back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Očakáva sa zvýšená hladina Váhu a zaplavenie priechodu popod most

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestská polícia Sereď / Dnes Povodie Váhu bude zvyšovať prietok rieky Váh a z toho dôvodu príde k zvýšeniu hladiny rieky.

Po tomto môže prísť k zaplaveniu priechodu popod most. Pri prejazde miestom dávajte pozor.

zdroj: FB/Mestská polícia Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. A mi zase ked nas zoberie tak pojdeme mi popriat zase Vam Seredanom šťastné a veselé a novy rok zobereme aj pyrotechnimu.

  2. Pre Cukrovar.
    Pyrotechnika je dobrý nápad. Inak, všimol som si ako ľudia seru na zákaz pyrotechniky. A tak to je dobre, choré nápady ekoteroristov je treba úplne bojkotovať. Kupujte ohňostroje a užite si sviatky, serte na zelených debilov.

  3. Pre Anonym.tak veru dik sak to je choré ako vyhadzujú kvoli delobuchom.ja jebem na ich elektro ci co to je svetelne picoviny.hadam trosku vydrzia vsetci tych 30minut.ze kvoli ovzdusiu a chudatkam psom inokedy to nikomu nevadilo a teraz stoho robia veľké halo do piče a ja jebem aj na celych policajto ci mestk.alebo zelenych ja si vystrelim co som si kupil a stačilo dam tomu pokoj takze v nedelu sa vidime pri Danim a dufam ze bude aj kamion ked aj ten nazakazali.Lebo uz vsetko zakažu nam zachviľu a budeme len doma sedieť zachviklu aj to bude zakaz vychadzana počas silvestra ach ich prijebane zakony.

  4. Cukrovar 26. decembra 2023, 23:06 – zato strielat panu Bohu peniaze do okien neni chore, ze? Doslova a do pismena vyhodene peniaze do vzduchu. Vskutku zaujimavy nazor od cloveka, ktory pod inymi clankami vyplakava nad zivotnou urovnou, zdrazovanim, pomocou vojnou zmietanej krajine atd.

    1
  5. Ohnostroje, delobuchy a pyrotechnika?
    Prevažne tým podporujeme čínskú ekonomiku! Narušujeme kľud tisíckám ľudí, zvierát a zaťažujeme svet s CO2!
    Nie ďakujem! Žijeme v modernej dobe a myslíme, teda i na naše deťi a generácie po nás. Nedá sa nevidieť ako sa zničená príroda brání! Otvor oči!!!
    Príroda nás nepotrebuje, ale mi tú prírodu potrevujeme!!!

    1
  6. Odpalte si pyrotechniku doma v obývačke a neobtažujte, najlepšie si ju strč do zadku a škrtni…

    1
  7. Tak ja urcite nevyplakavam pod nejakymi člankami a jasme este kvoli ukrajincom.mam radsej Rusov keby tu taky boli radsej ako ukrajinci.a pekne všetci ohnostroje kupujte treba si uzit ten deň ludkovia.

  8. Cukrovar 27. decembra 2023, 12:56 – Popros niekoho kto vychodil aspon 9 rokov zakladnej skoly, aby ti precital a vysvetlil komentar z 8:24. Ked to zvladne, mohol by ta doucit aj z gramatiky.

    Negramota, na SOL funguje archiv a hned s fleku ti dam sem tvoj komentar, kde si vyplakaval pod clankom o kradnuti cukru a sam seba si oznacil za chudobu a velebil Fica:

    Cukrovar 9. augusta 2023, 20:36 Pri
    Lenže Jánošík bol legenda.A ten bral a kradol bohatým a razdaval a daval apomahal chudobným.Nam kdo pomôže možno po voľbách nam chudobe pomôže Fico Smer demokracia ja im teraz verím. Ze vsetko daju na dobre a Slovenko sa konecne obrati v dobro a hude nam chudobe konecne lepšie. Potom budem Ficovi hovorit Jánošík 2 abudem on legenda.

  9. Vidím, že je načase určitým “ týpkom “ obmedziť volebné právo.
    A tiež treba zákononom stanoviť povinnosť uverejňovať príspevky len pod vlastným menom.

  10. Anonym 27. decembra 2023, 17:46 Pri
    Moc by som sa na Vašom mieste, neoháňal gramatikou. Keď nerátam chýbajúce čiarky, tak „hned s fleku“ malo byť hneď z fleku. Diakritiku neriešim, keďže nie je podstatná.
    Takisto slovo „negramota“ nie je slovenské spisovné slovo, ale české. V Nominatíve životného mužského rodu, je to negramotný.

  11. SF 29. decembra 2023, 8:07 – Nasiel som tam jednu chybajucu ciarku a nespravne s/z. Negramota povazujem za pejorativum, kde emocna alebo postojova priznacnost nezavisi na jeho gramatickej podobe. Ano, skladbu viet som mohol rozdelit, resp. skratit suvetia.

    Teraz si precitajte komentare uzivatela Cukrovar. Tu a pod inymi clankami.

    A potom sa skuste vyjadrit aj k obsahu komentarov. Potom sa mozme porozpravat o forme.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované