back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

HOAXY tu boli už od nepamäti: Nedovoľme, aby nás zničili

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Hoaxy a podvody – Polícia SR |MM|  Doménou hoaxov a dezinformácii je najmä virtuálny svet. Dokážu však napáchať škody, ublížiť či dokonca zabíjať aj vo svete fyzickom.

Dezinformácie nie sú fenoménom posledných rokov. Boli tu od nepamäti, už od čias hieroglyfov, papyrusových zvitkov a prvých kresťanov. Cieľom hoaxov bolo vždy klamať, zavádzať a skresľovať realitu.

Dnes sa dezinformácie šíria hlavne na internete, ale majú presah aj do fyzického sveta, kde môžu spôsobiť vážne škody až ujmu na zdraví.

Nedaj sa nachytať. Overuj informácie z hodnoverných zdrojov, napríklad:
https://euvsdisinfo.eu/
https://konspiratori.sk
https://fakty.afp.com

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Klamať, zavádzať a skreslovat realitu majú za úlohu vsetky média tzv. hlavného prúdu. Americké samozrejme. Takže kto sa chce vyhnúť klamstvám nepozerá spravy na žiadnej tv stanici, necita slovenské noviny a nepočúva slovenské rádiá, pretože nie sú slovenské,ale americké. A kto by už veril Američanom. Starší, skúsený ľudia vždy hovoria že všetko zlo prišlo z Ameriky. Na tiktoku je pravda. Fb cenzuruju.

  2. My tu dolu o tom vieme Vlado, ale čo tí ,,vodcovia,, národa? Robia sa že nevedia a ešte ich za to aj štedro platíme. No a odporúčam radšej hentých, čo reprezentuje túto kampaň / Bezák/ nech sa najsamprv snaží konečne oddeliť týchto hoaxistov od štátneho finančného cecka. Klamú o božíkoch a ešte sú za to tiež platení od štátu. Nech idú radšej niečo poriadneho robiť a nie ľuďom stále mútiť hlavy.

  3. Vlado, a ktoré noviny, rádiá a TV odporúčaš nám neosvieteným čítať, počúvať a pozerať? No napíš prosím ťa, prečo si to nechávaš iba pre seba? Alebo si to mám vygúgliť americkým gúglom? To by si mi urobil?

  4. Pre Anonym. Videá na Tik Tok by som odporúčal. Tam americký had ešte nemá dosah. Ale zdieľanie videí už blokovať vedia. Cenzúra to im ide.

  5. Čisto hypoteticky, uvedené stránky majú patent na pravdu? Znamená to, že keď oni povedia, že je tráva modrá, tak je to pravda? A ako hovorí Zuza Kovačič Hanzelová, o pravde sa nediskutuje?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované