back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Žena poslala „staviteľovi“ z Turecka viac ako 32 000 Eur

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mne by sa toto nestalo!

Toto si povie každý, keď číta príbehy o tom, ako Slováci prichádzajú o tisíce eur, ktoré pošlú neznámemu nápadníkovi na sociálnej sieti.

Je však potrebné povedať, že organizované skupiny z celého veta majú vždy presné manuály na to, ako vytiahnuť z obete peniaze a používajú tie najrafinovanejšie útoky na city.

V tomto prípade podvodník poškodenú oboznámil so svojou prácou, že stavia nehnuteľnosti. Časom sa ale začal sťažovať na rôzne komplikácie spojené s aktuálnou stavbou, potrebný nový certifikát za ktorý musí zaplatiť, no cez banku v Turecku to nejde a požiadal poškodenú, aby to skúsila ona. Jednalo sa o platbu vo výške 21.000 Eur.

Ďalšia sťažnosť, s ktorou oboznámil poškodenú bol pokazený stroj na stavbe, za čo mu žena poslala sumu vo výške 11.000 Eur. Aby toho ešte nebolo málo, poškodenej sa ozval s ďalšou sťažnosťou, a tá bola kvôli krádeži materiálu zo stavby.
Žena neváhala, a mužovi objednala a zaplatila nový tovar vo výške 13.100 Eur, ktorý uhradila na taliansky bankový účet .

Kuriérska spoločnosť, ktorá mala dodať tovar od ženy žiadala platbu za clo vo výške 6.470 Eur, ktorú zaplatila. Celková suma o ktorú poškodená prišla je 32.670 Eur.
Poškodená začala mať pochybnosti o identite muža s ktorým bola v kontakte, a preto začala preverovať pravdivosť informácií, ktorými si jej dôveru získal.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Polícia SR – Bratislavský kraj aktuálne tento podvod preveruje.

zdroj: Polícia SR
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Navrhujem vyhlásiť súťaž o Kravu roka. Keď už nemá peniaze, nech má aspoň doživotnú slávu.

  2. O čo jej ide? Aby sme sa jej vyzbierali na ňou vyhodené peniaze? Možno, že iný by sa to hanbil uverejniť, že je taký hlúpy, keď sa to dookola omiela. Kto má, nech posiela! Ale cudziemu a neznámemu človekovi?

  3. asi rozmýšľala svojou smradľavou chamajdou, tak nech si kúpi teraz okurku majú v kauflande cca 40 cm.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované