back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Podozrenie na nález míny v ľadovni sa našťastie nepotvrdilo

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď /  Včera sme vám priniesli informáciu, že do Zámockého parku k ľadovni bola predpoludním privolaná hliadka polície. Pri výkopových prácach, ktoré už niekoľko týždňov realizuje občianske združenie Seredské nábrežie bol nájdený podozrivý kovový predmet.

O informácie k zásahu polície a následne privolaného pyrotechnika sme požiadali hovorkyňu KR PZ Trnava Máriu Linkešovú:

„Polícia v Seredi prijala oznámenie o náleze predmetu s podozrením na mínu. Na miesto sme okamžite vyslali výjazd s pyrotechnikom, ktorý predmet po obhliadke označil ako nepyrotechnický a skorodovanú vec prevzal na hromadnú likvidáciu“.

 

Foto: redakcia SOL

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Pomôžem si výrokom jedného skrachovaného politika Rada Procházku. “ Chlapi, Vám to musí jebať.“ Aby sa o jednej hnilej pivnici napísalo 26 článkov, tak to už hodne vypovedá o zúfalosti najlepšieho média v okrese a pridruženej galaxii. A komentárov 29, naozaj vysoký záujem zo strany ľudí. A čerešničkou na torte je tá kamera, čo stráži ten objav tisícročia. Hlavne, že Kurbelko si spravil fotečky, v počte kusov 4. Mimochodom, videli ste niekedy nášho „primátora“ kráčať na obed do Čiernej Ruže? Teda po novom Grill Bar. Tak na to sa choďte niekedy pozrieť. Ak by išiel ešte pomalšie, tak už cúva. Naozaj smrtelné tempo. A že mesto nie je pokosené. Nuž, kosí sa tak rýchlo, ako Kurbel kráča.

  2. Tak rozmyslam, ako sa nazyva uchylka, pri ktorej niekto sleduje primatora (inu osobu) ako rychlo ide na obed.

    Tie korona opatrenia fakt niektorym jedincom vazne vymyli mozog.

    No pripad anonymny diskutujuci „Kurbel-pretekár 20. júla 2023, 20:03 “ – nepatri medzi hlupakov.

    On cielene napise prispevok, pri ktorom od Prochazku, cez ladovnu, kopanie, medium, galaxiu, kameru a fotky preplava ku primatorovi.
    Aby toho nebolo dost, pokracuje Ciernou ruzou, cez bar az po uz spomenutu chodzu ku koseniu.

    Teda ako vykon do diskusie dobre, akurat samusim vratit na zaciatok – jedine tak pre tie vymlete mozgy.

    Normalny jedinec presne vidi zamer – znvu sa vygrcanie inemu do obyvacky zo zavisti a frustracie, ze za poslednych 12 rokov hladali len co a ako vytunelovat, ako pomoct kamosom co prefinancovat, ako zabezpecit buducnost svojich deti a ako nasadit svoje kone do dokoncenia skazy v meste a ovladnutia zbytku toho, co sa im ovladnut nepodarilo.

    Nie, zdaleka nie som spokojny so sucasnym stavom. Ale je to stav, v ktorom vidiet svetielko nadeje,ze aj Sered sa po tolkych premrhanych rokoch moze dostat tam,kde vdaka vybornej polohe mala byt uz davno.

    A co s takymi diskutujucimi, akym je ten spomenuty vyssie? Nech sa ukazu, ako velmi im vadi slusnot a odvaha veci menit k lepsiemu.

    Cas ukaze viac…

  3. „kurbel-pretekár“, vidieť že to sleduješ, takže to význam asi má 😀 kto nechce, nemusí to čítať, napr. mňa to zaujíma a rád si prečítam, čo je tam nové. Ale ty by si bol najradšej, ak by si všetko riadil.. oh, teraz ťa napadlo, že v živote neriadiš nič a asi ani seba, ešte aj v práci na teba hulákajú. Choď už spať a nemysli na prácu.

  4. Čo má spoločné obed primátora, rýchlosť je pohybu, Čierna ruža, keď v článku sa píše o niečom inom? Možno, že pisateľ je normovač , ktorý normuje rýchlosť pohybu, dĺžku času stráveného na obed… Tak aj p. primátor je jeho drobnohľadom, ktorý je normuje. Musí to byť namáhavá robota takto sledovať, aby potom mohol písať takéto blbosti. Čím sa líši od sledovačov za minulého režimu? Ako vidieť, žiadna zmena.

  5. Silné mysle diskutujú o myšlienkach, priemerné mysle diskutujú o udalostiach, slabé mysle diskutujú o ľuďoch.

  6. Ako musi byt clovek priebany, ked si tu zverejni fotku ako stoji v nezapazenom vykope? 🤣

  7. „Čaba neblázni“ ! Tá ľadovňa je už taký svetový unikát že 7 divov sveta bledne závisťou. Publicita jak sviňa !!! Niekomu tu už riadne hrabe !!! Primátor sa pri tomto javí ako marginálny element aj s jeho chôdzou na obed…
    .

  8. Pre kurbel pretekár Píše neúspešný kandidát na Primátora ? Ked si chlap podpíš sa a ked baba tak tiež eštebáci ešte nevymreli.

  9. aspon ze tu ste povolili diskusiu. Je celkom zaujimave sledovat ako makate na tej ladovni, s rodinou to sledujeme, a sme radi za kazdy pokrok ktory ste tam urobili. Je videt ze chalanov zaujima historia a ked pracujete na niecom co vas baví tak niet co dodat.

  10. Pre ?:máš pravdu,že štbáci ešte nevymreli,jeden z nich bol donedávna ministrom ŽP.

  11. Tak stúpenec sú niektoré písomne komentáre,že sa až čudujem ak ich niekto zverejní. Je to kus histórie a ja si vždy rada prečítam ako sa na objavovaní ľadovce usilovne pracuje. Podotýkam,že dobrovoľne. Ak sa niekomu tieto články nepáčia,nemusí ich čítať a už vôbec nie urážať zúčastnených. Je to úbohé.

  12. Odpoveď pre Majka.
    Neviem ako sa taká úchylka volá, ale Ty by si mohol vedieť, ako sa volá chorobné ochraňovanie určitej osoby. A prepáč, že si všímam veci okolo mňa. Keď proste vidím najvyššieho funkcionára ako sa vlečie ako školák s 5 po ceste domov, tak mi logicky napadne otázka, či v takomto tempe robí aj na primátorskej stoličke. Lebo to kosenie tomu nasvedčuje. Ta tráva skôr pomrzne, ako bude zkosená.
    A súhlasím s Tebou, tie opatrenia niekomu ozaj uškodili. Dokonca sú ľudia, ktorí veria, že keď sa dali opichať experimentálnou sračkou, tak zachánili svet. To proste nevymyslíš.:-) A na zbytok Tvojho príspevku sa ani reagovať nedá. Cca 200 slov bezobsažných politických žvástov. Mimichodom, zvýšil som Ti počet komentárov v sekcii ľadovňa z 29 na 43, nemáš za čo.

  13. anonym 20. júla 2023, 22:06

    Sklamem Ťa. V práci na mňa nikto nehuláka. Nemá kto, som sám sebe šéf. Riadim sám seba, svoj čas aj svoju výplatu. Ďakujem za opýtanie:-)

  14. Takže pretekár spomenul Procházku, ladovnu, kopanie, medium, galaxií a primátora. Majko spomenul v reakcii na jeho príspevok koronu, frustráciu, tunelovanie, pomoc deťom, prefinancovanie, nasadenie svojich koní. Obaja pêle mêle.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované