back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

MIGRÁCIA: Policajný zbor podporia profesionálni vojaci

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

MV SR |MM|  Vláda dnes okrem zmeny v zákone o pobyte cudzincov prijala aj ďalšie opatrenie na zmierenie situácie s nelegálnou migráciou.

Polícii bude môcť asistovať denne do 500 vojakov, a to až do konca roku 2023.
Profesionálni vojaci budú môcť byť vyčlenení pri zabezpečovaní strážených objektov v spoločných hliadkach a na logistickú podporu spojenú s dopravou osôb.

Toto opatrenie bolo nevyhnutné zaviesť vzhľadom na výrazný nárast nelegálnej sekundárnej migrácie na území Slovenskej republiky.
Vyčlenenie profesionálnych vojakov na plnenie úloh Policajného zboru je v súlade so zákonom Policajnom zbore.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Novinári čušali hluchý, slepý, že vraj Fico vyrába politiku. Vláda serie na občana presne ako za socializmu.

  2. Trojský kôň na Slovensku? Alebo cvičí celá rodina? Iba samé otázky. Možno slovenské politické špičky a tyčky spolu z ozbrojencami vynašli novú taktiku. Vpusť do krajiny a potom bude spoločná naháňačka a daňový poplatník sa bude opäť gniaviť – veď sa opäť zvýšia dane. Z vojenského / rozumej aj policajného / hľadiska sa takáto taktika nikde nenosí. Možno na nejakých šírych stepiach, či púšťach, kde policajné taxíky naozaj nechodia. Po rokoch sa v zrýchlenom konaní má zrušiť bumaškový papier. Údajne možno dostanú toaletný, len aj ten už dochádza. Je zaujímavé, že takúto zvrátenosť prehliadali roky či už úradníci, alebo politici. Či je opäť niečo za tým? Však konšpirátori sa už rozbehli.

  3. Nebyť médií, doteraz by sa politici tvárili, že sa nič nedeje. Ale už sa to nedalo skrývať a zrazu ide pomáhať aj armáda.

  4. Všetci riešia migráciu ako problém. Prečo si nikto z našich objektívnych novinárov nepoloží základnú otázku. Prečo táto naberá na sile, kto ich sem zo Sýrie a Afriky zváža, kto to platí a najmä, kto je zodpovedný za vojnu v Sýrii, v Iraku, či Afganistane, pred ktorou neustále utekajú a prečo gro utečencov tvoria mladí chlapi.

  5. Prečo ?
    Plánované anglosaské zničenie ekonomiky EU,teraz vychádza na povrch,prečo proradný Albion,vystúpil z EU..

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované