back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

FC Pata – TJ Družstevník Trstice 2 : 1 (1 : 1)

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Dnes sa hralo 2. kolo futbalovej súťaže Majstrovstiev regiónu – IV.liga HUMMEL. Patanskí futbalisti privítali na svojom ihrisku súpera z Trstíc. V úvode stretnutia domáci funkcionári, hráči a fanúškovia odovzdali kyticu kvetov a pamätné dresy bývalému hráčovi Paty Vladimírovi Lehockému k jeho 75- narodeninám a bývalému hráčovi a súčasnému trénerovi prípravky Kamilovi Vaškovi k jeho 40- narodeninám.

Do majtrovského stretnutia nastupovali domáci futbalisti s úmyslom získať tri body, nakoľko v 1. kole súťaže utrpeli prehru. S tým istým úmyslom prišiel aj súper, podporovaný veľkou skupinou fanúšikov. Už od samého začiatku nasadili Trstičania vysoké tempo, čo sa im aj vyplatilo, keď už v 16. minúte domáci prehrávali 0:1. Agresívna hra, ktorú hostia nasadili sa im však nevyplatila, lebo už o tri minúty faulovali v šestnástke domáceho hráča a Mário Strakoš sa z bieleho bodu nemýlil (1 : 1). Pred koncom prvého polčasu v 43. minúte hlavný arbiter Sedlár ukázal domácemu hráčovi Strakošovi červenú kartu, za údajné podrazenie súpera v gólovej príležitosti a tak domáci nastupovali do druhého polčasu desiati.

V druhom dejstve sa obraz hry nemenil, ba zdalo sa, že súper hral ešte aktívnejšie, no domáca obrana, hlavne brakár Wagner, nedovolili súperovi skórovať. Naopak hostia znovu urobili v obrane chybu a urobili faul v šestnáske, keď nedovolene zastavili kapitána domácich Valentu. Tentoraz kopal penaltu Peseky a nedal brankárovi hostí Meszárosovi šancu (2:1).

Zostava domácich: Roman Vágner, Mário Strakoš, Samuel Ďuriš, Tomáš Porázik, Adrián Maron, Martin Garaj, Roland Peseky (90. Hodúr), Andrej Pekár, Radovan Lipovský (57. Baláž), Peter Kudlička (46. Turoň), Róbert Valenta „K“(90. Polakovič).

Letné zmeny v kádry FC: Odišli: M. Barát (Rakúsko), T.Dvorský (Mojmírovce), M. Fúska (Báb). Prišli: Mário Strakoš (Kalná n/Hronom), Peter Kudlička (Malženice), Tomáš Porázik (Gunselsdorf), Marko Pilo (ŠKF Sereď), Peter Ján Forro (ŠKF Sereď), Timotej Hodúr (ŠKF Sereď), Adam Mihočka (Lok. Trnava), Miroslav Turoň (Lok. Trnava), Filip Djordevic (Srbsko).

FC Pata odohrá 3. kolo súťaže dňa 20.8.2023 o 17.00 hod. v Trebaticiach.

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované