back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

NEZLOMIA NÁS

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
NEZLOMIA NÁS
Za posledné týždne a mesiace niektorí politici, ktorých blízke osoby sú trestne stíhane prokurátormi ÚŠP, nevynechajú žiadnu príležitosť, aby o mne a mojich kolegoch šírili úplne vymyslené bludy.
V posledných dňoch tvrdili, že organizujem kampaň proti Borisovi Kollárovi, aby som oslabil SIS (paradoxom je, že za touto kampaňou má byť oligarcha Zoroslav Kollár, ktorý ma verejne označuje za osobu zodpovednú za jeho “prenasledovanie”), že som s prezidentkou dohodol odvolanie ministra vnútra Ivana Šimka, a dnes Robert Kaliňák tvrdil, že s redaktorom TV Markíza Reném Medzihradským chodievam v nedeľu ráno hrávať tenis, a preto je v moj prospech zaujatý. S redaktorom Markízy, ani so žiadnym iným redaktorom, som nikdy v živote tenis nehral, a R. Medzihradského som nikdy v živote súkromne nestretol – vždy len na súdnych pojednávaniach a tlačových konferenciách.
Tieto absolútne a dokázateľné nezmysly šíria títo politici, advokáti, alebo obvinení, vediac, že sú to klamstvá, a niekedy im v tom pomáhajú aj médiá vo vlastníctve niektorých oligarchov. Kombinácia strachu a pomsty totiž odbúrava akékoľvek zábrany.
Ako povedal politik Róbert Fico na chate v katastri obce Veľký Ďur v roku 2021:
„Lipšic je normálne smrteľný nepriateľ. On sa usiluje o našu slobodu a bezpečnosť.“
„Ja budem do Lipšica tĺcť, všade teda. To už sú také vyjadrenia na hrane, tak ale nič iné si nezaslúži. On má veľkú nevýhodu, že nemôže na to reagovať.“
O návrhu na vzatie do vazby obvinených Tibora Gašpara a Romana Stahla rozhodne službukonajúci prokurátor ÚŠP. Nikto – ani žiaden z jeho nadriadených – do jeho rozhodovania zasahovať nebude. Akékoľvek jeho rozhodnutie, založené na preštudovaní veci, budem brániť. A budem brániť nezávislosť rozhodovania všetkých prokurátorov ÚŠP.
Do rozhodovania prokurátorov ÚŠP som za dva a pol roka zasiahol len raz. A to vtedy, keď som pred dvomi rokmi zrušil obvinenie R. Fica pre extrémistický trestný čin.
Akékoľvek vyhrážky a klamstvá niektorých politikov, oligarchov, obvinených a ich blízkych, nemajú šancu ovplyvniť konanie a rozhodovanie mojich kolegov.
A tak to aj zostane
Zdroj: FB
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Nuž, človek , ktorý niekoho zabil a pracuje v právnom systéme štátu je podľa mňa vždy iba vizitkou toho systému. Počkáme si na všetky kauzy , uvidíme.

  2. Anonym 13. augusta 2023, 6:24 – tesis sa z toho, ze ho nezobrali do vysetrovacej vazby a zatial bude stihany na slobode? Neni som si isty, ci rozumies tomu

  3. Počuli ste, že všetky tie veci na Lipšica sú klamstvá, tak ako sa môžete tak škaredo o ňom vyjadrovať?

  4. Je smutné, že až na pár výnimiek sa sem chodí vygrcať len tupá lúza, odpad spoločnosti. Pekný deň prajem.

  5. Nehorazne aby taku vysoku funkciu zastaval kriminalnik čo zabyl človeka ,obyčajnemu človeku nedaju žiadnu normalnu prácu ked ma záznam v registry trestov ,fuj hanbite sa

  6. čitatelka 13. augusta 2023, 14:20 – neviem ci to bude zaznamom v registri, alebo skor gramatikou

  7. Lipsic, dnes rano si sa zlomil aj s novinarskou, prizivnickou cvargou, myslim ze aj tento tu sa nevie dockat volieb, pojdu spolu s budajom na medvede s mrkvou…..

  8. citatelka 13. augusta 2023, 15:15 – odpoved na co, ved sa nic nepytas. Ja som len konstatoval ocividny fakt

  9. Odsúdený a vlastne vo výkone trestu(v podmienke) robí prokurátora?Slovenskoooó.mozne len u nás.teraz je tam mafia.taky Fico sa nechytá (nemám ho rád)

  10. Ave ja 13. augusta 2023, 16:00 – v 2017 dostal 3 roky s podmienecnym odkladom 5 rokov skusobnej doby. 6 rokov zakaz viest motorove vozidla.

    Vzdal sa okamzite poslaneckeho mandatu, trestna sadzba podla zakona 2-5 rokov. Nevyhybal sa sudom a taka drobnost, chodec mal vyse 2 promile alkoholu v krvi.

  11. a zabil ho autom, je pravoplatne odsudeny, previerka nbu ziskana zaujimavo a ovlada specialnu prokuraturu…. prosim ta kde to zijes? ak mas zaujem o taketo slovensko, nech sa paci….

  12. Držím mu palce. Zraziť človeka autom sa môže stať hocikomu.Nezrazil ho zámerne a určite to bude mať pred očami celý život. To neznamená, že má byť opísaný.

  13. Máte krásne debaty všetci, čo nejdete rads ej sa okúpať alebo niečo robiť pre svoje zdravie tu všetci masturbujete na d každou kravinou,asi to pomôže tomuto štátu aby dostal pozitívnu energiu,fuj sama negativita ide z Vás vsetkych,

  14. Anonym 11: 20 trafená hus zagagala asi sa Ti pravda nepáči chlapče? Radšej dobrá slivovica ako sprosté reci. Česť práci.

  15. Na záver zhodnoťme krátku činnosť pána Lipšica, vo vláde Ivety Radičovej bol ministrom vnútra
    -potuloval sa po mieste činu vraždy Ernesta Valka, aj keď tam nemal čo robiť
    -protestujúcich proti Gorile rozháňal počas tuhých mrazov vodnými delami
    -za peniaze daňových poplatníkov robil prieskumy o popularite svojej osoby;
    _ máme i morálny profil pána Lišica:
    -jeho viaceré sexuálne avantúry, najznámejšia s Alenou Ajkou Zs.
    -dopravná nehoda s usmrtením chodca na prechode, ..a podmienečný trest so skúšobnou dobou

  16. Ale zobe zo spravnej dlane spravnemu panovi,tam je podstata,a ci je vrah,alebo podvoddnik,nie je podstatne,ved volic je nesvojpravny.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované