back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

„Seredský zlodejíček“ ukradol zo škôlky solárne lampy

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestská polícia Sereď /Elektrina je asi drahá a preto sa v septembri jeden seredský zlodejíček rozhodol, že k životu potrebuje solárne osvetlenie.

Takéto osvetlenie si vyhliadol v areáli materskej škôlky na Komenského ulici, kde sa mu podarilo v nočných hodinách postupne odcudziť 12 solárnych lámp, čím spôsobil škodu za cca 2100 €.

Našťastie areál škôlky je monitorovaný kamerovým systémom a práve tieto kamery zlodeja zaznamenali. Po prezretí viacerých kamier v meste, bol páchateľ zachytený aj na týchto kamerách, na základe čoho bol veľmi ľahko opoznaný.

Informácie o páchateľovi boli odovzdané policajtom z Galantskej kriminálky, ktorí 32 ročného Sereďana vypátrali a zadržali. Vyšetrovateľ páchateľa za krádež v najbližších dňoch obviní.

zdroj: FB/Mestská polícia Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Sak a co čakáte aj on potrebuje domov nielde na dome do zahrady a mozno aj lopredal par kusov. Tak si privirobil chalan

  2. raz by som videl tu faktúru na 2100€ podvod ako oči taká lampa cena je max od 12do23€ a krát pocet kusov ke pripočítame sroby hmozidinky prácu 2 x vrták furt som na 600€ nabudúce keď je takáto fuška de trhnem za 4hodinkx prace 1500€ píšte ďakujem

  3. Pre posluchac presne tak.Takto sa roz.jebavaju penaze…a 106tisic za podopretie mosta to je tiez topka…

  4. Silne reci zase inet trollov. Posluchac, to ze si nevidel sol.lampu za cenu vyssiu ako 23e je tvoja sprostost kedze si sa k tomu tak vyjadril. Alebo si solarne svetlo pleties s tymi malymi zahradnymi svetielkami a ine nepoznas?

  5. Pre rr a 12 hranolov co podlozili most za 106tisic si uz videl?Toto ked niekto obhajuje tak sa necudujem kde sa ta to krajina nachadza

  6. Prd makovy si on prepocital. Minule som tu nechal odkaz na vykaz vymer podopretia. Myslis, ze pochopil o co ide? On?
    Toto su ti luptakovci, janovia kelne…

  7. Dobrá pic.. Taka lampa? Max 10e kus treba teda preklenúť aj pani riaditeľku ci naozaj taká lampa stojí toľko penez a ak áno prečo? Keď na trhu sú aj lacnejšie?

  8. Treba verejne ukázať typ lampy aby sa dalo pozrieť v skutočnosti koľko môže stát taka istá lampa lebo fakt je to trocha divne a prečo toľko stála!

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované