácia sa mi zdá zbytočná a/alebo príliš drahá. Chcem len vidieť výsledky. 4484 hlasov Očakáva sa, že databáza DNA bude užitočná aj v iných oblastiach. Pomôcť by mala aj k objasneniu zodpovednosti v prípade nehôd, pohryznutí psom a škôd na hospodárskych zvieratách spôsobených psami. Zodpovedný juhotirolský krajský radca Arnold Schuler vníma zákon ako vzor pre celé Taliansko – a záujem už prejavujú aj ďalšie regióny nášho južného suseda. Patrí sem aj služba v Ríme. 65 eur na prihlásenie psa Odber DNA v Južnom Tirolsku by mal byť ukončený do konca marca, pričom sa ráta s pomocou komunít a veterinárnych praktík. Majitelia si musia najprv zaobstarať testovaciu súpravu na nahrávanie. Náklady na registráciu a analýzu sú 65 eur (61 frankov). Túto sumu majú zaplatiť majitelia psov. Nie každému sa ale nové nariadenie páči. Veterinári a majitelia psov opatrenie kritizujú ako zložité a drahé. A vzniká ďalší problém. Opatrenie je určené na čistenie najmä obľúbených, turisticky zameraných turistických chodníkov. Ak však „previnilí“ psi pochádzajú zo zahraničia alebo zvyšku Talianska, nevyhnutne zostanú v databáze nevystopovateľní.

  20. A to zbieranie hovien, ich zadokumentovanie a nasledny rozbor v spec.labaku zaplatis ty?
    Navysenie mestskych dani cca dva az tri x?

  21. Zaplati to majitel čokla v rámci 1000 eurovej pokuty.
    Kto chce mat opičku musí mat aj na banány

  22. Nie, nezaplati. Ak chces niekoho pokutovat, najprv musis dotycnemu to porusenie zakona dokazat. Opacne sa to nerobi.

  23. Anonym nadomnou to si reálne taký hlúpy alebo si to nechávaš len na komentáre ? Keď ja rez pes registrovaný aj so vzorkou DNA, tak keď sa niekde vysere to isté DNA je aj v tom hovne. Fakt nechápem že toto treba niekomu vysvetliť v roku 2024

  24. To si fakt taky blbec, alebo si len ozraty.
    To DNA v hovne na ulici musis najprv laboratorne precitat. A to nieco stoji. Alebo si ty blb myslis, ze to preveri policajt jazykom?
    Mozno to v 2024 doma tak vy robite.

  25. Anonym 19. januára 2024, 21:06
    Ked budu psi zaregistrovani v databaze, z exkrementu sa zistí, ktorý pes je pôvodcom, nie je problém poslať poplatok za DNA analýzu plus pokutu tomu správnemu adresátovi.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované