back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Fico odišiel do Bruselu, aby dostal výprask od demokratického sveta. Fico nepôjde do Moskvy, lebo spolu s výpraskom prišlo poníženie z ríše zla a vojnového zločinca…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Nikto nie je taký hluchý , ako ten čo nepočúva.
Fico odišiel do Bruselu, aby dostal výprask od demokratického sveta. Fico nepôjde do Moskvy, lebo spolu s výpraskom prišlo poníženie z ríše zla a vojnového zločinca..
„Slovensko, nie je zaujímavé z pohľadu dodávok zbraní na Ukrajinu“. Kremeľ Ficovi.
Nezachytil som jeden výrok „hluchého“, kde by svojmu davu v kampani povedal zásadnú informáciu.
Rusko dalo na zoznam nepriateľských štátov aj Slovenskú republiku. Vrátane voličov nášho Zločinca.
Výrok, ktorý kontexte historickom hovorí. V roku 1998 boli do „povetria vyhodené“ dva mosty Mečiara. Na východ aj na západ.
Mosty na východ a Most na západ vrcholili „Čiernou dierou“ , aby volič roku 1998 pochopil, že Slovensko nemôže vystúpiť na Muchu Picchu, kde trpaslíci politiky slovenskej prichádzajú k šamanom, aby ich odminituraliizovali.
Povestný príbeh Vladimíra Mečiara, ktorý na zahraničnej ceste svojho času vykopol dvere na záchod dával tušiť, že to nie je dobra forma výučby chodenia na záchod.
Hluchý, čo nepočúva, všade kváka o tom, že je prvým premiérom Slovenska.
V pozícií štvrtého predsedu, ktorý odovzdáva moc prvému premiérovi obvinenému zo založenia, zosnovania a podpory zločineckej skupiny.
Už po dvoch dňoch mocovania sa mocou, mu takmer tridsiatka premiérov z iných členských krajín EÚ dala ostentatívne najavo pohŕdanie.
Opovrhnutie vniesť do slušnej spoločnosti nielen staré zvyky Mečiara s vykopávaním dverí. K Demokratom a Slobodným.
Hluchý, ako ten čo nepočúva, bol postavený pred hradbu opovrhovania a následne nevpustený do povestného salónu európskej politiky, aby skončil po poslušnom hlasovaní za pomoc Ukrajine v „bufete“ na stojáka s Viktorom Orbánom.
Trúfam si odhadnúť, že mu nebudú stačiť ani ochranné krídla Neanonymných Alkoholikov, jeho voličov.
Hrôza, ktorá ho obchádza z obavy o otravu alkoholom, ho ešte len čaká. Doma.
Na veľkolepom sneme Jednoty dôchodcov, kde im predloží plán ich povinnosti obetovať sa v prospech jeho Mafiánskeho štátu.
Znížením, výrazným znížením, ich penzií.
Viktor Orbán mu pri párkoch v bufete EÚ odovzdal informácie i škrtení eurofondov Maďarsku.
Aby aj náš, prvý premiér so Zločineckou povesťou pochopil, že bude druhý neškodný, čo hľadí v ústrety členstva v klube Anonymných alkoholikov Európy.
Nikto nie je taký hluchý , ako ten čo nepočúva.
Aby od začiatku dal najavo, že jeho posledná misia v službách oligarchov a mafie má slúžiť iba na jediné.
Aby Hluchý sa pokúsil očistiť svoje meno.
Ústavne.
Pred vyšetrovateľom NAKA, špeciálnym prokurátorom a zákonným Sudcom.
Zdroj: FB
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. A teda čo je ríša dobra? Tý čo zrovnajú zo zemou pásmo gazy bez ohľadu na civilistov?

  2. Za Ficovo vystupovanie sa obcan Slovenska v Bruseli hanbit nemusi. Sebavedomy inteligentny politik schopny sa plnohodnotne vyjadrovat v slovencine aj v anglictine. Nie ako Matovic s jeho one tajm next tajm. To bola hanba. Fico je v pohode.

  3. Tento článok je čisté nič!!!!Opovazi sa to napísať ,aj keď sme v priamom prenose videli,že v Bruseli ho privítali normálne,a každý sa s ním bavil.Tak ,ako to nazvať,tento článok.?

  4. Pre sused,ty si zvedavý,ako sa vysporiadať s 6 .mil.deficitom? A prečo si nebol zvedavý,že ako ten 6 miliardový deficit vznikol.Ved to povedali.V žiadnom prípade nebudú siahať na životný úroveň ľudí.Pol percenta ročne.

  5. Pre Anonym 30. októbra 2023, 8:21
    Velmi dobre viem ako ten deficit vznikol. A máš asi na misly našich ludí- jeho ludí.

  6. Ako vznikol?
    Asi si stat musel vziat dalsi uver na splacanie dlhov po ficovi. A pripominam , ze za velmi vyhodnych podmienok. Tak nejak to povedal sudruh kazimir.

  7. k tomu dlhu…ten rast naštartoval sám Fico, ešte velmi velmi dávno, viď článok….to čo mu po roku 2014 zahralo do kariet bola celosvetová ekonomická situácia, kedy trhy šlapali na 200% a zvyšovalo sa HDP…% dlh k HDP teda klesal, absolútny dlh ale rástol stále a preto je dnes tam kde je (a áno „pomohol“ tomu aj Matovič)…
    https://sita.sk/ficova-vlada-ma-problem-verejny-dlh-slovenska-rychlo-rastie/
    treba vždy pripomínať to že on vládol počas najlepšieho obdobia za posledné dekády z hladiska ekonomickej situácie vo svete, Nemci, Francúzi, Briti kúpovali autá vyrobené na Slovensku ako diví, ekonomiky šlapali a aj napriek tomu nebol schopný nič ušetriť a ani hospodáriť vyrovnane…vždy tvoril schodky…

  8. Pre Ratafak plachta 30. októbra 2023, 8:54
    U mna palec hore. Len bolševicke ovečky to nechcú pochopit.

  9. Takže Ratafak,vidím,že zase usilovne pracuješ.Tak fakta,aký bol deficit pre preberaní vlády? 2020?A aký bol dlh Slovenskej republiky?Aký je teraz deficit,a aký je dlh? A kam sa tie peniaze podeli,aj keď bola pandémia! A krízu počas vojny sme si utvorili sami.Takze,to,lebo Fico už nežere ozaj nikto,aj keď si ozaj dávaš zaležat.To je všetko.A uvidíme,čo všetko ešte vypláva na povrch.

  10. Anonym 30. októbra 2023, 9:08 Pri….neviem aký bol dlh z roku 2006 ked Fico preberal vládu, ale v roku 2008(počas jeho prvej vlády) bol cca 3400 eur na obyvatela s dnešným kurzom USD/EUR, v roku 2016 kedy išiel do svojej tretej vlády to už bolo 7 830, a v roku 2019 bol dlh 8345 eur na obyvatela – ON TEN DLH NAVYSOVAL AJ V NAJLEPSICH CASOCH..rozumieš tomu?…vládu na začiatku pandémie predávali tipujem s nejakým dlhom okolo 9000 eur….za svoje vlády zvýšil dlh z minimálne 3400 na 9000 eur na osobu (z 27% HDP na 48%) v dobrých časoch..
    Fico vládol v čase konjuktury, ale nevidíme to ani v nemocniciach, ani v školstve, ani v dialniciach, dochodcom, rodinám pridával pár eur…tak sa pýtam kde sú tie peniaze ak nie sú nikde vidieť a zadlžoval ludí aj ked sa darilo?…
    Minulý rok skončil s dlhom 11600 eur na osobu,..dlh sa z roku 2019 zvýšil z 48% na 58% a to v čase kedy bola pandémia, boli lockdowny, kompenzovali sa tržby..tak ako všade na svete…do toho sa výrazne pridávalo ako lekárom, tak aj rodičom s detmi, či dochodcom, kompenzovali sa ceny energií..
    ja nie som zastánca zadlžovania a Matovič nehospodáril dobre…ale zatial čo Fico zadlžoval v čase hojnosti a nebolo to vidieť nikde, tak predošlá vláda zadlžovala v čase krizy ale mnoho ľudí od lekárov, cez rodiny s detmi až po dochodcov to pocítilo…
    a nabuduce si to skús dohladať sám a nečakaj že to niekto bude stále robiť za teba….

  11. Pre Ratafak plachta 30. októbra 2023, 10:07
    Z blbcami nediskutujte je to ztrata času a preukazujete im láskavost že ich beriete na vedomie.

  12. Pre Anonym 30. októbra 2023, 7:34 Pri – aký priamy prenos máš na mysli? Video na smeráckom facebooku? V priamom prenose som videl akurát tak duo ficko orbán stáť v kúte a zazerať po ostatných.

  13. sused 30. októbra 2023, 11:01 Pri…tento zrovna áno, ten je mimo, ale číta to tu aj dosť rozmýšlajúcich ĺudí…

  14. Táto diskusia je krásnou ukážkou hlúposti a obmedzenosti slovenských voličov, aj keby počuli tisíc argumentov, aj tak idú tie svoje sprostosti, stále dokola, tak ako súdruh fico povedali, tak bude! To je tá stratená generácia komančov, kým to nevykape a nebude sa to veľmi množiť, dovtedy tu nebude dobre.. Najlepšie to ilustruje môj zážitok v pondelok po voľbách v čakárni u zubára – dve staré babky, ktoré sa bavili ako im konečne dvihli dôchodky, ale teraz po voľbách im ich Šimečka a Matovič zoberú… 😀 a takéto senilné telatá majú rovnaké volebné právo ako všetci ostatní…

  15. lexa: A ty bud rad za vseobecne volebne pravo. Lebo na zaklade tvojich vlasnych kriterii, by si bol prvy, ktory by on prisiel 😛 😀 😀

    A najkrajsie na tom je to, ze k moci pana Fica dostali ti, ktori ho najviac nenavideli. Pretoze si navolili rovnako schonych a kompetentnych politikov ako su oni sami a tym mu vydlazdili priamu cestu k vitazstvu 😛

  16. Na čele rezortov máme totálne nekompetentných lúzrov. Ficová vláda neurobí absolútne nič. Bude len kradnúť ako Orbán, hulákať, šíriť strach a ruské naratívy. Budú bojovať so Sorošom, Buffetom, budú voziť a rozhánať migrantov, fabulovať. Zadlžia republiku ako ešte nikto a privedú ju do krachu. Vykradnú čo sa bude dať, zničia políciu a súdy. Najhoršie dopadne práve tá vrstva, ktorá ju volila, tí ktorí im verili. Verili v spásu z propagandou vymyslenej záhuby, verili v niečo lepšie a pritom sa mali dobre a budú mať horšie. Chceli viac, budú mať menej. Tak ako verili hoaxom, verili aj zločineckej skupine na čele s ožranom, na ktorého sú dve plné skrine spisov.

  17. Fesak varga sa zase pekne sfetoval a uslo mu v nirvane 🙂 Darmo viac sa mu pacil Eddko stale najebany z vodky a Igorko na oblbovakoch…

  18. Ale, ale, nejaké ste podrážené, dezolé moje, a to som si myslel, že s vašou mozgovou kapacitou ani nepochopíte moje urážky :))) ako sa hovorí, čo je pravda, neni hrích 😉 ked ide o prášky a oblbováky, ako sa má váš milovaný kalibrada, ešte lúbi do nosa? a den po voľbách ten váš smerácky výkvet veru nevyzeral čisto, hlavne revolucionár blaha a beňová, tam sa muselo prášiť 😀

  19. Všetci, čo sa pýšia v zamate, predvádzajú sa v drahých autách, v honosný vilách,na krku nosia zlaté metále,ktoré si rozdávajú medzi sebou,sú náramne vratkí, za lepšie miesto pri štátnom hranie,prechádzajú z jednej politickej strany do druhej,títo tzv.vodcovia ľudu,hľadajú iba slávu, prepych,rozkrádaju krajinu, kým vlasť ma,čo rozdávať,vravia,vlasť moja drahá, ale keď sa sa štát rúti do skazy,vtedy sú na vine tí druhí.
    Títo pozierači vlastného národa, pochádzajú zo zradného pokolenia mrzáckych duší,stávajú sa z nich nepriatelia svojej vlasti, ktorí ohovárajú a chŕlia nenávistne reči nielen doma,ale aj v zahraničí.

  20. Anonym 11:51,Ty duševný mrzak,čo si myslíš,že ti ešte niekto žere tie tvoje príspevky Si troll,presne podľa návodu.Taky ľudia,ako si ty a tebe podobní sú pliagou každého slušného človeka.Hanbi sa.

  21. Takze on je pliagou slusneho cloveka? Ty musis byt este otupievavsi ako ten bulo z revucej. A nemusis sa hanbit. Kriste, to vas debilov niekto sere na kopu?
    Ze dusevny mrzak- to mas z detstva?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované