back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Vynikajúca práca príslušníkov Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii. V slovenskej nemocnici odhalili muža podozrivého z prevádzačstva

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

MV SR |MM|  Rýchla výmena informácií a vynikajúca spolupráca slovenských a maďarských policajtov odhalila muža, ktorý na maďarsko-srbskej hranici spôsobil smrteľnú nehodu, po ktorej skončil v nemocnici na Slovensku.

Ústredné operačné stredisko prijalo dňa 27.10.2023 podvečer informáciu, že do lučeneckej nemocnice prišlo motorové vozidlo, z ktorého vyskočil vodič a ušiel. Vo vozidle na zadných sedadlách však zostal ležať zranený muž. Lekári si ho okamžite zobrali do svojich rúk a postarali sa oňho.

Na miesto prišli policajti, ktorí začali zisťovať podrobnosti celého prípadu. Po zistení prvotných informácií, postúpili prípad kolegom z Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii, ktorí začali trestné stíhanie pre podozrenie zo spáchania trestného činu prevádzačstva.

Akonáhle to zdravotný stav muža dovolil, policajti spolu s tlmočníkom muža vypočuli. Zároveň nadviazali komunikáciu s maďarskými kolegami. Tí potvrdili, že zranený muž mal v to ráno spôsobiť vážnu dopravnú nehodu na maďarsko-srbskej hranici. Ťažké zranenia pri nej utrpeli traja muži, štyri deti. Jedna žena nehodu neprežila. Vodiča vozidla malo zobrať z miesta nehody iné vozidlo. Informácie nasvedčovali tomu, že vozidlo malo prevážať nelegálnych migrantov. Preto vzniklo podozrenie, že zranený muž v nemocnici môže byť páchateľom trestného činu prevádzačstva a zároveň aj vodičom, ktorý zavinil smrteľnú dopravnú nehodu v Maďarsku.

Príslušníci Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii Úradu hraničnej a cudzineckej polície Prezídia Policajného zboru okamžite prijali prísne bezpečnostné opatrenia, ktoré viedli k vydaniu európskeho zatýkacieho rozkazu. Včera (dňa 2.11.2023) sa v nemocnici uskutočnilo súdne pojednávanie, na základe ktorého bol 31-ročný občan Gruzínska vzatý do útekovej väzby na Slovensku, kde bude čakať na vydanie do Maďarska.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované