back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Reakcia na pána Danka v relácii O 5 minút 12

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
REAKCIA NA PÁNA DANKA V RELÁCII O 5 MINÚT 12.
RTVS práve teraz nepozerám, ale že vraj kapitán Danko pozná vedca Čekana. Pán Danko, stále bývam v podnájme a chodím na Peugeote, ktorý je na operatívny lízing. To len pre Vašu informáciu, ak by ste sa chcel pozrieť na môj majetok. V MultiplexDX zamestnávame viac než 25 ľudí (najmä vedcov) a viete alebo neviete, to aj niečo stojí, ak si ich chceme udržať a robiť špičkovú vedu. Na Slovensku platíme poctivo všetky naše dane a odvody, čo nie je málo peňazí.
Na pripomenutie. Počas pandémie sme darovali Slovensku 250 tisíc RT-PCR testov. Ďalších 100 tisíc testov sme venovali na humanitárne účely v mene Slovenska do 7 rôznych krajín. 400 tisíc EUR sme venovali vedcom z BMC SAV a Vedeckého parku UK. Zadarmo sme sekvenovali a testovali mnoho kultúrnych, spoločenských a športových podujatí. Vyvinuli a validovali sme kloktacie testy pre deti a niektorým školám sme pomohli otvoriť alebo dostať divákov na hokejové štadióny. Týmto sme Slovensku ušetrili takmer 5 miliónov EUR počas pandémie.
Ešte by som rád pripomenul, pán Danko, že sme počas pandémie publikovali 4 medzinárodné vedecké články, ktoré sumarizujú dizajn, vývoj, výrobu a validácie našich testov, alebo aj ich použitie v praxi:
To len aby ste vedeli, že Slovensku robíme aj dobré meno v zahraničí. A je toho omnoho viac …
Chápem, že pre Vás je toto niečo neuveriteľné a nedosiahnuteľné. Ale viete čo? Pozývam Vás do našej SLOVENSKEJ firmy, nech viete, ako sa robí špičková veda. Aby ste videli, do čoho sa dá rozumne investovať profit z predajov testov a na aké dobré a humánne účely sa dá použiť. Možno pochopíte, ako uchopiť to vlastenectvo a patriotizmus a tie drísty o všeličom národnom Vás prejdu. Dajte vedieť, kedy môžete prísť, skúsime sa Vám časovo prispôsobiť.
Zdroj:FB
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. p.Čekan…z odstupom času,čo poviete k Vášmu vyjadreniu,keď ste chceli všetkých neočkovaných vysťahovať do rozvojových krajín,keď ste vyhlásili,sa tešíte, ako ich budete dávať dole z verejného života, ako budú chodiť s náhubkami..

  2. A pritom by stacilo pochopit vyznam tych slov. Ale extrahnus to chape lepsie, ze, tak po vasom, nackovsky.

  3. Pre Anonym 12. novembra 2023, 17:28 – ak je aj pravda to čo si napísal, nič to nemení na tom, že kapitán Danko nesiaha pánovi Čekanovi ani po špičky topánok (ako píše anonym 16:21) Mimochodom ja by som vysťahoval spolu s neočkovanými aj ich kapitána Danka. Niekto predsa musí viesť stádo.

  4. Ake argumenty? chmulo, vytrhnes z kontextu par viet a este sa odvolas na extrahnus. To uz si rovno mohol citovat uhrika. Ano uhrika, lebo citovat danka sa neda. Ty dezolat.

  5. S panom Cekanom mam osobnu skusenost, ide mu len o peniaze, Je to vedecko medialny dezolat ktory zapreda an vlastnu mater. 🙂 redakcia toto uz vazne prehana…

  6. Jeden z ;;Anonymov;;je otrasne nenávistny človek.Čo uráža,nielen autorov príspevku,ale aj dokonca jeho rodičov ap.Nenávisť ťa raz zožerie.Ale ja ti prajem len všetko dobré.A pán Majko radšej píšte o problémoch Sereďe tých je tu bohato. Politiky je dosť v médiách.

  7. Presne takto postupne ich budeme dávať dole z bežného života, jednoducho budú chodiť zarúškovaní, náhubky budú mať, nebudú môcť cestovať, a ja sa budem z toho tešiť… Všetkých, čo sa nechcú dať zaočkovať (proti Covidu) pošleme do rozvojových krajín,” povedal vedec Čekan v diskusii odborníkov o koronavíruse o ľuďoch s iným názorom, resp. o ľuďoch s obavami pred neoverenou vakcínou.
    Toto je vedec urcite sa ucil od Mengeleho.

  8. Je po voľbách uvidíme ako bude nová vláda vládnuť. Pán Šimečka je slabá páka opozície pán Čekan je naozaj po voľbách.

  9. ja osobne som zvedavy, ci to Danko potiahne v tomto volebnom na majora, alebo to streli rovno na generala, ci admirala..

  10. Anonym 20:17, píšeš, že Cekanovi ide len o peniaze. Prečo potom DAROVAL 250 000 testov? Klameš.

  11. Čekan že daroval 250 000 testov,a to boli akože jeho? A komu ich daroval? Ty si ale riadny hlupacik.

  12. Lubos 14. novembra 2023, 0:27 Pri
    Máš pravdu.
    Vedeli to o nás aj dávno v minulosti, keď nás spravovala česká a maďarská inteligencia. Sme nenapraviteľní a budeme sa tváriť ako majstri sveta.

  13. Martin ty chceš vysťahovať nezaočkovaných?počítam že už máš 4 dávky a tešíš sa na dalšiu!!!

  14. Náš Ander Danko má v hlave prázdno a veľké manko je to prosím blbeček dementný naivný hlúpy na pohľad !!!!

  15. Slováci ešte nedozreli na to aby mali vlastný štát. Radšej byť súčasťou niečoho väčšieho a civilizovanejšieho než aby tu mal každý volebné právo a potom vo vláde gaunerov a hlupákov.

  16. Je hrozné čítať tieto komentáre, väčšina z nich je ďaleko od reality a sú zbytočne hulvátne. Neviete tolerovať iný názor a ten Čekanov názor je skôr fašistický a to vôbec jeho prínos ako údajného vedca ho neospravedlňuje. Hanbite sa, malí by ste byť hrdí Slováci……

  17. pán Čekan, pri kúpeľnej liečbe v Kováčovej v roku 2020 porušoval opatrenia na dennej báze,dokonca natáčal rozhovory s televíziou za plotom hoci bol zákaz opustiť budovu,v priestoroch sa pohyboval bez ruška, presne robil to čo nemal,arogantný ……

  18. Tu je len jediná možnosť.zrusit tento blbí stat!sami Slováci nie sú schopný riadiť tento bordel.

  19. To je ten Čekan, údajne nejaký vedec, čo chcel vysťahovať 3 miliony neočkovaných Slovákov na neobývaný ostrov? Nó…je to múdry vedec, nemá páru na Slovensku.

  20. Fero 14. novembra 2023, 16:56 Pri
    Alebo by nas nejaky vyspely stat mohol spravovat, urobit z nas protektorat. Lebo nam samym to fakt nijako nejde…vacsich a vacsich debilov si instalujeme do vlady. Po kazdych volbach to vyzera ze vacsie hovada tam uz ani zvolene nemozu byt. A veru mozu….

  21. Koľko sa preinvestovalo peňazí zo štátneho rozpočtu to čo ste potom posunuli ďalej ako dary atď to je daňové prosikanie aby neprišla daňová kontrola ste smiešny

  22. Musíte pri vašich komentároch používať nadávky to čo ste za ľudia že sa takto špatne verejne prezentujete . To sa nepatrí nás učili tak neviem kde je slušnosť

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované