back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Župa otvára neurologickú ambulanciu, reaguje na dopyt po ambulantnej zdravotnej starostlivosti

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
TT SK |MM|  Trnavský samosprávny kraj začne od 1. augusta 2023 prostredníctvom svojej krajskej spoločnosti Zdravá župa prevádzkovať neurologickú ambulanciu. Tá bude fungovať v zdravotníckom zariadení na Študentskej ulici 16 v Trnave, a na vyšetrenie sa budú môcť pacienti objednať prioritne telefonicky a mailom počas ordinačných hodín, prípadne prostredníctvom elektronického formulára na webovej stránke www.e-vuc.sk.

„Po otvorení nášho prvého zdravotníckeho zariadenia rozširujeme dostupnosť zdravotnej starostlivosti, a začíname s prevádzkou neurologickej ambulancie. V Trnavskom kraji vnímame nedostatok lekárov v tomto odbore, preto som rád, že pacientom poskytneme ďalšie možnosti. Navyše, v zdravotníckom zariadení na Študentskej ulici v Trnave nájdu pacienti aj ambulanciu všeobecného lekára pre dospelých a kardiologickú ambulanciu. Okrem toho ponúkame aj služby agentúry domácej ošetrovateľskej starostlivosti či mobilného hospicu, uviedol trnavský župan Jozef Viskupič s tým, že ordinačné hodiny neurologickej ambulancie budú počas pracovných dní.

Moderná neurologická ambulancia bude poskytovať aj ambulantnú infúznu terapiu. Ide o spôsob ambulantnej liečby u indikovaných ochorení. Určená je najmä pre pacientov, ktorí si nemôžu z časových respektíve rodinných dôvodov dovoliť hospitalizáciu. Ambulantná infúzna liečba je podávaná pacientom s akútnymi a chronickými ochoreniami pohybového aparátu a chrbtice, pri ochoreniach periférnych nervov, pri poruchách prekrvenia končatín, pri liečbe osteoporózy ako aj pri iných diagnózach.

Objednávanie do novej neurologickej ambulancie bude spustené od 1. augusta 2023. Pacienti zdravotných poisťovní VŠZP, Dôvera a Union si môžu rezervovať termín vyšetrenia telefonicky alebo e-mailom počas ordinačných hodín ambulancie, prípadne prostredníctvom elektronického formulára na webovej stránke www.e-vuc.sk.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Nikto 🤦 Prestúpili sme ku nej minulý mesiac a už aj odchádza takže si môžme hľadať znova novú. Akože čistá katastrofa toto s tými lekármi 🙄

  2. no to je správa- presunú doktorku zo Seredi do Trnavy- teda v rámci kraja a chvália sa ako keby zohnali niekoho z cudziny

  3. Niekde bude chyba, keď výborní lekári, odtiaľto odchádzajú a inde sa uchytia a my ostávame bez lekárov. Poliklinika je pomerne prázdna. Aké dostávajú podmienky u nás a aké inde? My do toho nevidíme, ale niečo nie je v poriadku.

  4. Štve ma, že vyštvali skvelú očnú lekárku 🙁 Na poliklinike nie je ambulancia kožná, očná, ORL, neurologická, psychiatrická… ortopédiu lepia viacerí lekári, s rehabilitáciou je to tiež nahnuté… Vinník? Vedenie polikliniky, vedenie pro care a majiteľ celej siete penta

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované