back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Zraniteľným domácnostiam pomôžeme s kompenzáciou nákladov za zvýšené účty za energie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

MIRRI |MM| Pokračujeme v účinnej pomoci ľuďom. Najnovšia výzva z Integrovaného regionálneho programu, ktorý riadime, pomôže zraniteľným domácnostiam s kompenzáciou zvýšených nákladov za energie.

Držíme slovo a ľudí v boji s energetickou krízou nenechávame samých. Svedčí o tom aj najnovšia výzva vyhlásená z Integrovaného regionálneho programu, ktorý spravuje naše ministerstvo. „Pred voľbami sme sľúbili, že nedovolíme, aby ľuďom narástli ceny energií. Aj tento sľub sme dodržali,“ povedal minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Richard Raši.

Výzva v celkovej výške 11,5 milióna eur z eurofondov je určená na pomoc zraniteľným domácnostiam,  ktoré potrebujú pomoc s kompenzáciou zvýšených  nákladov na energie.

Domácnosti pritom nemusia o nič žiadať, všetko za ne vyrieši Ministerstvo hospodárstva SR, ktoré je prijímateľom dotácie. V praxi to znamená, že kompenzácie budú realizované formou úhrady časti fakturovaných nákladov priamo dodávateľom energií.

„Pracujeme na tom, aby sa slovenskí občania nemuseli obávať prichádzajúcej zimy a následných vysokých faktúr za energie. Touto finančnou pomocou im pomôžeme uniesť zvýšené životné náklady,“ uzavrel Raši.

Viac informácií o vyhlásenej výzve nájdete TU.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Takýmto pomáhaním smeruje Slovensko akurát do krachu. Každú chvíľu kompenzovať ľuďom poplatky, platby, hento, toto. Tento banánistan nebude nikdy prosperovať.

  2. Ako aj tu na tomto fóre je vidno, že Sereď je bohaté mesto majetných ľudí, ktorí nepotrebujú žiadnu podporu od štátu, možno preto, lebo drogový raj…“Pseudozodpovední „diskutújúci nemajú chybu…

  3. Pre oligarcha – nechcem urážať, ale závisť je asi tá vlastnosť, ktorú ti od malička vštepovali. Bežná domácnosť s priemerným príjmom nepotrebuje žiadnu podporu od štátu v podobe dotovania cien energií a všetkého možného.

  4. Ešte otázka – aký majetný musíš byť, aby si sám dokázal zaplatiť energie v domácnosti? Nerob zo seba blbečka.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované