back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Stav vozovky na nadjazde slúžiacom na obchádzku je pre dopravu nebezpečenstvom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Dolná Streda /  Stav vozovky na nadjazde ponad rýchlostnú komunikáciu  R1 v smere od Galanty do Dolnej Stredy a Serede sa stáva pre dopravu nebezpečným.

Nadjazd slúži ako najbližšia možnosť obchádzky uzatvoreného mosta ponad železnicu v Seredi a o stave vie aj jeho správca. Na nadjazde je totiž už niekoľko mesiacov osadené dopravné značenie upozorňujúce na nerovnosti.

O tom, že obchádzka jedného nadjazdu v havarijnom stave bola vytýčená cez druhý nadjazd, ktorého vozovka je v stave obdobnom, sme už v máji písali tu:

Rozpadajúci sa most okamžite uzatvorili a premávku presmerovali na druhý, ktorého vozovka je v obdobnom stave

Video zo stavu nadjazdu v máji 2023 si môžete pozrieť tu:

- Článok pokračuje pod reklamou -

Dnes,teda začiatkom septembra 2023 je stav vozovky výrazne horší. Z terénnych nerovností, sa stali jamy, kde si vodič môže poškodiť auto. Mimoriadne nebezpečný je takýto stav vozovky počas dažďa a toho býva v poslednej dobe viac než dosť.

Znovu verejne kladieme otázku – budeme čakať až na tragédiu, ktorej možného spoluvinníka ospravedlníme  obligátnym „vodič mal jazdu prispôsobiť stavu a povahe vozovky?“

Na mieste je následne ďalšia otázka – koľko (a v akej výške) odmien dostali manažéri zodpovednej organizácie za údržbu nielen tohto nadjazdu napríklad za posledných 8 rokov?

Skutočne budeme všetky nedostatky vo vedení a financovaní štátnych organizácií a z nich vyplývajúce následky trvalo prenášať na občanov,ktorí to všetko platia?

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. No dobré ráno..
    Ten odbočovací pás nijak nesúvisí s obchádzkou, nakoľko je to odbočenie od Galanty na R1 a týka sa prevažne kamiónov.
    Inak je problémový už 20 rokov a rok, čo rok sa opravuje.
    Pokiaľ viem, tento problém ani nemusel byť, keby sa dokončil obchvat od kruháča DHL Gáň.., lenže to by sa museli veci dotiahnuť do konca a nie premrhať miliardy na iné pi*oviny.

  2. Clovek si moze rozebat auto a nikto mu ho nezaplati mal by byt zakon ze kto si rozebe auto na vymoloch stat mu to zaplati a hned by sa spametali ze nemaju rozkradat peniaze ale robit nove cesty

  3. Primátor je slubotechna kedy ostriha kríky v seredi sak sa nato nedá pozerať chodí jeden na takom smiešnom traktory Hanba mesta Sereď…

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované