back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Bude polícia riadiť dopravu na kritickej križovatke, ktorá je súčasťou obchádzky uzatvoreného nadjazdu?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď /  Každým rokom „na dušičky“ sme zvyknutí na výrazne zvýšenú premávku áut smerujúcich na mestský cintorín. Z tohto dôvodu premávku na najkritickejšom mieste, ktorým ešte v minulom roku bola odbočka na cintorín – pri odchode z cintorína výjazd na hlavnú cestu a nadjazd ponad železnicu – riadili policajti. Teraz v čase uzatvorenia nadjazdu ponad železnicu je toto samozrejme bezpredmetné.

O to viac však stúpla premávka po obchádzkových trasách a to hlavne po rýchlostnej komunikácii R1 a dopravne extrémne vyťaženej odbočke z výjazdu z R1 na Dolnú Stredu.

Už posledné dní registrujeme viac vodičov čakajúcich na odbočenie vľavo a v niektorých prípadoch výrazne predĺžené časy pripájania sa čakajúcich áut na Stopke spôsobené pravdepodobne neskúsenosťou vodičov odbočovať vľavo bez svetelnej signalizácie na takto frekventovanej križovatke.

S najväčšou pravdepodobnosťou sa práve tu potvrdzuje známe, že na „dušičky“ vyťahujú autá a mimo svoje bežné trasy jazdia aj vodiči, ktorí nepatria medzi najskúsenejších a vodiči vyššieho veku sadajúci z volant naozaj sporadicky.

Práve táto naozaj kritická križovatka bude skúškou trpezlivosti pre vodičov dnes popoludní, predvečerom a zajtra. A práve na tejto križovatke by v týchto dňoch polícia mala riadiť a usmerňovať dopravu nie námatkovo, ale presne tak, ako to v minulosti robila pri už spomenutom výjazde z cintorína na neporovnateľne menej nebezpečnej križovatke a odbočovaní vľavo na nadjazd ponad železnicu.

Treba pripomenúť, že tentokrát kompetencie Mestskej polície neumožňujú riešiť dopravnú situáciu na nadjazde ponad rýchlostnú komunikáciu R1 pri Dolnej Strede, tak to zostane na PZ SR.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Verme, že všetci policajti nestrážia hranice a že vedenie dopravnej polície v Galante si uvedomuje vyťaženosť tejto križovatky hlavne v tieto dni.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. To je naozaj taký problém dať tam zo všetkých strán 50tku a umiestniť tam, dokiaľ táto obchádzková trasa bude, dočasný kruhový objazd? Vo svete bežná vec, u nás zase absolútne nič.

  2. Dočasný kruhový o jázd na moste ponad R1…? Si normálny…? Len projekt a prípravy by trvali niekoľko rokov a potom co? Potom to za rok zase zburaju keď opravia most…?

  3. Čo by búrali? Robí sa to z modulárnych dielcov, obrubníkov, do stredu sa dá štrk, potom sa to demontuje. U nás sa nič nedá, zaujímavé, že človek zájde za hranice a všetko sa dá.

  4. Preco by nasa slavna Policia mala riadit premavku na kritickej krizovatke? Lepsie sa im sedi v tepluckom aute na Cukrovarskej ulici pri bocnom vydajnom okienku kde nasi spoluobcania verejne diluju drogy. Len teraz neviem ci prisli robit dozor, alebo ze by cakali na nejakeho „Zdenka“. Mozno tam drieme aj Hambo a ked sa mu nepaci, nech sa stazuje na Lamparni

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované