back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Chce sa venovať najmä ochrane zvierat – Erika Konečná, kandidátka do NR SR za stranu SME RODINA

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Vážení občania, milí priatelia.
Touto cestou by som Vám rada oznámila, že sa uchádzam o vašu priazeň v parlamentných voľbách 2023, kde kandidujem na funkciu poslankyne Národnej rady SR.

Tí, ktorí ma poznáte, viete, že som dlhoročnou farmárkou a ochranárkou zvierat. Keď sa mi naskytla príležitosť byť na kandidátke, cítila som, že jej musím dať šancu. Ak budem vo voľbách úspešná, chcem sa venovať práve témam farmárov a ochrany zvierat, nakoľko z vlastnej skúsenosti viem, aké nedostatky tu existujú a ako ich riešiť.

Chcem tu byť pre Vás, počúvať vaše názory či ďalšie možné riešenia ako zmeniť legislatívu v tomto smere k lepšiemu.

Ľudia prestali dôverovať politikom, ale aj napriek tomu by som bola rada, ak by ste cítili bezpečie a dôveru z mojej strany.

Viem, že je to pre mňa výzva a musím prekonať svoje očakávania, ale som odhodlaná pretaviť dobro v spoločnosti.

 

- Článok pokračuje pod reklamou -

Volám sa Erika Konečná, narodila som sa vo Vinohradoch nad Váhom, neskôr žila v Seredi a momentálne sa nachádzam neďaleko Trnavy, v krásnom prostredí v Hornej Krupej.

V roku 2010 sme si kúpili našu prvú kravu Bibu a začali sme ako rodina farmárčiť. S mojim manželom máme dvoch úžasných synov, ktorí nám intenzívne pomáhajú a preto som za nich vďačná. Aj napriek tomu, že nemám pri mene titul, neubralo mi to zo vzdelania. Tým je moja práca, kde som získala naozaj veľký počet potrebných informácií, poznatkov a najmä skúseností. Takisto aj podnikanie ma mnohému naučilo a ukázalo mi nedostatky, ktoré v rámci legislatívy v (nie len) mne blízkych témach máme.

Chcem podať pomocnú ruku malým a začínajúcim farmárom a takisto mám veľmi blízko aj k zvieratám, pretože sú bezbranné a potrebujú našu ochranu. Preto, keď sa mi naskytla príležitosť kandidovať, neváhala som.

Viem, že dôvera ľudí v politikov je veľmi nízka, ale chcem, aby ste vedeli, že ja som tu pre Vás a to sa nezmení, ak moja kandidatúra bude úspešná. Budem Vám vďačná za dôveru a každý jeden hlas.

Som farmárka…
a z vlastnej skúsenosti viem, aké nedostatky má táto oblasť. Chcem preto pomáhať začínajúcim, malým a stredným farmárom. Dávam si za úlohu riešiť prenájom poľnohospodárskej pôdy a jeho uľahčenie. Máme tiež problematický dotačný systém pre našich farmárov a budem bojovať o dorovnanie tohto znevýhodnenia, aby sme mohli byť viac sebestačnou krajinou v otázke poľnohospodárstva. Takisto považujem za dôležité riešiť tému vody. Voda je to najcennejšie, čo na Slovensku máme, musíme preto riešiť aj vodohospodársku otázku a s tým súvisiace vodozádržné opatrenia.

Som milovníčka zvierat…
a preto považujem za dôležité ich chrániť. Plánujem podporovať útulky a riešiť mačacie útulky, ktorých je v krajine málo, aby naši štvornohí miláčikovia žili v dôstojných podmienkach predtým, než si nájdu nový milujúci domov. Ten im však poskytujeme my, ľudia. Ja sama mám doma niekoľko útulkáčov a verím, že im ako spoločnosť dáme novú šancu. Rada by som sa zamerala aj na postoj samospráv v tejto otázke. Chcem takisto komunikovať možnosti financovania formou systémového odvádzania 1% z daní pre zvieratá, ktoré sú bezbranné a zaslúžia si našu pomoc.

Som umelkyňa…
a mojim relaxom je špecifická umelecká činnosť vo forme vytvárania machových obrazov. Táto aktivita má pre mňa obrovskú hodnotu, nakoľko spája umenie a prírodu v jeden celok. Každý by sa mal venovať tomu, čo ho napĺňa a robí šťastným. Aj vďaka tomu vieme lepšie fungovať v práci a v živote. Tejto tvorbe by som sa preto venovala aj pri výkone verejnej funkcie.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Som Erika Konečná…

Na kandidátke Sme rodina ma nájdete pod číslom 94.

Toto číslo má pre mňa špeciálnu hodnotu, nakoľko som v roku 1994 uzavrela manželstvo, ktoré šťastlivo pretrváva. Číslo 13, ktorým disponuje Sme rodina, je moje obľúbené a nachádza sa v mojom dátume narodenia a aj v spomínanom sobáši. Verím, že symbol týchto dvoch čísel nie je náhodný. Chcem zlepšiť podmienky v poľnohospodárskej sfére a pomáhať farmárom a útulkom zvierat.

Dúfam preto, že 30.9. budete krúžkovať číslo 94 na kandidátke Sme rodina.

„Musíme v sebe nájsť odvahu, aby sme uprostred toho všetkého, čo sa okolo nás deje, neprestali byť tým, kým sme, aj keď sa to každému nebude páčiť“.

Objednávateľ: SME RODINA, Leškova 5, 81104 Bratislava – Staré Mesto, IČO: 42254515
Dodávateľ: MajkoDesignStudio, s.r.o., Trnavská cesta 867/53, 926 01 Sereď, IČO: 44574461
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované