back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Štedrý večer bol obzvlášť pokojný. Policajti riešili rodinné hádky, opitého vodiča v Šoporni a Trnave, nehodu mladíkov, ale aj požiar

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Policajti mali najmä počas Štedrého dňa najpokojnejšiu službu v roku.
Aj napriek tomu, že pominulé roky zažívali najmä operátori na linke 158 extrémne množstvo volaní, tento rok ich bol o polovicu menej ako vlani.

Najviac prípadov sa týkalo rodinných nezhôd, ktoré boli spôsobené aj pod vplyvom alkoholu.

Prvý a druhý sviatok vianočný bol rovnaký ako iné víkendové nedele a priemerný počet volaní sa v týchto dňoch pohyboval okolo 130 hovorov za službu.

ALKOHOLY, NEHODA MLADÍKOV A POŽIAR

🎄24. 12. Šoporňa – pol hodinu pred štedrou večerou nafúkal za volantom autom 63 ročný muž, v dychu mal 2,31 promile a miesto vianočnej večere strávil zopár hodín v policajnej cele.

🎄24.12. dopravná nehoda v obci Veľké Blahovo skončila zranením 2 spolujazdcov vo veku 22 a 16 rokov. 22 ročný vodič na aute Škoda Octavia nezvládol pri predchádzaní iného auta na mokrej ceste riadenie. S autom dostal vzápätí šmyk, skončil mimo cestu, kde narazil do kilometrovníka a stĺpu elektrického vedenia. Nehoda je v štádiu vyšetrovania.

- Článok pokračuje pod reklamou -

🎄25.12. požiar strechy resocializačného centra v Trstíne. Prípad si prevzal trnavský vyšetrovateľ, ktorý vo veci začal trestné stíhanie pre prečin všeobecného ohrozenia z nedbanlivosti. Horieť malo začať na 1. nadzemnom podlaží od deky a požiar sa rozšíril postupne aj na časť strechy a okolo okien. K zraneniu osôb pri udalosti nedošlo

PARKOVAL MEDZI POLICAJNÉ AUTÁ – 3 ‰

25.12 Trnava – opitý vodič v meste Trnava. 43 ročný muž jazdil po Ul. Starohájskej a pri parkovaní medzi policajné autá ho kontrolovala policajná hliadka. V dychu mal krátko po 17.30 h až 2,77 promile. Aj tento muž z okr. Galanta skončil nakoniec v cele policajného zadržania.

IŠIEL SI VYVETRAŤ HLAVU

Okrem toho polícia pomáhala počas sviatkom 3 osobám, ktoré sa nachádzali v ťažkej životnej situácii a polícia prijala aj nahlásenú nezvestnosť 59 ročného muža, ktorý sa na Štedrý večer v nedeľu vybral „vyvetrať si hlavu“ do Bratislavy a na druhý deň sa sám prihlásil na polícii.

NAJNÁROČNEJŠIA SLUŽBA 23.12.

Aj napriek našim očakávaniam, že služby budú najnáročnejšie najmä počas Štedrého dňa, policajti zažili najväčší nápor deň pred tým, v sobotu 23. 12. 2023.

Na linke 158 sme prijali až 256 hovorov, čo je 2,5 krát viac ako počas Vianoc. Väčšina udalostí súvisela so snežením a dopravou.

Aj napriek viacerým výzvam pre vodičov, to bolo celý deň na cestách náročné a policajti zasahovali najmä pri hlásených škodových udalostiach.

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované