back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Po nezvestnom Martinovi Klementisovi dnes pátrali zo vzduchu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Záchranný Systém Slovensko /  Dnes, 12.1.2024 sme opäť pátrali po nezvestnom mužovi z Galanty.

Dnes sme využili drony DJI M3T a DJI M30T na prehľadávanie toku rieky Váh od Šintavského mosta až po diaľničný most pri Váhovciach.

Drony sa využili na vyhľadávanie anomálií spätnou analýzou.
Zatiaľ bez výsledku.

O ďalšom postupe budeme informovať.

- Článok pokračuje pod reklamou -
zdroj: FB/Záchranný Systém Slovensko

 

Súvisiace články

Úlohou pri dnešnom pátraní po Martinovi Klementisovi bolo preskenovať pomocou sonaru vymedzenú časť Váhu

Martin zo Serede je odvčera nezvestný. Zúfalá rodina sa obrátila na políciu – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. V okolí jazera Koleno je zvláštna atmosféra. Jozef Karika by tam mohol umiestniť dej svojho najnovšieho románu. Ja osobne som tam bol svedkom viacerých zvláštnych ba priam paranormálnych javov. Tajomné je to najmä medzi Kolenom a Campingom. Napr. Zdenko Hvizd by sa Tom vedel rozprávať.

  2. Mne pridu tieto prispevky az prilis alibisticke…nikdy predtym som tu tolko zdokumentovanej snahy nevidel. Skoro mi to pride akoby bol vyvijany natlak odniekial aby sa nasiel a kedze sa nenasiel tak aspon „aha, naozaj sme nieco robili“. Su jeho rodicia nejaki vplyvni alebo komu treba nieco dokazovat? Rovnako aj s prispevkom od spoluziakov, verejne vyjadrenie ako dokaz, ze my sme to neboli…opat akoby bolo treba niekoho presviedcat aby sme si ho nerozhnevali…
    Aj to patranie mi pride akoby sa pracovalo s verziou ze sa utopil, kedze sa prehladava iba vah.
    Ak je zivy objavi sa sam, ked pominie stres ktory tuto reakciu vyvolal… ak je to problem ktory ho dohnal k niecomu takemu, rozhodne by sa mu mal postavit verejne a vyuzit medializaciu jeho pripadu na vyriesenie problemu systemovo. Vypovedat voci osobam, skutkom ktore to dohnali az sem.

    9
  3. Alebo sa na mieste kde sa našla jeho bunda stalo niečo paranormálne. Naozaj ľudia ktorí majú mimoriadne schopnosti tvrdia, že v okolí medzi Kolenom a pravým brehom Váhu sú nejaké zvláštne miesta. Spomeňte si napríklad na dodnes nie úplne objasnenenu haváriu lietadla, ktoré sa zrútilo pár metrov od miesta kde sa našla bunda alebo na tajomnú smrť Ivana Horvátha, ktorý zomrel neďaleko od miesta, kde sa našla bunda.

  4. To sú zasa múdrosti a konšpiračné teórie….. teraz si predstavte, že by to bol Váš syn? Tiež by ste bol v pohode, ak by ho nikto nehľadal? Alebo by ste ďakoval každému, kto sa pokúsi aspoň niečo zmeniť…..
    To že hľadajú vo a pri Váhu asi ma nejaký dôvod. Našli tam bundu aj Polícia bola s člnmi na vode. Pre rodinu okrem čítania takýchto bludov je hrozná tá neistota. Skúste použiť empatiu namiesto konšpiracii…..

    6
  5. Prave empatia ma donutila napisat ten komentar..ale vcitil som sa do koze toho chalana, a naskytla sa mi otazka, ci nechybala empatia predtym tym, ktori ju aktualne vyzaduju..predstavte si prave aky to musel byt impulz, ked sa vydal mimo domov… chcem aby sa nasiel, sledujem dianie okolo neho, rovnako tak pozeram a hladam, rozmyslam ci to planoval alebo skratoval, lebo od toho takisto zavisia jeho kroky…ci ho hladat v utrobach opustenych budov, pretoze si nejaku vytipoval na ukryt, alebo sa iba tula prirodou. Ci jeho odchod z domu je iba natlakovy prostriedok aby sa okolie uvedomilo, alebo to povazoval za riesenie situacie.
    Preto sa pytam, koho treba prispevkami tak velmi presviedcat, ze sa hlada. Ci sa to robi pre verejnost, pre neho, pre jeho rodinu.
    To ze sa pisu clanky mi nevadi… ale pridu mi naozaj zverejnovane iba aby ako alibi..tu je dokaz, toto sme robili, a naozaj sme to robili.

    3
  6. Takze tvoja empatia spočíva v obhajobe hľadania jeho tela vo váhu. Asi ti je jasne,co to znamená. Ak uvažujem o tom,ze tu bundu tam podhodil a ze je úplne niekde inde,je to preto,lebo dufam,ze žije.

  7. Ja sy myslim ľudkovia, ze uz tu nenina zuve medzi nami,alebo sa ozaj skoval niekde a caka na ten deň ked sa ukáže. A ak sa ozaj ukáže potom ake nasledjy za toto vsetko ponesie.aj do basy moze ísť nie?sak širenie poplasnej spravydobre hovorim ľudkovia

  8. Kriste pane ste sa tu zišli detektívi Orieškovia. Preto pátrajú okolo Váhu lebo na to majú dôvod, prečo sa to medializuje? Lebo to ľudia čítajú.
    A nezabúdajte na to, že vy máte určite oveľa menší objem informácií ako ľudia čo ho hľadajú, ti asi pracujú s informáciami, ktoré vy nemáte.
    Ak sa vám spôsob pátrania nezdá, nech sa páči, veď toto robia dobrovoľníci ZADARMO, nikto nebráni aby ste vy rovnako ZADARMO išli hľadať inam kde si myslíte, že by mohol byť…

    5
  9. Tiež ma zaujímajú paranormálne aktivity a javy, ale ver mi, celú porondu v okolí Váhu mám pobehanú jak cez deň, tak aj v noci a tam sa žiadne paranormality nedejú…a smrť Ivana Horvátha by som nenazývala tajomnou, bol to alkoholik takže buď to bola nešťastná náhoda alebo úmysel…bol to môj kamarát, poznala som jeho myšlienkové pochody

    1
  10. Cukrovar, ty si dobre mimo. Nájdu jeho bundu a ty špekuluješ, že ide o šírenie poplašnej správy? Si v poriadku?

    1
  11. pride mi blbe ze stale prehladavaju vah a jeho okolie, akoby nájdenie jeho tela vo váhu bola jediná možnosť. treba pozerať aj an iné miesta

  12. Anonym 13. januára 2024, 12:25 Pri
    Asi je dopleteny a mysli ten vrtulnik co zavadil o lano ponad Vah a spadol do vody. Zahynul tam chlapec vtedy.

    0
  13. Prestali ste hľadať? Toto je pátranie na Slovensku týždeň a viac nič? Hnus. Ak niekto máte informácie prosím napíšte sem lebo toto je naozaj že sa na to už vykašlali

  14. Vám nenapadlo že asi čakajú kým ho vyplaví? a prečo nadávate DOBROVOĽNÍKOM ktorí pátrajú na vlastné náklady??

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované