back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Ponuka práce – PRÍSLUŠNÍK MESTSKEJ POLÍCIE v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mesto Sereď – Mestská polícia vyhlasuje výberové konanie na pozíciu – PRÍSLUŠNÍK MESTSKEJ POLÍCIE

Požiadavky pre účasť na výberovom konaní za príslušníka MsP sú:

– vek: nad 21 rokov

– vzdelanie stredoškolské s maturitou

– osoba musí byť bezúhonná, preukazuje sa odpisom z reg.trestov

– zdravotná, telesná a duševná spôsobilosť

- Článok pokračuje pod reklamou -

– vodičský preukaz sk. B

– zbrojný preukaz min. sk. C

– odborná spôsobilosť príslušníka MsP

 

Žiadosti o zamestnanie spolu so štruktúrovaným životopisom treba zaslať na e-mailovú adresu: mestskapolicia@sered.sk do 12.11.2023.

Predpokladaný nástup do zamestnania: ihneď , prípadne dohodou.

Nástupný plat: 1.400,-€ + príplatky v zmysle zákona č. 553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme

Do žiadosti treba uviesť: Súhlasím so spracovaním svojich osobných údajov v súlade s ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

 

zdroj: FB/Mestská polícia Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Plus zabudli dopísať že zhabané zbozie si možno ponechať pre vlastnú spotrebu. Keby bolo Slovensko južná Amerika tak Sereď je Kolumbia

  2. Taky plat je aj malo na to s akymi ludmi sa musia stretavat denno-denne. Je to krasne vidiet aj na tychto par komentaroch

  3. presne tak, tieto komentare ukazuju, s akymi primitivmi pracuju a preco je problem najst cloveka, ktory tam pojde robit – a aj tam nejaku dobu zostane, nesiel by som robit taku pracu za nic

  4. Myslím že v tomto meste sa mestskí policajti určite nenudia. Zaslúžili by si aj viac ako spomenuté.

  5. Dnes by mal chlap zivitel rodiny zarabat 1500€ cisteho,uz sme dost dlho v EU, aby sme sa aspon priblizili vyspelym zapadnym statom.

  6. Anonym 26. októbra 2023, 13:04
    To najprv by sme sa museli zbavit darmožráčov v parlamente a neskutočne predimenzovaný štátny aparát.

  7. Ale ved dezolatici si zvolili Filcka a hned sa ide zvysovat pocet statnych zamestnancov. Slovensko potrebuje Ministerstvo Sportu ako sol (do otvorenej rany :)). Este len zistite co je neudrzatelny stav az vas dobehne demografia a na ten priebezny dochodok nebude mat kto robit. Nepomoze ani filckove znarodnenie II. piliera.

  8. Aby som to trocha možno usmernil. Mestskí pandúry majú predovšetkým dbať , aby sa dodržiaval verejný poriadok v meste a chrániť majetok mesta. Ostatné buď im niekto násilne pretláča, alebo si sami privlastňujú právomoci, čo im vôbec nie sú potrebné. Je už potom iba na poslancoch , ako si to vyhodnocujú. Teda napríklad. Čas na vyberanie pokút x, ale príjem y. Rušenie nočného kľudu – kto to bil? Gejza , teda 30€. Nie bol to oný, Ľudovít, nazdar Ľudo! No byť tým pandúrom znamená mať ozaj dobré, no to čo patrí k prirodzeniu. Ale sú mnohí takí, nebojte sa. Len im do ich práce často zasahujú rôzne indivídua, aj hádam z vedenia mesta, či obce máš skúsenosť, pochváľ sa!.

  9. Ty skurvenec čo tu ideš nadávať na slovákov , tak taký king môžeš byť len tu lebo na ulici by ti rozslapal ksicht každý , ty ringla pojebaná . Smrť voličom PC

  10. za ten plat a pritom sa len občas previesť autom po meste to vyhovuje. Majú na starosti verejný poriadok (VP) . čo myslíte že VP dostatočne chránia vo svojich kanceláriách ??? asi nevedie, že VP je na ulici.
    apropo… keď Vás nejaký idiot zrazí na bicykli, alebo na el. kolobežke na chodníku, tak potom VP je v zadku aj s tými darebákmi veď ich je skoro 30 kusov.
    Mesto na ich ležanie vynakladá mesačne min. 42.000 čo je min. ročne 500.000. Nebolo by vhodné tie peniaze použiť v prospech všetkých občanov ???
    A teraz drístajte na mňa, možno sa Vám uľaví!!!

  11. K x01ln3wqp 27. októbra 2023, 7:49 Pri
    Presne tak. Veď aj radnica aj poslanci ako jedno sú iba tí, čo majú slúžiť občanom. A samozrejme aj tí MsP. Je však potrebné sa zapojiť do ich hodnotenia. Sú toho plné správy, treba pokukať na stránke mesta. A tiež pripadá v úvahu ich zrušiť, ak sú orientovaní na zahálky.

  12. x01ln3wqp vidím že nevieš nič o ich práci a prišiel si si sem liečiť svoje mindráky. Pokiaľ neprídeš s faktami tak sem nechoď vôbec. Nikoho tvoje domnienky nezaujímajú.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované