back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Poznáme najlepších šípkarov 5. sezóny Sereď Darts Club

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

OZ Sereď Darts Club /  Ani nevieme ako a 5. sezóna seredskej šípkarskej ligy je na konci. Bolo to fantastických 14. kôl, na ktorých sme zažili nielen veľa zábavy, ale aj fantastických zápasov, na ktoré budeme ešte dlho spomínať.

Naša piata sezóna sa skončila a my chceme všetkým zo srdca poďakovať za priazeň a podporu, ktorú ste nám celých 14 týždňov prejavovali. Chceli by sme vám aj týmto spôsobom povedať jedno veľké ĎAKUJEME.

Začínali sme ako malá liga, ktorá mala spájať ľudí zo Serede, ktorí milujú tento úžasný šport. Ani nie za rok sa nám spoločne s vami podarilo vybudovať jednu z najnavštevovanejších líg na Slovensku.

Ak by ste nám povedali, že sa našej 5. sezóny zúčastní celkovo 127 hráčov, tak by sme sa asi zasmiali a neveriacky krútili hlavou, no teraz to je realita a my budeme robiť všetko, čo je v našich silách preto, aby náš klub a milovaná liga napredovala ako žiadna iná. Minuloročný rekord (125) sme tak opäť prekonali a už teraz sa tešíme na novú výzvu.

Máme mnoho nápadov, ktoré dokážu našu ligu ešte zlepšiť, takže sa určite máte na čo tešiť. Vďaka vám je naša motivácia a chuť doslova obrovská a sme rozhodnutí, spraviť z klubu Sereď Darts Club jeden z najúspešnejších na Slovensku. Naše veľké ďakujeme patrí každému hráčovi či hráčke, ktorí nás poctili svojou prítomnosťou a prispeli k fungovaniu tejto ligy. Veľmi si vážime každého jedného z vás. Preto úprimne a zo srdca ďakujeme.

Špeciálne poďakovanie patrí taktiež aj našim partnerom a sponzorom, vďaka ktorým bola naša liga výnimočná. Aj vďaka vám sme k nám prilákali hráčov z Trnavy, Hlohovca, Nitry, Topoľčian, Mostu pri Bratislave, Šale, Galanty, Tomášova, Serede, Šúroviec, Malej Mače, Šintavy, Dolnej Stredy, Gáňu, Malženíc, Komjatíc, Paty či Vinohradov nad Váhom.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Obrovské poďakovanie patrí aj našom partnerom a sponzorom, ktorým by sme chceli touto cestou vyjadriť našu vďaku v nasledujúcich riadkoch

Veľké poďakovanie taktiež patrí mestu Sereď, nakoľko je nielen naša liga, ale aj náš klub finančne podporovaný mestom Sereď. Ešte raz vám ďakujeme za podporu, aj takto vieme nášmu mestu robiť skvelú športovú reklamu po celom Slovensku.

Špeciálne poďakovanie patrí aj Andrejovi Vnučkovi, ktorý sa nám dokonalým spôsobom stará o všetky tabuľky či štatistiky a je neodmysliteľnou súčasťou nášho klubu. Vďaka nemu vznikla ženská seredská liga. Ďakujeme Andrej, veľmi si vážime tvoju prácu a ochotu.

 

HLAVNÝ PARTNERI SEREĎ DARTS CLUB:

Hubert Sekt ďakujeme vám za vaše úžasné sekty. Ste s nami už 4. sezóny a aj vďaka vám sa vždy najlepší traja hráči kola mohli cítiť naozaj výnimočne a špeciálne. Ďakujeme za vašu celosezónnu podporu. Dokázali ste, že šípky sú skvelý šport, s ktorým sa môže spojiť aj tak obrovská slovenská spoločnosť akou ste vy.

Sportino ďakujeme za vaše skvelé poukážky na nákup. Ste fantastickým obchodnom s obrovským sortimentom nielen pre šípkarov. Ukázali ste veľké srdce a to, že ste boli ochotný spolupracovať hneď po prvom telefonáte nám dokázalo, že nielen sortiment, ale aj srdce máte obrovské. Ak milujete šípky tak ako my, tak vám tento úžasný obchod jednoznačne odporúčame

Seredsity.sk ďakujeme za vašu mediálnu podporu, vďaka ktorej sa o šípkach a našich úspechoch mohla dozvedieť aj široká verejnosť. Obrovskú mediálnu pozornosť, ktorú nám prinášate si veľmi vážime a tam kde sme, sme aj vďaka vám

V + M s.r.o. a MAJAMI s.r.o., ktoré nás chcú podporovať na ceste stať sa jednou z najlepších šípkarských líg na Slovensku. Ďakujeme veľmi pekne, vďaka vám dokážeme opäť zlepšiť naše hracie prostredie. Moc si toho vážime.

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

VĎAKA VÁM MÁME KDE HRAŤ:

Obrovské ďakujeme patrí Bowling centrum Dolna Streda. Vďaka vašej nikdy nekončiacej ochote máme dokonalé priestory ako stvorené pre šípky. Vieme, že to s nami niekedy nie je jednoduché, no vedzte, že si vážime každú jednu minútu, ktorú ste s nami strávili. Vďaka vášmu prístupu, najmilším čašníčkam, skvelým a srdečným majiteľom, službám a sortimentu sa naši hráči dokázali vždy perfektne zabaviť. Aj vďaka vám sme tam, kde sme. Ste skvelí. Ďakujeme.

 

POMOHLI STE NÁM, ĎAKUJEME:

Www.najpohare.sk vám ďakujeme za úžasné poháre pre tých najlepších z najlepších. Váš široký výber a bezkonkurenčné ceny nám dali možnosť ohodnotiť našich šípkarov tými najkrajšími pohármi akými sme mohli. Váš putovný pohár pre víťaza celej ligy je už teraz legendárny.

 

Chceli by sme taktiež poďakovať všetkým, ktorí nám svojimi produktmi či službami prispeli k vyhodnoteniu celej ligy. Ďakujeme vám za vašu okamžitú ochotu a chuť niečo venovať do tomboly. Chceme aby ste vedeli, že si to veľmi vážime.

 

SDDesign

- Článok pokračuje pod reklamou -

Milan Čambál

Saskia Maršalová

Marián Košecký

Bowling centrum Dolná Streda

Da Vinci Sereď

Dušan Halada

Andy Pongráczová

Peter Jobek

Sportino

Hubert

Blanka Jasovská

Soňa Barantalová

Dombal Šintava

Ema Urbanová

Tomáš Zadrabaj

 

VÝSLEDKOVÉ VYHODNOTENIE 5. SEZÓNY

Kategória “Celkové poradie”

1.Miesto – Martin Sitár

2.Miesto – Štefan Kuchtiak

3.Miesto – Marián Košecký

4.Miesto – Ján Jasovský

5.Miesto – Gabriel Lejko

6.Miesto – Ivan Kunkela

 

Kategória “Ženy”

1.Miesto – Denisa Šufliarska

2.Miesto – Mária Kormančíková

3.Miesto – Blanka Jasovská

 

Kategória “Junior”

  1. Miesto – Peťko Šujdák
  2. Miesto – Viki Košecká
  3. Miesto – Damián Fidler

 

Kategória “Najviac Bonusov”

Martin Sitár

 

Kategória “Najvyššie Zatvorenie”

Ján Jasovský – 160

 

Kategória “100% účasť

Marián Vaško

Igor Haršányi

Filip Šmátrala

Lukáš Slíž

Peter Štefák

Rasťo Bukovský

Gabriel Lejko

Marián Košecký

Ivan Kunkela

Štefan Kuchtiak

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované