back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PRÁVE TERAZ: Policajná akcia v Šintave

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Šintava / V podstate v slepej ulici skončilo auto zastavené niekoľkými hliadkami PZ SR. Práve teraz je auto zo všetkých strán v obkľúčení služobnými vozidlami polície a úspešnosť zákroku potvrdzuje prítomnosť kriminalistického technika na mieste udalosti.

Bližšie informácie prinesieme po ich preverení.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Juuuuuuj dúfam že to je mačka zdeno tulej on chodil na čiernom Ford fokus kradol ŠPZ a menil ich

  2. Môžete mu zjesť kokot akurát tak 😉Seredské špiny čo nemajú nič iné na robote len sledovať čo sa kde stane a ako prvý písať na prijebaných stránkach 🤦aký nudný život musíte mať…

  3. Hej vy Seredsky buzerany tak klebetite ja staré kurvy. Co vás je do toho kto co robí?
    a kto to je? starajte sa o seba všetci koľko vás je.Vsetci co tu píšete robíte niečo nezakone inak by ste sa nestarali.Dajte ľuďom už konečne pokoj a každý sa pozrite sami o seba.

  4. Bol to mačka ale čo sa stalo keď im utiekol zo stanice v seredi ? Ozaj má 7 životov jak mačka
    Hádam ta nájdu čím skôr

  5. Idiotko kde žiješ v akej dobe?mydla sa už nepoužívaju máme sprcháče.tebe asi nikdo nedá zato ti drbe.

  6. To naozaj nejde bez tých oplzlých a vulgárnych rečí. Človek keď to číta tak sa musí červenať. Kde to vlastne žijeme. Keď sa chcem k niečomu a k niekomu vyjadrovať, alebo povedať svoj názor tak sa to dá i slušne.

  7. Dodko, veď vieš, ako sa vravi: aký človek, taká reč. Nemôžeme od nevzdelanych hlupákov čakať písomný prejav bez hrubok a inteligentný. A ešte od Rómov. Vzdelanie a múdrosť, to nie je ich silná stránka. Zato sociálne dávky a drogy, to je ono. Česť výnimkám.

  8. Včera tu lietali autá na majákoch. Niečo sa stalo. Ale bolo to až navečer. Takže niečo iné ako toto. Niekto tu písal že utiekol.

  9. Polícia Sereďská to sú trubky na nich nikto nepíše že sú iný keď im utečie rovno s polície a to je jedno kto utečie!!!

  10. Buran zo soporny je ďalší na rade… už keď majú nejakých svedkov za posledné 2 mesiace sa mu to kráti zbytočne sa bude aj sťahovať…

  11. Odpovedám tomu anonimu čo si hovorí čisté zúfalstvo .cigánom možeš akurát vif….ť cicku a zežrať ju ti trúba .a že ti robíš za pár korún zato si móžeš sám

  12. majko buran sincak kazdy den morkaren zberne suroviny tam sa tocia auta a mne po cibuli chodi

  13. Co mi závidieť že som na podpore a zarábam drogi sú cesta nemám vodičský ale auto áno a aj tak sa vozím ja som tu šéf kerky búda rešpekt…

  14. Hahahá buran ty pôjdeš na prázdniny jak čítam pošlem ty tam potom lubrikant 🥰

  15. Jebnuti narod toot vazne …. Ine nemate na starosti len sledovat ludi morkaren a podobne ???? Uz si kazdy pozametajte pred svojim prachom… lebo Vy ste zakon prisam bohu. A pre toho mudreho Majky beats… uz si bol v base ked vies ako to tam chodi??? Kde zijes prosim ta? Pozeras moc serialov asi krimi ze…. Ale co sa da cakat od inteligentov …… to len na dedinach a malych mestsch nemate co robit a tak pisete o ludoch ..

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované