back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Niekto nahlásil bombu v dome Eduarda Hegera

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

„Aj toto prináša život politika. Dnes ráno nám zazvonila polícia, že niekto nahlásil u nás bombu… Ja to prežijem, ale moje deti si toto naozaj nezaslúžia…“ – napísal Eduard Heger na sociálnu sieť.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Zvykaj si spoločne s rodinou na takýto budíček. Verím, že po voľbách ťa obdobne vyberú policajti z pelechu s baranidlom v rukách častejšie. Neprajem ti nič dobré, ani rodine. Na covid obdobie a ďalšie tvoje lapsusy s tvojimi prisluhovačmi a darebákmi z OĽANO sa nezabúda.

  2. Presne tak Vodka a dufam,za aj riadne po papuli a nakopat este riadne tu presusenu rit si ten potkan zasluzi.

  3. To sa Ti píše anonymne,!Nie som obdivovateľ toho pána,ale rodine priať všetko zlé? Dávaj pozor,Ty primitiv,lebo karma je zdarma!!!Ak ovšem vieš, čo to je…Lebo človek s IQ húpacieho koníka ťažko porozumie…

  4. Že sa nehambíte priať jeho deťom a manželke všetko zlé. Len aby to všetko zlé nečakalo pisateľ tvoju rodinu. Takéto komentáre sem nepatria. Keby sa to týkalo tvojho otca, alebo matky bol by si v kľude?
    Je to zlomyselné. Dobre spi.

  5. Pre: Pre Vodka a anonym pod nim 27. septembra 2023, 19:46 Pri
    Pre: dôchodca 27. septembra 2023, 20:11 Pr

    Čítajte to ešte raz a pozorne, nikde som nenapísal, že prajem všetko zlé. Ak tento darebák spravil pre Vás a Vaše rodiny dobre, tak ho ospevujte a volte. Mne, mojej rodine svojimi rozhodnutiami spravil výslovne zle. Nemám dôvod sa mu klaňať a velebiť ho. Výslovne mu prajem za jeho konania basu, nech jeho rodina vie čo je to trpieť. Koľko musela slovenská spoločnosť, celé rodiny trpieť a obetovať aj za jeho rozhodnutia napr. v čase covidu.

  6. Vodka a čo také “výslovne zle” urobil tebe a tvojej rodine? No daj niečo, ale nie bla bla bla, ako že chaos a podobne.

  7. Vodka…ale veď má pravdu…rovnaké alebo veľmi podobné opatrenia robili všetci – do Bidena, cez Babiša, Orbána, Putina až po Čínu, ktorá ich mala najdrastickejšie a najdlhodobejšie….u nás ich ako prvý zaviadol Smer (Pellegrini) ked sme mali pár nakazených a 0 mrtvych…tak v čom je ten Heger iný ako všetci ostatní keď im “ Neprajem ti nič dobré, ani rodine“?

  8. Vodka, no vymenuj, ale konkrétne tvojej rodine. Namiesto odpovede nadávaš do debilov. To mi u teba pripomína Kuba: Aha Anča, ja mám nožík. A a načože ti bude? Veď na rezanie, sprostá.

  9. jajajajaj jaj, to by bolo škody, keby vyletel do kozmu …..jajajaj, čo by sme si tu bez neho počali …..

  10. Plne chapem ludi, co mu zelaju len to zle. Tento spinavy bastard uz mal byt 2 metre pod zemou. Zelam jemu a jeho prasivej rodine pomalu a bolestnu smrt. A reci o karme si strcte do prdele.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované