back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Čakajú kompetentní na úraz elektrickým prúdom?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď /  Sú tomu asi tri týždne, čo našu redakciu kontaktoval nespokojný občan poukazujúci na odkrytú časť stĺpa elektrického osvetlenia na Jesenského ulici, čo už na prvý pohľad aj nie odborníka vyzerá nebezpečne.

Tento stĺp sme postupne monitorovali a čakali sme či kompetentní ľudia zodpovední za elektrické osvetlenie zjavné nebezpečenstvo pre verejnosť odstránia.

Medzičasom sme v diskusii zaregistrovali upozornenie od tohto občana, ale k náprave nedošlo. Stĺp v nočných hodinách svieti a kompetentné osoby sa zbadajú pravdepodobne až v momente, kedy príde k úrazu elektrickým prúdom.

Niekoľko rokov dozadu sme za výmenu verejného osvetlenia za LEDdiodové zaplatili finančnú čiastku s tým, že nebola kritizovaná len výška peňazí, ale aj kvalita a intenzita svietenia nainštalovaných lámp. Upozorňovali sme na nevyhnutnosť komplexného riešenia verejného osvetlenia,  čo bolo v danej dobe zbytočné.

V súčasnosti to vyzerá tak, že aj verejné osvetlenie nevyhovuje súčasným normám. Minimálne to, ktoré je vyfotené a v tomto článku uverejnené.

foto: čitateľ „TRI TYZDNE JE TO TU TAKTO JESENSKÉHO ulica presne oproti Cukrárne“

 

- Článok pokračuje pod reklamou -

Ďalšie foto: redakcia

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ja sa opýtam občana, čo okrem toho, že poslal foto s info do tohto média urobil aj niečo čo sa ako normálne a prirodzene núka tj zdvihnem telefón a zavolám na MsÚ alebo aspoň pošlem mail s foto stĺpa na MsÚ… Či čakáme, že však si to niekto všimne a niekto z MsÚ obchádza všetkých 1500 stĺpov osvetlenia na týždennej báze…?

  2. Pre lúky
    Prosím ta pouc nas ty vyštudovaný inžinier a mentálny altet, odkedy ma na starosti úplnosť stĺpov osvetlenia poslanec za daný obvod…?
    Počul si niekedy niečo o zákone 369/1990 pripadne si ho niekedy čítal…?

  3. A zasa článok – kopnem do bývalého vedenia. Nie že súčasné nič nerobí, ale bývalé môže za to že sú lampy v zlom stave.

  4. Pre pedrito:.. poslanec to na starosti nemá ale istým spôsobom sa zaujíma co sa deje v jeho poslaneckom obvode a zabezpečuje u kompetentných aby sa problémy riešili. Nie len sedieť na zastupiteľstve a dvíhať ruky pri hlasovaní a brať posl. odmeny

  5. Jozef pekne povedané.

    Poslanci si mýlia svoj úrad s platenou prácou. Odsedieť si a tam to končí.

  6. Áno, je to hanba. Sereď má tak dokopy asi 5 väčších ulíc a nevedia si to tam ustrážiť. Šak hentaké geto si môže primátor za hodinu aj 2x celé obehnúť na bicykli aj s kontrolou tých 50 lámp, čo tam majú v Seredi.

  7. Lamp je mozno 1390 ale min polovica je na stlpoch zse co znamena, ze tam sa nieco taketo stat nemoze kedze spoj je vo vzduchu.

  8. Pre Jozef
    Ešte raz ako aj, keď sa zaujíma ako ma vedieť o každej jednej lampe…? A to sú len lampy, kde sú, ostatné veci v obvode…?
    Ach jaj….

  9. Vsak mesto ma aplikaciu ako komunikacny nastroj, vysledok polrocnej prace starostu co to tam ten co to nasiel nenahlasil, to ze tu nieco napisal v nejakej diskusii to nemozete myslet uz vazne

  10. Pocuj pedrino ty tiez povies svojmu nadriadenému ze chces plat ale ze nebudes zodpovedný za svoju prácu lebo je na teba toho veľa? Ale ze máš plat privysoký na to ze za nic nechces zodpovedat je pre tvoje svedomie a vedomie oki?

  11. Pedrino je taky chujko,neakceptovany spolocnostou,nepodstatne nic,co obcas zasteka a stiahne chvostik.

  12. Pre občana načo posielaš foto do redakcie? Co ti je… Bé a nie tam kde máš? Toto je úplne trápne keby si to išiel ohlásiť kam máš tak by to bolo opravené a nie tu sa ukazuje ako ti to je.. Be

  13. Neviem presne, ale pred časom tu bolo v diskusii, že niekde chýba kryt a že občan to posielal na mesto a nič sa nedialo. Možno je to tento pán.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované