back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Nočná akcia na slovensko-maďarskej hranici zameraná na nelegálnu migráciu – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Prezídium PZ SR |MM|  Od včerajšieho večera od 19.00 hod. do dnešného rána do 05.00 hod. bola realizovaná preventívna akcia na slovensko-maďarskej hranici zameraná na nelegálnu migráciu. Akcia bola pripravovaná s cieľom kontrolovať najviac zaťažené miesta, ktoré boli vytipované na základe analýzy nedovolených prekročení štátnej hranice.

Do akcie boli nasadené personálne kapacity rádovo v stovkách – príslušníci Policajného zboru a príslušníci Ozbrojených síl SR, ako aj špecializovaná technika ako drony, vozidlá s termovíziou, či člny. Zároveň boli v zálohe pripravené ďalšie stovky policajtov, ktoré boli pripravené zasiahnuť v prípade nutnosti.

Počas akcie nebol zaznamenaný žiaden záchyt nelegálnych migrantov. Príslušníci Policajného zboru boli pri dvoch incidentoch v Banskobystrickom kraji, konkrétne v okresoch Lučenec a Veľký Krtíš, kde boli spozorované dve skupiny nelegálnych migrantov, ktoré však štátnu hranicu neprekročili keď videli policajtov so psami, policajné majáky, tak sa otočili a išli späť na územie Maďarska.

Opatrenia zavedené v súvislosti s nelegálnou migráciou zostávajú v platnosti aj po skončení tejto akcie.

Do akcie boli zapojené všetky zložky Policajného zboru a špeciálna technika zo špecializovaných aj prezidiálnych útvarov. Ďakujem všetkým policajtom aj ďalším zúčastneným. Rovnako ďakujem aj českej strane za poskytnutie špeciálnej techniky,povedal dočasne poverený prezident PZ plk. Ing. Rastislav Polakovič.

 

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Blbec ištók si vyraba zasluhy. Ale jaksi zabudol on aj vocca strany spomenut velku akciu na ciare madarska a srbska kade nepresla ani mys. A kazdy pokus madari zmrazia skor ako zacal. Divadlo pre ouce za kurewsky velke prachy.
    Hlavne ze mal uniformu na tom rolaciku.

  2. Po skončení akcie môže migrácia pokračovať. Divadlo na oblbnutie ľudí, inak bez koncepcie. Čím ešte snaživec MŠE prekvapí?

  3. Tupým voličom smerohlasu a SNS to stačí, migrácia už nebude problémom č. 1 v šenku pri borovičke s pivom. Teraz sa môžu znova sústrediť na riešenie geopolitických problémov na Ukrajine a v Izraeli.

  4. policajti, vojaci, kone, psy, drony, vodné delo na davy migrantov…kamery, televízie, rádia..tlačovečka a hotovo…problém vyriešený za cca 8 hodín…:-D

  5. No a da sa to 🙂 teraz je vidiet co nedokazali teplosi a blazni ako odor, heger, matovic ze to ide, len treba chciet, a pre vas co protestujete, staci sa prihlasi a adoptujte si tu cvargu ciernu, no mohli by ste zacat s ciganmi

  6. len treba chcieť a migranti keď to videli tak sa otočili a už sú na ceste domov..:-D..vyzerá že uveril…a stačila jedna tlačovka s kulisami…:-D

  7. Keďže je takáto migrácia riadená,a organizovaná tými,čo na Tom zarábajú nesmierne peniaze,tak to malo symboliku a malo to byť ukážkou toho,že sú úrady odhodlane zakrocit.A vy si tu píšte čo chcete.Najlepsie bolo povedať,“to sa nedá zvládnuť“ a ešte k tomu im dať protizákonné papieriky,že sa tu môžu zdržiavať.Aprosim vás,neargumetujte tým,že však to Smer.A budúcnosť ukáže,že či to malo zmysel,alebo nemalo.Prevencia je vždy lepšia,ako ísť potom na ostro.

  8. Tákže symboliku to malo mój zlatý… Reálne riešenie problémov iba symbolikou, no to sme to dopracovali. A hentaký oný volič smerohlasu im za to divadielko ešte aj zatlieska, všetko je vyriešené. A akú budúcnosť máš na mysli? Zimu, počas ktorej je každý rok s migrantami pokoj aj tak? Ale takému ako ty to stačí. Aj symbolické zvyšovanie dôchodkov za ficka ti stačilo a aj bude stačiť.

  9. Ta „symbolika“ sa dá inak nazvať aj potemkinova dedina…ak po migračnej vlne pošleš na vyše 600 km hranicu na pár hodín pár stoviek ľudí tak to mohlo mať symboliku tak pre slaboduchych voličov…reálne to nerieši absolútne nič…
    Ps: a kto teda zaviedol tie „protizákonné papieriky „

  10. Obidvaja na do mnou,nerozumiete tomu ani za mak,neviete ako to funguje v tých zločineckých kruhoch,vás zaujíma nie Slovensko,ale anti Fico.Uvidite,že prúdy cez Slovensko sa časom úplne zastavia,lebo tu prevádzači peniaze nezarobia,a nebudú nič riskovať.Ale slepým a hluchým ľuďom sa nedá nič vysvetliť.

  11. Prvý dôkaz toho že táto organizovaná zločinecká skupina, ktorá tu opäť vládne neurobí ABSOLÚTNE NIČ. Po prvé preto, lebo je vyskladaná z diletantov, mnohí sú vo vedení rezortov asi iba zo srandy. Po druhé preto lebo capo di tutti capi má zacielené iba na políciu, súdnictvo, eurofondy a štátny rozpočet. Nič iné ho nezaujíma.

  12. 8.12
    Ano,tebe slepemu a hluchemu ked povie fico, ze hovno je torta, tak si pobezis pre uver, aby si kupil akcie kanalizacii.
    Este raz – zisti si co sa udialo na madarsko srbskej hranici.
    A prestan onanovat pri istokovej fotke.

  13. Anonym 1. novembra 2023, 8:12 Pri…ty ako vieš ako to funguje v tých „zločineckých kruhoch“?… ty si jeden z nich?…kontroly už v minulosti robili nemci, rakúšania, česi, maďari atď…a to dlhodobe a migráciu to nezastavilo…si myslíš že sa teraz prevádzači poseru z tej parhodinovej šou pre kamery čo tu ten šuhaj a Fico zorganizovali úplne mimo migračnej vlny?

  14. Lexa ak je niekto tupec tak si to Ty. Je po voľbách, ak bude lepšie ako bolo vyhráme všetci, a je jedno kto koho volil.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované