back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Traja „kaskadéri“ zdemolovali vozidlá, jednému z idúceho auta vyskočilo dievča

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Policajti dokumentovali za necelých 24 hodín 3 dopravné nehody, pri ktorých boli vodiči riadne „pod parou“. Všetkých troch riešime za prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

V TRNAVE ZRUŠIL SEBA AJ NOVÉ AUDI

Včera, krátko po polnoci, boli policajti PMJ vyslaní na trnavské sídlisko Družba. Neznámy vodič na aute Škoda Octavia tam mal najskôr dostať defekt na ostrovčeku kruhového objazdu a potom mal naraziť do zaparkovaného auta Audi A6.

Ani to ho nezastavilo a v jazde mal pomaly pokračovať ďalej. Krátko na to mala z jeho auta za jazdy vyskočiť mladá žena.

Policajti sa po príchode na miesto spojili nielen s majiteľom poškodenej Audi, ale aj s mladou ženou a jej ďalšími dvoma spolucestujúcimi. Nikto z účastníkov udalosti sa našťastie nezranil.

Vzápätí PMJčkari našli aj vozidlo Škoda Octavia, ktorému sa jeho vodič práve pokúšal vymeniť koleso.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Policajná hliadka 37 ročného muža podrobila dychovej skúške, pri ktorej nafúkal najskôr 1,52 promile a pri opakovanej dychovej skúške dokonca 1,69 promile.

S VYŠE 2 ‰ NEZVLÁDOL MOTORKU

Dopravní policajti riešia aj dopravnú nehodu motocyklistu, ktorý mal pri obci Hrnčiarovce nad Parnou zozadu naraziť do pred ním idúceho auta. 35 ročný motorkár utrpel pri nehode vážne zranenia, s ktorými ho záchranári previezli do trnavskej nemocnice.
Pri dychovej skúške mu policajti namerali v dychu 2,21 promile.

NA ZÁHORÍ ÚRADOVALA „AKROBATKA“

Senickí dopraváci boli privolaní k nehode auta Peugeot 206 medzi mestom Šaštín-Stráže a obcou Petrova Ves. 42 ročná žena mala v ľavotočivej zákrute vyjsť vpravo mimo cestu. S autom narazila do dopravného značenia a prevrátila sa na pravý bok.

Policajti jej v dychu namerali až 2,31 promile.
Za jazdu pod vplyvom alkoholu si, v zmysle zákona, môžu previnilci posedieť vo väzení až 1 rok, v prípade vodiča Octavie až 2 roky.

ZAS A OPÄŤ, NESADAJTE ZA VOLANT OPITÍ!

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované