back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PUTIN vypral miliardy a kúpil si ZÁPAD | Ako sa ujal moci a vytvoril si fondy na kupovanie západu?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Kupovanie politikov a moci sa nedá bez dostatku peňazí. Tie potrebuje každý, kto chce ovládať spoločnosť, štát, či štáty – aj politikov na západe.

Ako to mal robiť Putin, sa dozviete v tomto videu:

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Čiže západ je Putinom skorumpovaný. Ten super západ sa nechal skorumpovat a je skorumpovaný. Toto si chcel vyjadriť tvojim článkom Majko?
    Pozri kam až speje tá tvoja cenzúra . Postupne sa mení na diktatúru.
    Svetové ekonomické fórum (WEF) vyzvalo svetové vlády, aby zo sledovania alebo zdieľania alternatívnych médií na internete urobili „trestný čin“.

    Podľa znepokojujúceho memoranda vydaného Davosom, WEF vyzvalo svojich mladých globálnych lídrov, aby položili základy na prinútenie verejnosti, aby opäť dôverovala mainstreamovým médiám.

    Súčasťou tohto nátlaku je aj kriminalizácia sledovania nemainstreamových informačných zdrojov.

  2. Nuž tu sú dva problémy. Prvý je, že Putin si kúpil západ a druhý, že sa ten bezchybný západ nechal kúpiť. Neviem čo je horšie. Vychádza mi z toho, že politici na celom svete sú len hovná.

  3. No vidíš že si debil. Na jednej strane bádatela čítaš a na druhej to tajis. Ale podstata je v tom že Majko sem takú informáciu nedá ale práve naopak keby som sem dal link na túto informáciu tak to zmaže. Ale konečne sa to otáča a počítam že aj Majko otočí a že si uvedomí že skočil na lep a robil zo seba užitočného tupca. Ale tento charakter sa nedá umyť.

  4. Po dlhšej dobe som sem nakukol a vidím že to tu je stále užitočná propagačna žumpa meistrimu a jedného nasadeného cieleného debila nadomnou . Vidím ze to tu je stále len strata času kliknúť na túto stránku.

  5. 20.23
    To musi byt blbe- byt blby a ani o tom netusit. Ale nic si z toho nerob. Kedze si blby, tak o tom netusis.

  6. Ale horšie je že ty nie len že tušiš ale o sebe vieš že si jebnuty a budeš na tom už len horsie

  7. to aké hovädo dala Putina na toaletný papier ??? Podľa môjho názoru Putin sám má viac rozumu a charakteru ako všetci politici EÚ dokopy …

  8. A ako ten rozum a charakter prejavil okrem toho že napadol susedný štát? Aký to musí byť neskutočný babrák, keď je skoro 25 rokov pri moci, jeho krajina má neobmedzené nerastné bohatsvo, ale životná úroveň je pod priemrom krajín sveta? Aký to musí byť babrák že jediná cesta ako sa udržať pri moci je pozatvárať opozíciu a kritických novinárov do basy a vlastné obyvateľstvo masírovať propagandou a ilúziou slobody? Máš ty trocha kritického myslenia, vieš sa nad týmto zamyslieť a vyvodiť logický záver?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované