back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

ĎAKUJEME ZA PODPORU – Daniel Lipšic

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
ĎAKUJEME ZA PODPORU
Prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) sú každý deň v prvej línii boja proti najzávažnejšiemu zločinu. Vďaka ich práci je Slovenskou bezpečnejšou a spravodlivejšou krajinou.
V posledných dňoch my všetci vnímame všetky prejavy Vašej podpory.
Vážime si ju a ďakujeme.
Stále platí moja ponuka – ak vláda ustúpi od svojich zámerov zrušiť alebo oslabiť fungovanie ÚŠP a jeho prokurátorov, vzdám sa funkcie špeciálneho prokurátora. Zachovanie tejto výnimočnej inštitúcie musí byť vždy doležitejšie, ako akákoľvek funkcia. Boj proti organizovanému zločinu a korupcii nie je, a nesmie byť, založený na jednej osobe.
Je to dobrý boj a budeme bojovať ďalej.
Zdroj:FB
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Zranenie si mal Lučanský spôsobiť v cele v prešovskej väznici ešte 9. decembra.

  2. Pamätám si ako si ten človek z našich daní dal spraviť prieskum či je pre ženy sexy.
    Pamätám si jeho perverznú komunikáciu s milenkou.
    Pamätám si ako zrazil človeka.
    Tento človek nemá morálne právo byť prokurátor a aká demoralizačná skupina ho tam dosadila účelovo aby plnil rozkazy

  3. Anonym 10. decembra 2023, 9:39
    To isté aj tie smerácke potkany a furt nám ničia životy a teraz dokonca znovu vládnu lebo sme hlúpy národ. Ale neboj zachvílu tu nebude demokracia týmto tempom.

  4. Dnes som si pozrel video tlačovku smeru, ak je všetko pravda o špeciálnej prokuratúre, tak prokuratúru treba zrušiť už dnes. Môj názor, gestapo nie špeci prokuratura.

  5. Obvinený Gašpar sa dozvedel od novinárov že je obvinený. Špeci prokuratúra spolupracuje s novinármi, toto sa nedialo ani za komuša. Obvinený nevie nič a ulica vie všetko. Úbohé keď prokurátor hľadá pomoc ulice.

  6. 15:01 tak keď už veríš tlačovke smeru, čo s tebou, nie je ti pomoci. Čo už len má smer robiť, im ide iba o ich basistov a o nich samotných, serú na ľudí, zaujíma ich iba pomsta, zníženie trestov za korupciu, zrušenie nepohodlných prokurátorov, šikana nepohodlných vyšetrovateľov. A Kali to priklincoval objednávkou playstation za 2800 eur na ministerstvo obrany, aby zakryl väčšie zlodejiny

  7. Lipsicko tam nemal nikdy čo robiť.Matovicove KGB. Treba to rozpustiť.vcera bolo neskoro.pan Fico do toho…

  8. Anonym16:52, napísal som, ak je všetko pravda o špeciálnej prokuratúre, tak prokuratúru treba zrušiť už dnes. Ako je možné že novinár vie že Gašpar je obvinený a píše o tom? Gašpar o tom zatiaľ nič nevie nikto mu nedoručil obvinenie. len idiot môže podporovať Lipšica. Vyšetrenie potrebuješ Ty.

  9. Specialna prokuratura??? Hranata hlava organizovanej zlocineckej skupiny tam mala svojho volal sa Kovacik. Hovorili mu pan 64:0 Za korupciu sedi vo vazbe. Co k tomu dodat. Lipsic bol spravny clovek na spravnom mieste. Velka skoda pre slovensko ked hlava organizovaneho zlocinu vyhadzuje vysetrovatelov, prokuratorov…nici nasu krajinu.

  10. Toho potkana lipsica dufam,ze zavru s mikim cernakom na celu.budeme sledovat ako sa mu budu plnit tie pekne licka.

  11. Anonym 21:25 práve si napísal, že VERÍŠ gašparovi, že mu nikto nedoručil obvinenie. Tak si ver, veď jemu sa nedá neveriť, on je stelesnená svätosť a pravdovravnosť. A s ním aj jeho prísediaci krikľúni ficko, kali a ochranka para.

  12. Únia vôbec nevedela ze človek čo zabil človeka robí na Slovensku prokuratora. Europoslanec Šimecka o tom nevedel, no aká spravodlivá prezidentka ho menovala do funkcie prokurátora. A čo novinárska obec ochrancovia spravodlivosti tichučko lebo Lipšic.

  13. pri citani tychto komentarov je jasne ze tato krajina je stratena na generacie… Fico tu z toho spravi dalsi orbanistan, a hlupaci sa z toho tesia

  14. arlis 11. decembra 2023, 13:33 Pri

    A v čom tu spravili Bolíviu? Že si sa premiestnil od Holicu na internet?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované