back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Polícia preverovala podnet v súvislosti s voľbami aj v Seredi – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

POLÍCIA PREVERILA 5 PODNETOV S VOĽBAMI, ANI JEDEN NEBOL PROTIPRÁVNY!

KR PZ Trnava |MM| Polícia preverila priebežne, za prvých 5 hodín volieb, doposiaľ 5 podnetov, ktoré boli nahlásené v súvislosti s prebiehajúcimi voľbami.

▪️MESTO SEREĎ ➡️ POVOLEBNÝ PRIESKUM
Polícia preverila podnet, ktorý súvisel s činnosťou 2 študentiek. Po preverení zistené,že ide o dobrovoľný povolebný prieskum.

▪️MESTO TRNAVA – 2 PODNETY ➡️ PETÍCIA
V blízkosti volebných miestností prebieha petícia. Nahlásené 2 podnety od občanov. Udalosť preverená, protiprávne konanie ani ovplyvňovanie volieb zo strany aktivistov nezistené.

▪️MESTO ŠAMORÍN ➡️ HLUČNÝ OBČAN
V meste Šamorín,časť Mliečno mal muž robiť pred volebnou miestnosťnou rozruch, správať sa hlučne, hliadka udalosť pri kontrole nepotvrdila.

▪️OBEC SOKOLOVCE, OKR. PIEŠŤANY➡️PERÁ
Polícia prijala hovor, kde nás žena upozornila na možné používanie pier, ktoré sa dajú vygumovať. Aj tento podnet polícia v obci, vo volebnej miestnosti preverila, a používanie pier, ktoré by sa dali zgumovať alebo zmyť, sme nezistili.

- Článok pokračuje pod reklamou -

– – –

Viac ako 400 policajtov, v motorizovaných aj v peších hliadkach dnes, okrem bežného výkonu služby, dohliadajú v mestách a obciach Trnavskeho kraja vo zvýšenej miere na verejný poriadok v blízkosti volebných miestností.

Situácia je v jednotlivých mestách a obciach pokojná, bez narušenia verejného poriadku, policajti od rána doposiaľ neriešili incidenty ani iné udalosti, ktoré by mohli mať vplyv na priebeh volieb a účasť voličov.

V meste Trnava prebieha v blízkosti volebných miestmostí petícia. Policajti situáciu aj tu preverili a priebežne ju budeme sledovať.

KEDY VOLAŤ POČAS VOLIEB POLÍCIU

Akékoľvek informácie smerujúce k možnému narušeniu priebehu volieb do Národnej rady Slovenskej republiky, informácie o volebnej korupcii, či korupčnom správaní, je potrebné bezodkladne oznámiť na najbližší útvar Policajného zboru, alebo na bezplatné číslo polície 158.

AKO NAHLÁSIŤ VOLEBNÚ KORUPCIU
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=706858158146422&id=100064667320708

 

– – –

- Článok pokračuje pod reklamou -

AKTUALIZOVANÉ – o 22.03 hod. doplnenie informácií od KR PZ Trnava

Polícia počas volebného dňa až do záveru volieb, nezaznamenala hromadné narušenie verejného poriadku, výtržnosti, incidenty ani iné udalosti, ktoré by marili priebeh volieb.

9 PODNETOV, Z TOHO 2 PRIESTUPKY

Policajti preverili počas volebnej soboty v našom kraji celkom 9 podnetov, ktoré oznámili občania nielen na linku158 ale aj cez sociálne siete. 2 z nich sme dokumentovali ako priestupky.

Občania ako posledné podnety oznámili parkovanie auta Fiat 500 s volebným polepom v blízkosti volebnej miestnosti v meste Senica a podozrenie na alkohol jedného z členov volebnej komisie v meste Trnava. Prvý podnet sme zadokumentovali ako priestupok a v druhom prípade sa alkohol pri dychovej skúške nepotvrdil.

Ďakujeme všetkým za občanom za pokojný priebeh a a aj za dôveru pri riešení všetkých podnetov.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Kedy konečne sa budú pokutovať vodiči stojaci na chodníku? Už je to naozaj dosť majú rod. Dom a zaberajú chodník choré asi najlepšie je to hneď fotiť a dávať na Fb

  2. Keby si nebol zblbnutý z FB tak by si vedel, že stačí kontaktovať MsP na č. 159. Zajtra môžeš začať.

  3. Chodník pre chodcov,mňa by zaujímalo ,kedy po chodníkoch prestanú jazdiť cyklisti,tiež niečo neuveriteľné 😡.

  4. Chorý zákon !!!
    Mám dom a mám psov. Vždy keď idem parkovať do brány odstavým auto tak aby som nechal dostatok miesta aj pre matku s kočíkom. Musím najskôr zavrieť psov do ohrady aby som mohol otvoriť bránu a následne ísť dovnútra. To isté platí aj keď budem vychádzať že treba psov pustiť. To znamená že môžem dostať pokutu kým budem zatvárať psíkov do ohrady aby keď otvorím bránu mi nevybehli na ulicu ?
    Chorá vláda a dúfam že skončila po dnešku

  5. Toto by si mala precitat pani poslankyna E.Č. ktora tak neprimerane vybehla na tu chudinku slecnu

  6. Cielená progresívna manipulácia premyslená až do detailov aj v Seredi.Preco neboli hlasovacie lístky uložené a podávané pre voličov v abecednom poradí? Prečo ešte aj tu sa musí manipulovať a zasahovať do rozhodnutia a voľby voliča? Napríklad vo volebnej miestnosti č.8 bol volebný harok PS v kopkach pripravenej a podanej pre voličov na druhom mieste a volebný lístok Republiky na samom spodku čiže poslednom poradovom mieste. Vidím že niekomu ešte aj tu dobre záležalo (jebalo)na poslednej možnej manipulácii voličov. .

  7. Si si istý, že nejebe tebe? Nechcel si hneď na vrchu tvoju stranu, aby si ju nemusel hľadať?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované