back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Rozpadajúci sa most okamžite uzatvorili a premávku presmerovali na druhý, ktorého vozovka je v obdobnom stave

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Dolná Streda / R1 / Po okamžitom odstavení premávky cez most ponad železnicu v Seredi, bola prakticky všetka doprava presmerovaná na rýchlostnú komunikáciu  R1 medzi „Milexom“  a  Dolnou Stredou s výjazdom práve na Dolnú Stredu. Pri obchádzke sú vodiči nútení používať most ponad R1  v smere na Dolnú Stredu a následne Sereď.

Nielenže ide o aj tak čo do bezpečnosti problematickú križovatku, samotný správca komunikácii má vedomosť o zúfalom stave vozovky na nadjazde. Na nerovnosti na ceste upozorňuje aj dopravné značenie.

A to už ide o vozovku „pofľakovanú“ – situácia v nedávnej minulosti bola výrazne horšia.

Videozáznam jasne a zrozumiteľne dokazuje, v akom stave je momentálne viac menej jediný dopravný ťah spájajúci nielen okresné mesto  Galanta so Sereďou a obcami v jej blízkom okolí, ale v súčasnosti slúžiaci aj na denné dochádzanie občanov do centra mesta z lokality, ktorá je odstavením mosta prakticky od mesta odrezaná.

Skutočne je cestná infraštruktúra v stave pred úplným kolapsom a skutočne nebolo možné, resp. nebolo povinnosťou toto kompetentných predvídať a pripraviť sa na zvýšenú premávku vopred?

Vieme v akom stave bude výrazne dopravou naviac zaťažená hlavná cesta napríklad o mesiac?

- Článok pokračuje pod reklamou -

Je vôbec bezpečné jazdiť v tak veľkej premávke na takto rozbitých cestách? Sme  vôbec ešte plnohodnotnou krajinou v srdci Európskej únie roku  2023?

A na záver – sú dostatočne efektívne vynakladané milióny Eur na cestnú infraštruktúru aspoň pri tak frekventovaných dopravných cestách, akými tie spomenuté a zadokumentované nepochybne sú?


Aktuálne informácie vrátane histórie vývoja situácie doteraz a aktuálnej dopravnej situácie v súvislosti s uzatvoreným mostom ponad železnicu v Seredi nájdete tu:

most.seredonline.sk


 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. nemôžeme mať všetko , kvalitné cesty a výborne zdravotníctvo aj zázračné zbrane a aj poprípade rozhľadených politikov to by však už bolo skutočne moc 🙂 . slovací vedený vpred mainstreamom si už vybrali . potrebujeme zbrane a toto je cena na oltár za našu politickú orientáciu ktorú musíme zaplatiť .

  2. Majitelia bánk sa postarajú o to,aby sme zostali dlžníkmi do konca života.

    Farmaceutické firmy sa s láskou postarajú o to,aby sme zostali chorí.

    Výrobcovia zbraní sa postarajú o to,aby sme zostali vo vojne.

    Médiá sa postarajú aby sme sa nikdy nedozvedeli pravdu…

    Vláda sa postará aby všetko vyzeralo legálne.

    A kto vlastní všetky tieto inštitúcie ?
    Ak toto pochopíš – pochopíš všetko !

  3. na svoju blbosť doplatíš ty – nikto ta nenúti aby si chodil do lekárne, k lekárovi, aby si využíval lieky alebo banky, maj hotovosť, plať v hotovosti, peniaze maj doma, nikoho to nezaujíma, využívaš to len preto že chceš a všetkým tvrdíš že musíš 😀

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované