back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Slávnostne vysvietený dom smútku

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď /  Aby atmosféra nastávajúcich dušičkových dní na cintoríne v Seredi bola o kúsok slávnostnejšia, dom smútku sa na týchto pár dní zaodel do farebného svetelného šatu.

Primátor Ondrej Kurbel prijal ponuku na sponzorský dar pre naše mesto. „O výzdobu sa bezplatne postarala agentúra Profisound Sereď. Ďakujem pánovi Marcelovi Dánimu za nápad, s ktorým prišiel a aj za samotnú realizáciu. Dôstojný fialový šat nesie nielen symboliku smútku, ale aj duchovna, taktu a tajomnosti. Verím, že Seredčania a všetci návštevníci cintorína budú aj vďaka tejto originálnej výzdobe intenzívnejšie prežívať podstatu nastávajúcich sviatočných dní,“ napísal primátor Serede Ondrej Kurbel.

Profisound Sereď podobné služby poskytuje aj v okolitých obciach a mestách.

foto: ok

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Krásny nápad pán Dáni, milá spomienka na našich milovaných. 🌹🕯️Patrí vám veľká vďaka🙏Ďakujeme👏

  2. No veru, toto je čisto otras. Nechápem ako sa to môže niekomu páčiť… vôbec sa to nehodí na cintorín a už vôbec nie keď sú takéto sviatky. 🤦‍♀️

  3. Za mňa určite nie!Toto má byť akože pietna spomienka? Čo sme na párty? Nechápem ako primátor mohol s takým niečím súhlasiť 🙈Cintorín má byť o zapálených sviečkach na tento sviatok a nie o led vysvietení domu smútku!!! Mŕtvy sa musia v hrobe obracať ! Moderná doba a hlavne že to bolo zadarmo!

  4. Fialová tu bude na veky ako Lenin v mauzoleu. Je to krava tá Fialová,ako Milka čokoláda aj tá je fialová. Mohla by ísť do Moskvy pofajčiť súdruha Lenina.

  5. Sereď ako prvá na svete otvorí nekrofilný bordel. Bude slávnostné otvorenie a pán Dani bude bordeltato a primátor to posvätí.

  6. umysel nebol zly, Marcel to urcite nemyslel zle, ale vypada to naozaj cudne. Myslim si ze taketo veci na cintorin nepatria. Z dialky to vyzera ako nocny klub.

  7. Ako pekne gesto od Marcela ale mal by sa radsej venovat osvetlovaniu diskotek comu sa dlhe roky venuje a vyzera to ako bordel v Sladkovicove A mimochodom pise sa slavnostne. Co je na tom slavnostne?

  8. Ako obyčajne, Sereď 100 rokov za opicami. Ani sa nečudujem. Niekto príde s niečím novým, ale seredania všetko ofrflu. Potom že tu nič nie je.

  9. Nuž vážení komentátori
    Bolo by dobre skôr ako vypustíte podobné múdrosti vedieť, tento sviatok je predovšetkým cirkevný a preto sa treba pozrieť aká farba tomuto sviatku a teda aj miestu prináleží.
    Tak isto ak pôjdete hľadať či už doma alebo v zahraničí dom pre sexuálne radovánky hľadajte červené svetlo…. teda rovnakú farbu ako majú radi komunisti a potom môžete povedať že bordel ako bordel

  10. Pán Dani sa asi nejako dostal k tomu zhabanemu kontrabandu, to sa to potom pracuje. Užite si to pán Dáni.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované