back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Zo šatne niekto zobral 800 Eurový mobil. Má v tom prsty tento „mimoň“ ?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Policajti vyšetrujú krádež značkového iPhonu, ktorý koncom augusta zmizol z trénerskej šatne zimného štadióna v Trnave.
Majiteľovi bola krádežou spôsobená škoda za 800 eur.

MIMONI NEŠPORTUJÚ ALE…

Policajti preverili kamerové záznamy a vytipovali podozrivé osoby. Jednou z nich je aj táto postavička v mimoňskom tričku a bielych šľapkách.
Ak vám je osoba povedomá alebo sa vám koncom augusta niekto v okolí trnavského štadiónu prihovoril a chcel vám predať výhodne mobil, napíšte nám.

Mimoňov ani iných zlodejíčkov v Trnave nechceme.
Ďakujeme za pomoc a spoluprácu.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Všetci slušní nepracujú a doja systém ako sa dá… veď väčšina retardov sa im na to vyskladá vo forme daní a poplatkov

  2. Hehe: Bohuzial nulova nebude nikdy, lebo sme Janosikov narod a pokial ti hore nebudu pod kontrolou, tak sa veci nepohnu dalej nikdy. Kakaovnici su kapitola sama o sebe, tam len maly dvor a velky bic, ale dnes ma kazdy ,,prava,, len sa akosi zabuda aj na povinnosti.Dalsia vec su verejnoprospesne prace, pre vykon trestu, to je niekedy viac, ako vazenie.Len aplikacia ,,zapadneho,, stylu nam akosi nevyhovuje.Skor sa hrame na zapad s vychodnymi vyhodami…Pracujem na ,,zapade,, viem o com hovorim, zlo tam robi iba vychod…😉

  3. Este napisem jednu svoju myslienku. Pozrite sa okolo seba, sama spina, bordel, ani toto na ,, zapade,, nevidite, len v byvalom vychodnom bloku, preco asi? Dalej, doteraz nikoho za ziadnej vlady nenapadlo dat nezamestnanym a nepracujucim ,,moznost,, zarobit si aspon minimalnu mzdu s tym, zeby isli napr.cistit od toho bordelu mesta, dediny, to by stalo strasne peniaze,ze? Ale za posratych 60 e, ludi vyuzivat a zneuzivat to ano.Velka hamba, ved za tie peniaze sa clovek ani nenaje. Dalej uz ani nebudem pokracovat, lebo sa mi dviha tlak. Takze dobre rozmyslajte ,,koho,,volit, lebo kazda strana ma plnu hubu slubov a skutek- utek…😉

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované