back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Šiesty športový štvrtok pod patronátom TJ Rozkvet

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Aj tento týždeň sa deti, mládež a dospelí stretli na už tradičnom Športovom štvrtku, aby si užili aktívny pohyb a zdravú súťaž. Miestom športového diania sa tentoraz stalo ihrisko TJ Rozkvet v Strednom Čepeni.

Nadšenci sa tu stretli na priateľskom futbale, bedmintone, frisbee, preťahovaní lanom či basketbale. Tí najmenší sa pohrali na hracích prvkoch, ktoré sa v areáli nachádzajú. Celé podujatie sa opäť stretlo s pozitívnym ohlasom. Aktivitu zastrešil Marek Čulaga, koordinátor práce s mládežou v Seredi. Pravidelnou návštevníčkou Športových štvrtkov je aj poslankyňa Martina Hilkovičová, ktorá aj tento raz prišla športuchtivých občanov pozdraviť.  Účastníci ocenili možnosť aktívne stráviť čas, zlepšiť svoje športové zručnosti ale aj spoznať nových priateľov z TJ Rozkvet.

Občianske združenie TJ Rozkvet vzniklo v roku 1988 na základe aktivity detí, predovšetkým z ulice 8.mája a Strednočepenská, z ktorých sú dnes už dospelí a tiež rodičia.  Priestory sa každoročne vylepšovali až do dnešnej podoby, kde členovia TJ Rozkvet organizujú už tradičné akcie, ako je napríklad MDD,  veľkonočné podujatia, posedenia, súťaž vo varení gulášu, či hokejbalové akcie. Tá posledná sa konala v sobotu 27. augusta a článok si môžete prečítať tu: https://www.seredskenovinky.sk/clanok/2023-08-27-hokejbalovy-turnaj-plny-adrenalinu-a-necakanych-momentov

Rozkveťáci okrem toho organizujú cykloturistiku, lyžiarske výcviky a zúčastňujú sa pietnych spomienok.  Vekový priemer sa ale každoročne zvyšuje a členovia by radi medzi sebou privítali mladšie ročníky. S radosťou preto prijali možnosť podporiť jeden zo série Športových štvrtkov práve na ihrisku v Čepeni.

Novinkou na Športovom štvrtku bola možnosť pochutnať si na káve a kakae zdarma, od značky Zereth coffee, ktorá bola sponzorom podujatia.

Neformálne športové popoludnie bolo ideálne pre tých, ktorí hľadali zábavu a uvoľnenú atmosféru.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Ďalší štvrtok 7. septembra sa spoločne stretneme od 16:00 hod. v Športovej hale Relax.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované