back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Exit poll hovorí jasne – malé strany sklamali Slovensko

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

A mali by to zabaliť a odísť do histórie, resp. pochopiť, že politiku by mali robiť pre občanov a nie svoje vrecká.

Spojenie je možnosťou, ktorú by možno privítal občan, no egá a honba za peniazmi ich lídrom takéto rozhodnutie asi nedovolia.

Nateraz to vyzerá na víťazstvo PS a relatívne možnosť zloženia vládnej koalície za predpokladu, že by strany skladajúce koalíciu ustúpili z hodne aj kľúčových priorít. Teda za predpokladu, že by reálne výsledky volieb boli identické, ako zverejnený exit poll, čo prirodzene nebudú.

V každom prípade všetko môže byť úplne inak a Slovensko ešte vyhrané nemá.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Čo tu tliachaš citujem: “Slovensko ešte nemá vyhraté”… Slovensko je dávno v prdeli…

  2. Slovensko vyhralo. Ľudia rozhodli ! Hlas Ľudu.

    ale na druhej strane može byť zábavné zas sledovať vládu s Olano s SAS a PS s KDH. To by asi po roku zas boli predčasné voľby

  3. V každom dvore jedna strana, hnutie, či iný výplod peňazíchtivých , často inostranných / rozumej nie slovenských / ohlupovačov. Ale čo už. V 1989 sa kotolníci a iní íci zaviazali, že sa nebudú platiť zo štátnych peňazí žiadne strany. A ejhľa, žijú si ako v bavlnke. Potom tu tie zoskupenia rodia všakovaké indivídua a tieto tu robia zle. Na miestnej, teda komunálnej úrovni, ale aj tam hore, kdesi v tých vysokých politických mrakoch.

  4. Kde su teraz krikluni o zmanipulovanych a falsovanych volbach?

    O rok este vyfaulujeme Korcoka, bud na neho nieco najdu, alebo ked nic, nieco vyrobia a zbohom Slovensko.

  5. Prijebany národ volil politikov, ktorí 12 rokov viedli SK do sraciek a teraz v tom budú pokračovať. Bohužiaľ, na vine sú aj tí, čo im v tom nevedeli zabránit, pretože si tri roky honili vlastne ega.

  6. A mňa zase zaujíma ako sa skonsoliduje pán Majko so SOL-u 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  7. Je len na počudovanie,že koľko ľudí ešte po tých troch rokov hrôzovlády dalo hlas Matovičovi,Pročkovi,Záborskej a skokanke zo strany do strany marionetke Remišovej.Ako by ich asi nazval Miloš,keby mal na nich taký názor,ako má na smerákov ? A znova bude mať po prehratých demokratických voľbách v titulku Mlčiaca väčšina,hoci je predstaviteľom vreštiacej menšiny ?

  8. comu sa cudujes… pozri kolko hlasov dostal Fico, co tu ludom sral na hlavy dlhe roky, myslim ze na Slovensku sme na tom tak, ze keby kandiduje Meciar, tak by ludia volili aj jeho…

  9. Malé strany sklamať Slovensko ani nemôžu. Malé strany idú do volieb vopred odpisané a nikto od nich nič nečaká.

  10. Exit poll – „Výhodou exit pollov je rýchlosť a presnosť. Zvyčajne sa nemýlia o viac než dve percentá v získaných hlasoch pre jednotlivé strany. SME.SK“

    To len na margo ako sa robia hlasy . Už len nájsť niekoho kto verí Exit poolu.

  11. Exit poll je len blbosť na jednoduchých. Jediné smerodajné sú definitívne výsledky volieb.

  12. Tak Majko a je vymaľované. Ti Tvoji promerickí stačí to posrali. Kedy budeš v Lavazze, prídem si pozrieť ten Tvoj kyslý výraz v tvári.

  13. mne sa najviac paci, ze tu dristate blbosti o proamerickych a pritom to bol Fico, co Slovensko najviac spojil s usa 😀 a po volbach co… aj ked zostavi vladu smer, tak budu tliachat blbosti pre volicov a odsuhlasia vsetko, co im hodi nato a eu.. ako to bolo vzdy 😀

  14. Vidis, ale debilkovia ako marecek, lubos a podobni sa tesia ako idiot ked mamu vidi.
    To su ti, co im vyhovuje ked sa im serie na hlavy.

  15. Anonym 1.oktobra 2023,11:24
    Kde vidíš že sa teším napísal som ze EP stojí za…
    Debilkovcami osovuj seberovnych

  16. Dakujeme SO že dokázala zmobilizovať voličov SMERU. Ľudia už mali dosť propagandy tzv. blogerov a povedali si že už stačilo

  17. Myslím si,že víťaz volieb je Matelko,je v parlamente, chechtáky potečú,pravdepodobne bude v opozícii, čiže bez zodpovednosti,čo in3 si mohol želať

  18. M. Šimečka: „Urobíme všetko pre to, aby Smer-SD nezložil vládu“ Slová, ktoré vzbudzujú obavy. Hádam sa nebude opakovať scenár „Majdanu“.

  19. PRE: Anonym 1. októbra 2023, 11:24

    Celý tvoj príspevok je hlúpy. Kde máš písané že sa niekto teší? Narážam na to že SO neskoro informuje pravdivé výsledky. Pritom nepravdivá tabulka (HOAX) bola pridaná okamžite.

  20. Zaujimave je, ze podla tychto uplne prvych zverejnenych vysledkoch malo PS 23,5% a potom to zrazu kleslo na 10% a az potom neskor v priebehu noci sa im to vratilo na 18%. To zavana vselicim taketo skoky v poctoch hlasov. Najskor cez 20, potom ledva 10, potom zasa skoro 20. Kto vie kto tu taha za nitky?

  21. Keby si nemal jednociferné IQ, tak by si to chápal a nestrápňoval by si sa tu s takýmto debilným komentárom.

  22. Sulík jasne povedal exit poll je na nič a jasne presne pomenoval kto je Matovič. Verím že Šimečka vo vláde nebude. Automatika hovorí tri strany Smer, Hlas, SNS, +KDH ak budú chciet. Chaos bandu treba poslať do opozície.

  23. To sa bude kradnúť zase hlava-nehlava. Táto špinavá banda to bude zase robiť úplne okato a budú sa nám smiať do ksichtu. A vy tupci im ešte zatlieskate.

  24. Dúfam že aj posledný veriaci optimista veriaci v transparentnost volieb vidí že exit poll bol cielený manipulatívny čin až do samého možného záveru a mal za cieľ do poslednej chvíle manipulovať rozhodnutie voliča v prospech PS. Dúfam že toto konanie bude prešetrene ,odsúdené a zakázané do budúcna.

  25. Marecek, hoax? nepravdiva tabulka? a ty sa cudujes ked ta nazvem blbeckom… to ste vsetci smeraci a snsaci taki blbi?

  26. Anonym 1. októbra 2023, 15:55 – volby jasne ukazali kde je Matovic, napriek pranierovaniu v mediach a kde je Sulik, napriek ospevovaniu Hascakovymi mediami.
    Automatika hovori, ze teply Petko by bol nerad vo vlade s dvomi byvalymi premiermi. Jedine, ze by rozhodli za neho “naskrabkane”. A zlepene SNS Hranolovi nezabezpeci uplnu podporu pripadnej koalicie.

  27. Ty si dobrá automatika. Dvaja bývalí premiéri vo vláde nebudú, pretože jeden z nich chytí ústavnú funkciu predsedu parlamentu. Takže vo vláde nebudú, ale Smer a Hlas vo vláde budú.

  28. Počúvaj debilko 17:11, koho mal manipulovať exit poll, zverejňoval sa až po voľbách ty tupec. Na druhej strane je exit poll dobrá blbosť, lebo už tradične voliči strán typu Smer a HZDS odmietajú vypĺňať dotazníky. Resp. 90+ ich voliči ani o sebe nevedia, ich rodinní príslušníci ich tam privliekli.

  29. je pekne prebudit sa do pekneho povolebneho rana, lebo to co predviedol exit poll vecer bola katastrofa, ako vsetky ovplinujuce media vratane tohoto. Dakujme tomuto mediu ze sa mozeme rozpisat a napisat o radosti ktoru prezivame, na kolko 3,5 roka sa u nas prejavoval len marazmus ako politicky tak aj novinarsky. P.S. ked som sledoval tu volbu zo zahranicia, napadlo ma ze ludia co volili a odovzdali svoje udaje Slovenskej republike, o ktorej chceli rozhodvat, je na case ich teraz zdanit, na kolko si splnili svoju povinnost v rozhodovani, musia mysliet aj na svoju povinnost zdielat reciprocnu stratu SR za ich studium, na kolko zarabaju nad ramec slovenskych ocanov, mozu prispiet ciastkou 300 az 500 € mesacne…. Pockame si na ten zakon a jeho vykonatelnost….

  30. Ten Fico tu za noc rozbil vsetko liberalne 🙂 Exit poll katastrofa, na mieste majitelov agentur sa v zivote nikdy nepostavim pred kameru 🙂 na mieste pseudonovinarov nikdy nenapisem clanok o politike a na mieste politikov ako matovic sipos nagy utekam zo slovenka 🙂

  31. Anonym 1. októbra 2023, 17:34
    Neboj pre teba len tolko, drz sa svojho tepleho kosiara, po dnesku ste vsetci za idiotov….

  32. Uvidíme kto zloží vládu pravdepodobne Fico. Voľby sa mali konať koncom júna výsledok volieb by bol úplne iný. Pani Čaputová všetko posrala pomohla smeru vyhrať voľby.

  33. Exit Poll,je blbosť,ale len u nás,lebo klamú sami seba,napr.v Nemecku je Exit Poll presny,skoro na desatiny.

  34. Načo sa vôbec zaoberať predvolebnými prieskumami alebo exit pollom? Úplne zbytočne čísla, ktoré voľby nerozhodujú.

  35. Mrzí ma výsledok Sme rodina. Nie kvôli Kollárovi, i keď má minulosť akú má a jeho frajle sa po x rokoch zobudili a vyplakali sa v médiách. Náhodou pred voľbami. Ale kvôli Krajniakovi, ktorý bol správny človek na správnom mieste. A zároveň je to aj vizitka národa, že stranu, z ktorej pochádzal min. sociálnych vecí, presadzujúci normálne veci dostali 2,3% ale Matelka, tupú Remišku, Pročka a pod. odpad v pohode šupnú do parlamentu. My fakt 30 rokov dokazujeme, že absolútne nezvládame spravovať krajinu a volíme len debilov a zlodejov. Možno by bolo pre nás lepšie, keby ostalo Rak. Uhorsko, alebo ČSR. Aspoň by sme o ničom nerozhodovali, lebo vždy posereme, načo sáhneme.

  36. 19.34
    Suhlas s kazdym slovom.
    Len mam strach, ze veci, ktore Krajniak presadil, tato bolsevicka zgerba zrusi.

  37. Nebude skôr problém Krajniaka, že bol v strane, ktorej predseda má čudnú minulosť? Či budeme radšej nadávať na voličov? Tá strana sa vyfaulovala sama.

  38. Pani Cputova dakujeme za kus dobrej roboty,este ze ste tie volby vyhlasili na september inak by sme v juni volby nevyhrali.

  39. Zas tento povalac maže nežiaduce komentáre? Neboj, hádam takýchto potkanov fici zruší 🤣🤣

  40. 20.53
    napr. rodicovsky bonus,
    napravy skod po ficovi v druhom pilieri…
    Predcas.dochod po 40.r.
    …..

  41. Anonym 21:22,iha.Az tri? A druhý pilier a za Fica?Predčasný odchod? Keď predtým zrušili zastropovanie veku pri odchode do dôchodku.? A už je hotovo?

  42. Dostal si priklad, doteraz si oziadnych nevedel, a zrazu len tri?
    To, ze ty nevies svedci len a len o tebe.

  43. Olano získalo veľa hlasov v rómskych osadách na východe Slovenska. Neviem je to moc čudné.

  44. Ešte bude zaujímavé vyšetrovanie volebnej korupcie v cigánskych osadách,kde im predstavitelia Olajna sľúbili odmenu 500 eur,keď budú voliť ich.Môžeme len dúfať,že toto vedenie polície si dá na tom záležať a zistí a uverejní pravdu s následnými obvineniami a anulovaním volieb v týchto osadách a prepočítaním mandátov v NRSR.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované