back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Zdenka Tuleja, ktorý utiekol z policajnej stanice v Seredi, zadržala polícia v Bratislave

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

POLICAJTI ZADRŽALI MUŽA NA ÚTEKU: 44 ROČNÝ RECIDIVISTA Z OKR. GALANTA JE PODOZRIVÝ Z VIACERÝCH SKUTKOV

KR PZ Trnava |MM|  Polícia v Galante zadržala dnes pred obedom hľadaného muža, podozrivého z drogovej a inej trestnej činnosti.

Muž sa skrýval v Bratislave a mal namierené mimo Slovenska. Skúter, ktorý použil pri úteku, polícia našla a zaistila na Železničnej stanici v Trnave.

PRI DROGOVEJ AKCII NAŠLI VRECKÁ

Policajná akcia bola zo strany galantskej polície vopred pripravená. Policajti ho zadržali 18. 7. v poobedných hodinách v obci Šintava pre podozrenie z drogovej trestnej činnosti.

Osoba mala pri sebe niekoľko vreciek s podozrením na heroín a iné drogy. Policajti všetky podozrivé látky zaistili a zaslali na expertízne skúmanie.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Muža umiestnili do predvádzacej miestnosti Obvodného oddelenia PZ v Seredi, odkiaľ sa mu podarilo zatiaľ z nezistených príčin utiecť. Operačné stredisko vyhlásilo po hľadanom mužovi celoštátne pátranie a policajné hliadky vykonávali až do zadržania všetky úkony k jeho opätovnému zadržaniu.

ZOSTÁVA V CELE AŽ DO KONCA

V súvislosti s nájdenými vreckami s kryštalickou látkou začala polícia vo veci trestné stíhanie pre prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.

Pri úteku mal muž použiť naštartovaný skúter s výbavou v hodnote 3100 eur, čím sa mal dopustiť prečinu krádeže.

Polícia ho preveruje aj v ďalšom prípade majetkovej povahy.
Polícia vykonáva s osobou potrebné procesné úkony a vzhľadom k tomu, že osoba bola už v minulosti súdne trestaná, zostáva v cele policajného zaistenia.

ÚTEK PREVERUJE KONTROLA

Okolnosti, za ktorých došlo k úteku osoby z objektu polície, preveruje oddelenie kontroly KR PZ Trnava.

Pracovníci kontroly dôsledne preverujú všetky okolnosti a konanie policajtov, ktorí prišli s osobou do kontaktu. Čiastkové informácie z kontroly nateraz nie je možné z objektívnych príčin poskytnúť.

Môžeme však ubezpečiť, že je aj v záujme vedenia polície prešetriť celú udalosť a prijať adekvátne opatrenia, aby k takýmto chybám do budúcna nedochádzalo.

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

Články súvisiace s touto osobou sme uverejnili tu:

PRÁVE TERAZ: Policajná akcia v Šintave

 

Protidrogová akcia v Šintave: Zadržanému mužovi sa podarilo z policajnej stanice utiecť, vyhlásené je celoštátne pátranie

 

Polícia vyhlásila mimoriadne pátranie po Zdenkovi Tulejovi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Myslím že túto Čiernu papuľu odpudzujúcu nepustia hovadovyjebané predával drogy seredský feťákom aj feťáčkam ešte že není doma ŠIMEK ten psychopatycký ťažký feťák odporný určite by s týmto hnusným Cygáňom predával pervitýn aj ten zmiešaný pančovaný ,,kokájín , akože PIKAJÍN 🤣🤣🤣 potom majú z toho psych stavy PSYCHOPATY hlavne ten ŠIMEK odpad .!

  2. Mačky majú malé nohy
    Kam by išiel keď love nane
    Opica jedna škaredá
    Jazdil vez VP a nikto ho neriešil si myslel ze môže všetko
    Trubka jedna

  3. Podľa foto ho chytili vo Vrakuni.. Čo si išiel kúpiť fet do Pentagonu? Alebo sa skrýval u „odberateľov“?

  4. Zdenko Seredsky curak co sa hral na to co není,co kolesá z bicykla kradol 🤣
    Dlho si teda tu slobodu neužil keďže sa predčasom vrátil z brlohu a ide tam zas
    Co už svet vonku mu nepatrí on je pánom len za mrežami, taky človek sa nepouci, treba mu dat doživotie alebo aspoň 15-20 nech sa spamätá 🤣🤣
    Ani tie deti si moc neuzije co ma

  5. Pre.Sered Cvarga idiotko pozri sa do zrkadla ty potrat.mačka je frajer né jak vy vy chrapúnske papule.

  6. sprosty fetak dlho neuktekal. Potkan pojde tam kam patri. Aspon nepokradne zase puklice a kolesa ludom tento odpad spolocnosti. Kazdy jeden co si ho tu zastava a ma ho za poloboha je povacsine len dalsi fetacik ktory od neho kupoval. Dalsie stratene existencie za ktore sa rodina hanbi. Zivotny skrachovanci ktory nikdy v zivote nic mat nebudu, budu zit z ruky do ust, lebo peniaze prefetuju.

  7. Co sa tyka policie Sered, tam jednoznacne treba vymenit riaditela a aspon polku osadenstva. Oddelenie je nefunkcne, co vidi kazdy obyvatel Serede. Este ze su tu mestsky. Aspom ty sa snazia v ramci svojich kompretencii veci riesit. Mali by sem zase chodit PMJckari z TT nech to tu trochu porozhanaju. Myslim ze je nacase aby primator priamo kontaktoval krajske riaditelstvo v TT a poziadal o vypomoc v meste. Ako obcan by som to urcite ocenil.

  8. No pre každého mam odkaz teraz, po
    Mačke prebral všetko Suchý alias Reno Suchanek co vyzerá jak po chemoterapii.A ta jeho sestra najväčšia kurva co môže existovať co ju jebe kto chce aj kto nechce a aj jej bbrat.Suchy Mária Suchankova.A sú
    pod menom Modra llagúnaTeraz su dileri v seredi ony dvaja.

  9. pre Stehel 20. júla 2023, 15:18, nauc sa najprv gramatiku slovenskeho jazyka a potom sa vyjadruj ….

  10. Všetci čo tu píšu na Zdena skate vy špinavých vyjebani co prebral vám kšefty.Ha ha ha

  11. Ved oni dvaja ho udali tie špine skurvené Suchánek a tá jeho sestra kurva špinavá a ten skurvenec jej braček ten kúduš špinaví

  12. No poniektory ozaj tým trapným fetackym seredskym zivotom tu žijú…zastavat si takéhoto človeka..🤦‍♂️ ziadna vízia života..len kto fetuje..predáva..ten je poloboh…ach trapné jebliny seredske..kto ktoru jebal..atď..Nuž smutny život máte čvarga skurvena…a mozgy prefetované..

  13. Renáta Tulejová, čo píše pod článkom nezmysly,je toho pána sestra!To je tá, ktorá odviedla Laja mladého od troch detí a stará krava si myslí že ju nepoznáme,stetka to je🤣🤣🤣

  14. Vrabcova šala a okolie je moj rajon ja som tam kral co ty chces semnu ved tvoj vrabec predava

  15. Lajo má tri deti!Dvoch chlapcov a jedno dievča!!! Bývali na prenájme pri mne na činžiaku!!!Tak netáraj somariny!A vlastne teraz už 4deti má,so starou korčuľou Renatou má tiež

  16. Idiotkoo čo tu.riešiš Laja.ja toho chlapca poznám.ty asi málo vieš .šteťka bola ta čo snou udajne má deti aj ked tí čo ho poznajú vedia že jeho niesu.to je po.prvé a po druhé nikoho nikomu.neprebrala pretože ta jeho prvá je v lochu a on uz bol sám.takže slabe info alebo žeby žiarlivosť?a táto jeho nová nieje stará a ani žiadna štatka.stará sa o neho a ich syna.tak už zavri hubu.

  17. Keď čítam čo tu žije medzi nami, až mi je zle. Niektorí absolútne nemajú zmysel života, len drogy, fet, kriminál, lóve, skončená ZŠ, primitivizmus, uctievanie rovnako úbohých existencií, samí král, kápo, zec mi kár, závidíš, načo chodiť do roboty a podobne zmysluplné citáty ľudoopov, ktorí sú na to všetko ešte aj hrdí. V skutočnosti majú mizerné životy, ale jednu veľkú výhodu. Že im to vôbec ani nedôjde, na ktorom stupni spoločenského rebríčka sú.

  18. Dlho lajo stu kravu renatu nebude kopne ju do chandze ona je chytena zena a dost!!!!!!!

  19. Ked vám je to lúto tak ho vyfajčite celeho ako je.a jej dajte pokoj žiarlive kravy

  20. Je zaujímavé že od komentárov na mačku sme sa dostali niekam inde.niekomu asi moc vadí že dostal kopačky…to dokážu iba žiarlivé ženy.ved ked snou máte neaký problém jej to napíšte na fb pod svojim menom budte taký frajery nie tu vypisovať pod neakími prezývkami

  21. SUCHÁNEK NAUČIL DROGOVAŤ ,,,, VLASTNÚ MATER AJ SVOJU VLASTNU SESTRU ! TÁ OSOBA MÁ PRAVDU KTORÁ OŇOM PÍŠE . JEHO SESTRA JE NETVOR , KURVA , AJ KVAPAVKA AJ ,, AIDS ,, ! POZOR NA NICH SÚ TO HOVADÁ A POD… . A SEREĎ JE ODPORNÉ A SKURVENÉ MESTO ! A TEN PÁN ŠERBEĽ — KURBEĽ TU UROBÝ AKURÁT TAK PSÝ COCOT A NIE PORIADKY A NAHRABE SA PENIAZMY .! A TO JE VŠETKO .

  22. Prestante už s tymi drogami 😆 šak vam to tu lapoce na tie jebnuté vyfetované hlavy pannu madovú 😂 a ešte si myslíte, akí ste cool, na vrchole, kokov kokot, spodina, spodek ze spodka, spotení smradlaví pikeri.

  23. zaujímavé, že kto sa mojkal s mafiou teraz sa má dobre ako developery ale ten čo zdúchol od kolotočárov a teraz niekde tu podniká so solárnými panelmi. Vyzerá to tak, že tie peniaze im majú zarábať z drog.

  24. Ty zdechnuty kokot, suchankovi môžeš vyfajčiť. Kvapavku ma tvoja mater. Nevieš nič otom a píšeš.

  25. Vy čo ohovarate Rena, mali by ste vedieť že není udavac. Píšete z vlastných skúseností. Žijete z reči.

  26. Lenže zdeno udavač je policajti obvinili rolničku ze kradne radia a ked im povedal ze od kial taku pikovinu majuotvorili zadne dvere a tam zdenko trupka ktovie kolko ludi si potopil jebo….

  27. Tie komentáre gramaticky mentálnych atlétov 😂😂 Ešte si zastávať takýchto sfetovaných čurákov. Dúfam, že vás pochytajú všetkých a môžete si užívať kakaové vence za mrežami 🙃🙃

  28. suchanek predava teras u nas ten baszmek v negyeku vlcanoch na kompe sala pozdravujem ta ti fekete kutya

  29. JAKE TRI DETI?ŠAK TA SI TO ROZDAVALA Z HOCIKIM A ZVALILA TO NA MLADEHO.ŠAK KAŽDE DECKO JE INE.ANI JEDNO SA NANHO NEPODOBA.UŽ DRUHÝ KRÁT SEDÍ V BASE.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované