back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Pri venčení na Jesenského ulici mal usmrtiť psíka vlčiak, ktorý mal voľne behať

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Na podnet našej čitateľky uverejňujeme status obyvateľky Serede, ktorý sa šíri sociálnou sieťou s prosbou o zdieľanie, ako upozornenie pre ďalších psíčkarov.

Do redakčnej pošty nám Dominika poslala žiadosť o uverejnenie, aby sa ľudia, ktorí nemajú sociálne siete dozvedeli o tejto smutnej udalosti, ktorá sa stala pri venčení psíka na Jesenského ulici v Seredi.

 

V utorok 29.8. Cca o 20:30h na Jesenského ulici v Seredi napadol a usmrtil nášho LEUŠKA😭 (ktorý bol na vodítku) vlčiak, ktorý behal voľne bez majiteľa. Po výkrikoch mojej maminy vyšli na pomoc ľudia, ale nedokázali ho zastaviť. Nakoniec prišiel majiteľ, ktorý si ho odniesol a nášho Leuška nechal bezbranne ležať na zemi, kým pribehla mamina. ĎAKUJEME❤️neznámemu človeku, ktorý to ešte v ten deň nahlásil. My sme to nedokázali, pretože sme sa lúčili s ním.
Ja som sa o nahlásení dozvedela až dnes, kedy som sa po tých boľavých dvoch dňoch odvážila ísť na políciu a začala to riešiť.

🙏🏻PROSÍM, dávajte si všetci pozor na svojich psíkov, hlavne v okolí Jesenského ulice. Aj na svoje deti, lebo nikto nevie komu a ako dokáže ublížiť ten pes, keď znovu utečie.

Pre nás to je obrovská strata💔. Ale aspoň takto dokážeme zabrániť ďalšej tragédii. Preto Vás prosím, šírte to ďalej🙏🏻
Odpočívaj v pokoji LEUŠKO🖤🕯️. 

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

zdroj: FB
zdroj: FB
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Trestné oznámenie treba podať, pes nemôže volne pobehovať po uliciach majiteľ vlčiaka má určitú zodpovednosť.

  2. chodte na cyklotrasu smerom na Šúrovce. Spústa psov bez koša a volne behajúcich ich majitelia vyžratí ako korytnačky sa ledva vlečú po cyklotrase a spústa psích exkrementov – čistý smrad. Kde je MP ? prečo nekontrolujú či majiteľ á sáčik na exkrementy? ak nemá pokuta ! El. kolobežky a jebnutí debili na nich idú tak koľko to dá – ďalšia pokuta, na Babetách bežne tam chodia, invalid na 4 kolesovom elektrickom vozíku korzuje po cyklotrase, a pod…..
    Na cyklotrase od Hranice Šúrovce to je pohoda. Darmo iní ľudia,

  3. Ide o prezdielany (uverejneny) status bez oficialneho preverenia a potvrdenia. Preto mal….ty kristepán.

  4. Voĺne pobehujúceho psa bez vôdzky odchytiť a keď nemá číp tak do útulku odovzdať . Keď ho má, zistiť majiteľa a vziať na zodpovednosť ! Takto to má v meste fungovať a nie alibisticky prehliadať problémy !!! Mesto predsa vyberá daň za psov !!!
    .

  5. Pes do činžiaku nepatrí!
    Každé bytové družstvo to má pokutovať!!!
    Pes patrí na záhradu.Kto nemá dom,má smolu .
    Na psovi nestojí svet .
    Samozrejme,voľne sa pohybovať kdekoľvek psovi,je hazard s iným ľudským životom.
    Každý,kto má doma psa,má v byte smrad,celé telo je napáchnuté,ruší susedov a znečisťuje trávu .Aj moč infikuje prostredie.
    Pes patrí von,nie do bytu!!

  6. Prosím ta, ty asi nemáš vzťah k zvieratám keď píšeš takýto komentár. Nikto nie je na tvoj názor zvedaví

  7. Ja tiež keď vidím ako venčia zvieratá na obojkoch a niekedy viacerí za sebou idú do vchodov- činžiakov dávam si otázku to kde sme????V každom byte pes???Fuuuj💩💩 To je teda móóóda🤣🙈🤣🙈Pes patrí na dom🤩

  8. Najlepší venčiaci sú taký čo si „nevšimnú“ že ich zviera sa vyšmochcalo vo výťahu a nechajú to tak👍👍🖤

  9. Toto platí aj pre debila čo venčí pitbula pri detskom ihrisku oproti bazáru. On si myslí ze jeho havko je mierumilovný cucáčik, ale len do okamihu kým mu neprepne a nestane sa nejaké nešťastie… otázkou však ostáva kde sú filzli a prečo nepokutujú týchto arogantných a neprispôsobivých občanov… ďalšia vec pes nad 30cm v bytovke = 500€ na rok poplatok pre mesto a je to vyriešené

  10. Smrad v byte po psovi považuješ za vzťah k zvieratám? Je mi ťa ľúto. Niektorí potom sami žijete ako zver, to už je ako bývanie v psej búde, samé chlpy a smrad. Ako v tom môže človek žiť? No ďakujem pekne.

  11. dnes je v móde predbiehať sa kto je väčší ochranár prírody kto má menšiu uhlíkovú stopu kto vyprodukuje menej co2 lebo ľudstvu hrozí katastrofa kôli oteplovaniu. Bude aj menej kyslíka lebo stromy pri 40 ciatkach strácaju schopnosť vytvárať kyslík Vymýšľajú všeliaké somariny len aby sme vypúšťali menej co2. Keby nechali postupne podochnúť všetkých tých spotvorených psov čo ich chovaju po činžiakoch po celom svete tak by sa okamžite znížili emisie nakoľko pri výrobe žrádla pre psov výrobe vankúšov umelých kostí šampónov a iných zbytočností sa spotrebuje obrovské množstvo energie a vytvorí sa obrovské množ stvo co2

  12. Veru tak a ešte je móda koho psíček je v zime krajšie oblečený🤪 aké má svetielko na sebe…🤭chorýý ľudia🤯chudáci psíci.Čelý život venč.na vodítku.To je život🤣👍

  13. Psov mám rád ale na činžiaku by som to nedovolil ! Chlpy všade… treba to stále chodiť venčiť,to znamná výťahom stále hore – dole. Potom sa netreba čudovať že sa dvíha poplatok za výťah. A zlatú korunu tomu nasadila panička ked sa ten jej podvraťák vykadil hned pred vchodom pod krík. Ani to hovno nedvihla a pes sa prevalil a olizoval si osratý zadok. Vzala ho na ruky a potom sa olizovali na ústa navzájom… no tak toto je už moc ! Tfuj tajbl !

  14. Za kazdeho psa na byte 1000€ rocne,vsade plno vreskotu,hovien,stanky,chlpy,pes patri na dvor nie do cinziakovej budy,aj majitelia tychto bytovych smradov pachnu psacinou.

  15. Vy ste pekne prijebaní ľudia … sa kurva zamyslite , že možno nie každý má na to kupovať si dom tak sú v podnájme … a keď sú pre niekoho z vás starosti chodit venčiť psa nemajte ho ani na dome … lebo očividne mu neplánujete dať ani pozornosť … áno psovi je lepšie keď sa môže vybehať voľne po dvore ale najlepšie mu je keď mu jeho majiteľ dáva lásku a pozornosť …vás by som jebla do klietky na dvore a možno by ste sa zbadali … ide o princíp keď ste to nepochopili … PES MÁ BYŤ NA VODÍTKU ! Treba si na neho dávať pozor aby neušiel a podobne … tak sa kurva starajte o seba a nepíšte jebnuté komentáre …. Je mi ľúto ako dopadol psík a vyjadrujem úprimnú sústrasť majiteľke a jej rodine , ktorá psíka nadovšetko milovala

  16. Ja si myslim, ze tie nenavistne komentare vyssie pise jeden a ten isty dementny polodebil, ktory kedysi padol ksichtom do psieho hovna a dodnes smrdi.
    Dufam, ze rodina ho necha utratit ako besneho.

  17. My psa máme a byt nám nesmrdí.To skôr pri niektorých ľuďoch mi je na zvracanie,lebo nepoznajú antiperspirant. A podľa VZN mesta pes na vodítku byť nemusí.Ak vám to prekáža, riešte to s primátorom.

  18. Toto sú chorí ľudia. NIKTO NA VÁŠ NÁZOR NIE JE ZVEDAVÍ. A keď mám napríklad psa v byte, ten byt neplatíte ale platím si ho ja tým pádom je moja vec či si zaobstaram psa alebo nie. Do toho sa už starať nemusíte. Milujem tento váš prijebaný názor
    Tam sa radšej zavrite do bytovky a nevychádzajte odtiaľ lebo za chvíľu vám bude vadiť všetko

  19. Doba sa zmenila. Ľudia sa snažia nájsť svoje človečenstvo práve v psíkoch. Sme sa mnohí ,,odľudnili,,. Všetko ostatné je predsa doriešené, len to nie je riešené. Ja , keď som mal môjho kamaráta, prišiel som vždy z vonku najviac unavený, musel som dávať pozor na seba, na neho a všetkých ostatných. Nevieme nič o tejto udalosti, tak to neviem ani nejako posúdiť. Ostatné, ako som napísal je jasné. Aj zákonne aj morálne aj ľudsky. Ja som pre psíka zažaloval aj bratov Čechov a potom aj majiteľa, ktorý mi vtedy šteniatko predal. Havkáči patria aj do nášho života a pre mnohých sú všetkým. Len sa im treba venovať a dodržiavať aspoň základné veci. Hav, hav. Zdravím všetkých, čo milujú psíkov a sú tolerantní voči okoliu.

  20. Hahaha niektory jak sa tu opustili ze kto ma v byte psa tak ma smrad a bordel. Vy degesi my mame doma dvoch psikov a su cistotnejsi jak niektory vy co tu pisete. Pekne ste sa tu ukazali jaky ste nechutaci a zvalujete to na psov v byte u susedov. Dufam ze nebyvam ani pri jednom z vas vy hnojaci.

  21. Ahojte ! Zoberte si svojich pyčolízačov na ruky a postavte sa oproti zrkadlu! Áno je to tak vaši psíci vyzerajú mnohokrát lepšie ako vy ich majitelia a v tom je problém! Ste škaredý a s touto predstavou žiaľ musíte žiť a jediný kto to musí s vami vydržať je Váš pes 😂

  22. Tomu veeer, my tak isto mame psa a poviem pravdu že tak čisto v byte nemá väčšina ľudí ako mame my. Pes v byte hneď neznamená smrad a bordel. Toto je ten taky zastaralý názor. Ľudia ktorí sa zasekli v dobe môžu jedine toto povedať. A keď k nám ide návšteva, nie je ani cítiť že by v byte nejaký pes bol.
    Pes ktorý je v byte je udržiavaný, pravidelne vykúpaný, nehrozí aby smrdel ako napríklad dedinský ktorý je 24/7 vonku

  23. Podaktorým tu pekne prepína zo psov na činžiaku. Normálne žasnem. Čo vás do toho komu to v byte ako vonia/smrdí? Ja mám suseda ktorý smrdí ako kopa hovien, dokonca okolo jeho bytu musím chodiť so zadržaným dychom a modlím sa aby som ho nestretol vo výťahu a predstavte si, že psa nemá.
    A sú plemená ktoré by v našich podmienkach v zime vôbec nemali byť vonku na dvore ale ľudia práve tieto plemená majú radi tak si takého psa kúpia a robí im radosť v byte alebo v dome. Čo je na tom?
    Mne príde nespravodlivé že daň cez 30€ platia len majitelia psov. Keď si kúpiš koňa a budeš ho chovať v meste tak pohoda ale za psa si pekne zaplať. Aj v centre mesta sú domy a kľudne tam môžu trebárs aj prasce chovať a pohoda ale za psa musia zaplatiť. Prečo?

  24. Mudrlanti, pekne ste sa opustili. Urcite niektori ste fajciari. Co tak aj fajciarom zdvihnut dan na 1000€, lebo smrdia a svojim fajcenim a smradom obtazuju aj okolie? Alkoholici? 2000€! Alkoholik a fajciar 4000€? Co vy nato?

  25. Pes v bytovke? Keď sa to paničke páči-aj jeho jazýček
    Princíp je že niekto mal vonku psa bez vôdzky a bez výchovy, inak vedľa ihriska pre psov. Neriešte psov v bytovkách, možno býval v RD. Zodpovedný je MAJITEĽ!!!

  26. Pes v bytovke? Keď sa to paničke páči-aj jeho jazýček
    Princíp je že niekto mal vonku psa bez vôdzky a bez výchovy, inak vedľa ihriska pre psov. Neriešte psov v bytovkách, možno býval v RD. Zodpovedný je MAJITEĽ!!!

  27. Všetko je to podľa mňa o výchove. Keď sa staráte o psa od malička je jedno či je v bytovke, alebo rodinnom dome, podstatné je ako sa o neho staráte. Je to ako z deťmi keď ich slušne vychováte sú z nich slušný ľudia a naopak. Všetko je to o starostlivosti. Inak úprimnú sústrasť. Také domáce zviera je ako člen rodinny a mrzí ma že sa takéto veci dejú. Určite by sa mali takéto veci viac trestať.

  28. Jebo, pokuta tvojej mame, že ťa porodila a takto vychovala. Bez daní z tabaku a chlastu by zdravotníctvo padlo. Prečo to ne zakážu? Nápis na škatuľke? Na fľaši nič? Dostupnosť viac než chleba.

  29. Jebo, pokuta tvojej mame, že ťa porodila a takto vychovala. Bez daní z tabaku a chlastu by zdravotníctvo padlo. Prečo to ne zakážu? Nápis na škatuľke? Na fľaši nič? Dostupnosť viac než chleba.

  30. Sorry za chybu pri písaní, voľne pustený.
    O. I. Možno pijem, možno fajčím, môžem si za to sám. Ty si jebo aj bez toho. Od narodenia.
    Pes bez vôdzky-odchyt. A teba tiež.

  31. A dane určuje mesto, voľakedy chodili PP počúvať po bytovkách a domoch kde šteká pes a či zaňho platia

  32. A dane určuje mesto, voľakedy chodili PP počúvať po bytovkách a domoch kde šteká pes a či zaňho platia

  33. A dane určuje mesto, voľakedy chodili PP počúvať po bytovkách a domoch kde šteká pes a či zaňho platia.

  34. Jato 3. septembra 2023, 10:15 – odporucam nepit pred obedom, potom sa moze stat ze pises po 3 rovnake komentare a nechapes ani co ini chcu povedat.
    Ja neobhajujem volne pusteneho vlciaka medzi cinziakmi. Reagoval som na komentare typu, pes nepatri do bytu, zvysit dane ludom na 1000€ co maju v byte psa, ludom smrdia byty, oblecenie a pokozka co maju v byte psa a podobne chobotiny.
    Preto som aj napisal o fajciaroch, alkoholikoch… Co sa ta nesmierne dotklo a reagujes urazkami jak zvyknes pri poldeci a borovicke v kocke.

  35. V prvom rade pes nepatrí do rúk niekomu kto sa o psa nedokáže postarať. Pes potrebuje každý deň váš čas a disciplínu.. keď toto pes nemá tak je jedno aký je veľký a či je na byte alebo na dome…
    Podľa našich zákonov vám polovník môže psa zastreliť keby ohrozuje poľnú zver a vy ho nemáte na vodítku, takže aj v prírode je treba byť opatrný 🤫Vodítka by si mali dať na krk tí ktorí píšu že pes do bytu nepatrí a druhý koniec uviazať niekde na medziposchodí 😌 keď je niekto DEBIL a pes mu ští a sere vo vchode tak to je o majiteľovi.. keby mal ten pes od majiteľa dosť času a disciplínu tak by toto nerobil. A tie žvásty o smrade a otravovaní susedov môže vypustiť z huby len chodiaci komplex ktorý je nespokojný sám so sebou, tak už mu vadí aj okolie a rieši životy druhých..
    PES JE VŽDY ZRKADLOM MAJITEĽA.
    A vy čo psov odcudzujete tak si to nechajte pre seba, my vás tiež nemáme radi ale zato na vás hneď nebudeme posielať našich 4nohých trhačov 👋 pekný deň, idem so psíkom 👋

  36. Do kocky nechodím, sorry za rozbitý display-písal som. Ale pre magor a ako ty to pošlem aj 5krát.
    Princíp je že majiteľ je zodpovedný za svojho psa, nech je kdekoľvek. A ako ho vychoval. Hovorí ti niečo Urbánek a cukrovar?
    Aj za(dúfam, že nemáš) si zodpovedný ty do 14. Rokov

  37. Vymazalo slovko deti.
    Ps-kamoš Paťo mal doma skunka, punkery majú potkany, niekto pavúky, ale keď ma na ulici niekoho niečo po hryzie, strieľam, kopem… A ten psík bol niekoho majetkom. Aj citový. Googli cit.

  38. Jato 4. septembra 2023, 15:17 – si na*ebany, alebo *ebnuty? Z stylu komunikacie a komentarov zjavne oboje a este aj socka z rozbitym displejom.
    Mne je u prdele ci chodis do Kocky, alebo Papuce.
    Neobhajujem pusteneho vlciaka medzi cinziakmi a zdielam nazor, ze za psa je zodpovedny majitel.
    O fajciaroch a alkoholikoch som pisal v reakcii na komentare, ze pes nepatri do bytu, zdvihnut dane majitelom psov v byte atd.
    Ak nie si schopny pochopit pisany text, popros niekoho, kto uspesne vychodil aspon 9 tried zakladnej skoly.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované