back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

POZOR!! SAMOOBSLUŽNÝ VÝPRAVNÝ SYSTÉM na trati Trnava – Galanta už od zajtra. Čo to znamená pre cestujúcich?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Upozorňujeme cestujúcich na železničnej trati Galanta – Sereď – Trnava na zmenu pri cestovaní:

– cestujúci je povinný do vlaku nastúpiť s vopred zakúpeným cestovným lístkom

Sankcia pre cestujúceho bez platného cestovného lístka je 50 Eur a cestujúci si musí lístok zakúpiť.

Viac v letáčiku ZSSK:

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. A doteraz nemusel mat vopred zakupeny listok ? Co sa meni teda ak tam pisu ze listky sa budu dat kupit v Trnave,Seredi,Gani a Galante ? Ved Krizovany roky nefunguju. Inak fajne zdrazenie o polovicu cez aplikaciu.

  2. Nech sa vedenie ZSSK spamätá Križovany neobsadená Sereď zatvára pokladňu o 16.50 Ďalšia pecka Lístok si označte v označovaní a v akom Takže kúpim si lístok Trnava Galanta spať a budem sa na ňom voziť celý deň a večer ho dám ešte aj kamarátovi A druhá vec keď bude pokladňa v Seredi zatvorená tak si lístok nekúpim A keď príde revízor tak 50€ nezaplatil vlakveduci je zrušení a ja nie som povinný mať mobil ani internet Takže sa preverte páni s Roznavskej a choďte sa pozrieť do Nemecka Rakúska keď sa chcete podobať Západu

  3. už to je tak: Top managment ŽSR sa dlhodobo staral len o svoje platy a na výkonný personál (sprievodcovia, vlakvedúci ale aj rušňovodiči) jednoducho kašľal! A tak sa stalo, že vlakový personál, ale aj ostatný tech. personál ŽSR po viacerých nenaplnených sľuboch si začal hľadať prácu inde až sa celý problém dostal do kritického stavu. Chýbali – jú najmä rušňovodiči, ktorých nie je možné len tak nahradiť naverbovaním zvonka. Museli zrušiť nekoľko desiatok vlakov (najmä osobných) a ich funkciu nahradili „rýchlikmi“ ktoré stoja takmer všade. Napr. Rýchliku z BA do ZA pribudli zástavky v Pezinku, Brestovany, Dubnici, Ilave, PB, čím sa samozrejme celkový čas namiesto skrátenia len predĺžil! Panstvu vo vedení ŽSR sa zazdalo, že funkcia tzv „pochôdzkárov“ (to sú tí, čo prejdú denne po trati pešo s veľkým kľúčom na pleci cca 15 km) je zbytočná. A tak sa stalo, niekto si toho všimol ešte zjari t.r. , že kotviace skrutky do podvalov sa dali vytiahnuť dvomi prstami!!! Mám z toho video, len ho neviem sem vložiť. Čudujete sa že sa šetrí kde sa dá? Lebo sa musí! …

  4. Treba vedieť aj toto 9. decembra 2023, 21:58 Pri
    V podstate pises pravdivo, ale prosim rozlisuj co je ZSR-spravca kolajnic, budov, troleji a infrastruktury. ZS Slovensko prevadzkuju osobnu dopravu, tam patria rusnovodici, vlakveduci, vypravcovia atd. Na doplnenie ZS Cargo Slovakia prevadzkuje nakladnu dopravu na kolajniciach ZSR., ktorym plati za dopravnu cestu.

  5. Už im načisto drbe……v telke preferujú jazdu vlakom a busom a v realite všetko dojebú čo sa dá 😡.Kde má napr.taký dôchodca mobil s internetom?????Aj tie ich apky nech si niekam strčia……len to ide na nervy..

  6. Anonym73 pre teba…mas ozaj pravdu len šetria a chudaci dochodci akoze jaked chcem niekam mam na to ale co ti druhy nespravodlive.ja chcem naspat komunistov ach

  7. Za komfort sa platí ľudia 😏.. buď pojdete skôr na stanicu, vystojíte si rad, musíte ísť skôr na stanicu .. alebo si pohodlne pošlete 2 min pred príchodom vlaku SMS, nikde nečakáte. Dokonca aj taký dôchodcovia v Nemecku už používajú dokonca lepšie appky a online nakupujú. Zase tu neširte hoaxy a nerobte z nich mantákov, keď nemáte dáta a čísla na základe ktorých tu píšete.

    Ďalšia možnosť- kto jazdi pravidelne kúpi si týždenný/ mesačný lístok a ušetrí peniaze.
    Kto chce špekulovať, riskovať 50€ pokuty . V BA MHD bežná vec .

  8. Pravdu máš Laco!
    A ten manták čo napísal že výpravcovia patria pod ZSSK by si to mal lepšie naštudovať.

  9. 12:24 bingo, predbehol si ma, splietajú tu o dôchodcoch, ktorí cestujú zadarmo. A apka nie je drahšia, cena je rovnaká, iba SMS je drahšia, čo je logické, aj v MHD v mestách sú SMSky drahšie ako cez apky. Ľudia nerobte preboha zo všetkého tragédiu a nebuďte ako v stredoveku, cez apky robíte všetko možné, stávkovanie, lístky na futbal do TT inak ani nekúpite, lístky do kina, divadla

  10. Chodim vlakom tak 3 – 4 krat do roka.listok kupujem u sprievodcu z krizovian do TT. Ak mi ho nepreda jebem na nich.Na hlavu sa moze postavit.

  11. Chodim blakom 4-5 krat do roka z krizovian do TT. Na stanici sa kupit neda a sk mi ho nepreda sprievodca no kaslem na nich.Niesom povinny mat mobil pri sebe.No zsr je povinna umoznit fizicky kupu listka. Takze ?? Ak chcu cestovne musia listok predat vo vlaku.A nemozu chciet pokutu..

  12. Podmienky prepravy neurcujes ty, ale ZSR, tak tu netrapos…davas to tu na sedlaka…od zajtra si nekupis listok vo vlaku, lebo tam sprievodca nebude…tipujem, ze prvy mesiac nebude chodit revizor, ale neskor urcite ano…mas myslenie este z cias komunizmu

    1
  13. Poznám veľa dôchodcov, ktorí majú dochodcovský mobil a sú radi, keď napíšu SMS, alebo ani to nevedia, tak že nesúhlasím s tým aby platili pokutu. Čo sa týka lístku zadarmo, musia mať preukaz, ale aj lístok k preukazu. No neviem ako to zvládnu.

  14. Sedláci sa vždy ozvú prví, ak sa niečo mení a ich to vykoľají z ich komfortu. Tým akurát dávajú najavo svoju obmedzenosť. Vedúci, teraz si hrdina, ale podmienky si neurčuješ ty. Tvoje slová o tom, že sú povinní ti umožňovať kúpu lístka vo vlaku a ak nie, je**š na nich, vyznievajú smiešne. Keď ťa odchytí revízor, vtedy skončí aj tvoje hrdinstvo. S takými obmedzencami ako si ty sa vedia veľmi rýchlo vysporiadať. Odporúčam ti z Križovian do Trnavy tých 4-5 krát do roka jazdiť radšej bicyklom aj s veľkou „šaraglou“, to ti viac pristane.

    1
  15. nezvládnu to…teraz si na pokutách zaplatia to čo cestovali zadarmo…Fico im dal vlaky zadarmo, teraz im ich zoberie…tie vlaky zadarmo nemohli ani ináč dopadnúť…tak idú šetriť na sprievodcoch a predajcoch listkov, na najmenej zarabajucich

  16. Nemáte pravdu, dôchodca sa musí preukázať dokladom t.j preukazom ktorý mu pri pokladni oskenujú a na základe toho vydajú lístok! Takže neviem či je to domyslené v apke, či sa to dá urobiť cez apku,ak to tam je,tak ja osobne nemám problém aj napriek tomu že mám 66r.ale sú medzi nami aj taký dôchodcovia čo fakt sú radi že sú v kontakte so svojimi najbližšími hovorom!

  17. 1. vlaky „zadarmo“ neexistuju, su to vlaky za peniaze vasich pracujucich spoluobcanov. Nie sme vyjebany Dubai kde peniaze tecu zo zeme.
    2. cez appku v telefone je to rovnako drahe ako listok (s bonusom za dobijanie kreditu o nieco menej)
    3. cez SMS v telefone je to drahsie pretoze musia zaplatit SMS branu.
    4. uz by ste sa mohli konecne zobudit zo sna ze nieco je zadarmo alebo bolo v minulosti. Vy ste cely zivot pracovali zadarmo?

  18. 🥴Tieto komentáre ľudí , samí tragéd stroskotaný. Vyplakávať je najľahšie, keď treba konat každý doma plače za PC a hrá sa na hrdinu . Pletiete tu krížom krážom ZSSK a ŽSR, nemáte šajnu ako fungujú veci, ale zadarmo každý všetko . Komu sa nepáči môže autom jazdiť.

    1
  19. 1. Nič sa nezmenilo, pred nástupom do vlaku si kúpite lístok ako doteraz, máte na to 4 možnosti:

    A – v pokladnici
    B – v aplikácií
    C – SMSkou
    D – na stránke ZSSK

    Revízori chodia naďalej a kontrolujú lístky !

    Ceny za cestovanie vlakom sú doslova smiešne oproti inej doprave na Slovensku. Okrem toho, keď budeme pokračovať v politike „študenti a dôchodcovia zadarmo“, jednak si tie nové vlaky zničíme, jednak nebude na opravy tratí a koniec koncov sa bude ďalej prepúšťať. O obnove staníc môžeme len snívať. Vlaky zadarmo sú cesta do pekla!!! Minimálna cena by mala byť polovičný lístok ako voľakedy. Inak vám garantujem, že táto trať skončí – už teraz sa ide len 80 KM/H a je to jednokoľajka !

    1
  20. Najhorsie je, ze zrusili ranne spoje o 6 a 7 hodine cez vikendy a sviatky. Ludia, ktori cestuju do BA si musia privstat na 5:10!!! Hlavne, ze potom idu o 8:10 a 10:10 a pre koho a na co???

  21. Absurdnosť tejto doby nadobudla „absurdné“rozmery, toto je 21 storočie?Hovn .., nastáva temný stredovek.Zdravý rozum je v p…..

  22. Poznám aj takých ľudí ktorí už majú okolo 50 rokov a internet skrátka nechcú a nemajú zabúdajú na takých ľudí je to des

    1
  23. Ľudia čo tu bedákate ste smiešne. Podmienky prepravy určuje prepravca. Ak sa vám to nepáči, zvoľte inú formu dopravy. To je celé.

  24. Prečo by mal niekto kvôli pár neochotným a ufrflaným ľuďom na nich prihliadať? Buď sa prispôsobíte alebo buďte doma. Koho zaujíma, že nie ste schopní a ochotní prijať niečo nové?

  25. Hlavne, ze na letaku je uvedene ze listky sa daju kupit v zakaznickom centre v Seredi a to je pritom zatvorene.
    A samoobsluzny automat tu nie je. No maju v tom riadny chaos !

  26. Na peniaze kašľať. Ale stavím gate, že kvantum ľudí sa na lístky vykašle. A aj keď ich raz chytia aj tak sa im to oplatí.. nuž a stav železníc? To je 30 rokov poctivej prace manažmentu, ktorý to zmakol paradne

  27. Ale to že meškaju ,každý deň vlaky to je dessss.To nikto nerieši.A ten most,čo padá tak isto!!

  28. Chodim s kočîkom z Gáňu do Galanty a z Galanty do Gáňu vlakom kto mi teraz pomože s kočíkom a hlavne v Gáňi? Do teraz chodili sprievotcovia a zrazu nemusia? Tak potom ani listok nemusime mat ked nechodia však načo mali by si dat stym poriadky ale urychlene čim skor dakujem

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované