back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE: Zelenskyj je na Slovensku. Rokuje s prezidentkou, avizoval stretnutie s premiérom, aj predsedom NR SR

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Tweet z oficiálneho účtu Volodymyra Zelenského:

Preklad:

Na rade je Slovensko. Dôležité stretnutia v Bratislave s prezidentkou Zuzanou Čaputovou, predsedom vlády Ľudovítom Ódorom a predsedom Národnej rady Borisom Kollárom. S naším spoľahlivým susedom hovoríme o konkrétnej obrannej podpore a euroatlantickej integrácii Ukrajiny, summite @NATO a #PeaceFormula, bilaterálnej spolupráci a energetickej bezpečnosti.

(DeepL Translate)

 

AKTUALIZOVANÉ: Spoločná tlačová konferencia – Vyhlásenie po návšteve prezidenta Volodymyra Zelenského

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. u ráááá u ráááá , treba vyhlasit statny sviatok na pocest pana prezidenta po pripade mu vyhotovit jeho sochu a postavit ju pred grasalkovičov palác! VIVAT UKRAJINA!

  2. zverejnite aké miliardy si nahonobil od somárov po svete je horší ako vydierači čo čítame denne v tlači

  3. Nemôže prísť aspoň raz slušne oblečený? Štátne návštevy sa riadia určitými protokolom, pre neho to neplatí? Z miliárd utopených na UA mu hádam na jeden ancúg vystalo. A naša Zuzička aká bola vyškerená. Kdeže starosti a problémy Slovákov. Tie sú na vedľajšej koľaji, ako vždy. Ukrajina je prednejšia. Za starosť o Slovákov pochvalu nedostane.

  4. Smrad hnusný zelený ! Zasa pôjdu naše peniaze do neznáma. A hentá odporná proamerická si neuvedomuje že kto podporuje vojnu je sám vojnový štváč a zločinec? Dúfam že raz bude za to prísne potrestaná !!!

  5. Anonym 19:14 a ked zase tvoje prachy isli za byvalu vladu kade tade(ktora mimochodom teraz ma na vsetko riesenie dochodky 13,14,15-5000 EUR pre kazdeho,lacne potraviny atd zvlastne ze ked vladli 10-12rokov tak vtedy srali na kazdeho)tak to ta nesralo????vidite ludia vzdy sa date opyt rozkom,ale mudrosti by ste tu vypisovali a pritom ste hlupy ako tago.(cest vynimkam)

  6. Slava Ukrajine! Gerojom slava! Moji mili dezolatikovia, to je pruuuser cooo? Ked Kijev mali dobit za 3 dni a co sa stalo? Vojna trva 500 dni a druha “najvatsia” armada sveta uteka zo zakopov ako prasivi psi. Orkovia dostavaju dobre na hubu. Ukrajina zvitazi, to si piste dezolatikovia.

  7. Ano nevolil si hranola ale tipujem ze si volil Kotlebu alebo Harabina resp nieco podobne,mimochodom Uhrik a spol je za denacifikaciu ukrainy hlavne ze pred rokmi pochodoval v uniforme hlinkovej gardy.nacek hovori chytme nacistov.p.s. Ja kamo mam to v poriadku v hlave.

  8. mna by zaujimalo, ci tymto protiukrajinskym cicimbrusom aj platia, alebo zo seba robia somarov zadarmo, pretoze su tak dobre vymasirovani shitstormom z ruska… ak zadarmo, tak ma mrzi, ze ste taki hlupucki 🙂

  9. Vy nakazenci ukrajinsky fasisticky ,dufam,ze vas putin rzprasi na prach,zo zelenskeho zmrda pojde biely prach.

  10. pigi to si veľmi krásne napísal ! Neboj sa tých neoliberálnych PS blbečkov,je nás viac .

  11. Pigi a Anonym a co myslite ze ked putin nas rozprasi tak akoze vy budete ztoho vynechani???pre putina ako ste vy a my a tak celkovo ludia su mu ukradnuti.

  12. V rakúskom parlamente mu ukázali kde je jeho miesto. Len v objektívnych médiách sa tomu akosi vyhli.

  13. Ľudia dávajte pozor ! Po Európe pobehuje malý sfetovaný zelený parchant. Všade žobre,možno aj kradne a všetko chce ! Treba pozamykať a veci dobre schovať !
    Pána Dopravcu pozdravujem,že nech tu nešíri paniku.

  14. Anonym 8. júla 2023, 9:35 – vidim jednoduche riesenie. Nefetujte, zmente farbu, nezobrite, mozno nekradnite a majte len to,coje Vase. Nebude pred Vami potrebne nic zamykat ani schovavat…

  15. t/me/rezident_ua 6.7.2023 15:14h
    V Dnepnopetrovskej oblasti bolo skutočne ukradnuté asi 1000 vagonov humanitárnej pomoci,ktorá sa potom predáva na čiernom trhu.

  16. Anonym 9:35 aku paniku ja tu sirim?to ty vypisujes nezmysli,keby nas niekto napadlo tak tiez by ste chceli aby vám niekto pomohol?no nie?keby si byval na dome a Sused ti prelozi plot len o 10cm!chcel by som vidiet tvoj resp tych co tu pisu ze co preco ukraina neda tie pozemky ved nech je pokoj ako by ste zareagovali.uz by ste boli u starostu na policii a pisali by ste na face ze aka to je len nespravodlivost.takze porozmyslajte a potom piste tu chujoviny

  17. Spravne Majko, vymente narod,kral je zdravy,len ty si mudry,len ty mas tie spravne nazory,vsetci su dezolati hlupaci,ruski agenti.

  18. Vidím že mnohým vadí návšteva prezidenta zo susednej krajiny…len by som chcel vedieť že čo by mal ten Zelenskyj robiť v jeho situácii?…rus mu tam prišiel denacifikovat-vyvraždit, vyrabovat obyvateľstvo a on by sa mal tomu nečinne prizerať? Alebo sa dohodnúť aku veľkú časť krajiny mu môže rus takto denacifikovat?…dneska ma rusa na cca 20% územia(plus denne ostrelovanie panelákov s civilmi na diaľku vo zvyšku ukrajiny), ak by sa mu nepomáhalo tak ten ruský teror je možno na celom území…potrebujeme také „oslobodené“ Bachmuty a Mariupolu po celej Ukrajine?

  19. Vy všetci Ukrajinou uderení sa už konečne zobudte ! Si myslíte že ak budete podporovať tú Alzákovu bandu,tak sa skončí vojna ? Nie nepíšem o obyčajných obyvateľoch Ukrajiny ale o tej dosadenej sebranke čo je pri moci.
    Podporujú ich iba idioti a vojnoví štváči a potom takí čo nemajú ani potuchy o čo tu ide.
    Dobrú noc !

  20. Anonym 21:43 uz idem kludnejsi spat lebo len TY a nikto iny vie ze kurva o co vlastne tu ide.kamo ja si myslim ze ani sam putin uz nevie o co mu vlastne ide uz teraz.ale chvala bohu tu na SK a aj ty Anonym vies o co tu ide,fakt ste ma ukludnili a uz ani nemusite sem vypisovat lebo Vy a Ty Anonym uz viete o co ide.takze problem vyrieseni

  21. Anonym 8. júla 2023, 21:43
    Takyto internetovy truhlik ako si ty, co vie vsetko, vie zarucene pobavit.

  22. Ďakujem za uznanie ! Vidím že ty máš v hlave prázdno,tak to znamená že mi nesiahaš ani po členky ! Ale súcitim s tebou. Neboj možno aj teba raz osvieti…

  23. Navrhujem aby sme vyhlásili zbierku na oblek pre Zelenského. Však chudáčik, nemá sa ani začo obliecť, furt behá v jednom tričku, a i keď chápem, že takúto rolu mu vytvorili jeho poradci a režiséri z Langley ale je to už trapné. Na bud. nech dojde v tanku aj s tankistickú helmu na kotrbe 😀 Veď keď komediant, tak poriadny, nie? Nech žije Ukrajina naveky, ale zo svojho.

  24. Anonym 9. júla 2023, 12:17
    Pamatas si kto bol vecny revolucionar Fidel Castro a v com chodil obleceny? Pamatas si aky uterak nosil na hlave Jasir Arafat? Ubezpecujem ta, ze Zelenskyj tvoju zbierku na tricko nepotrebuje. Vydrz, este pride cas ked zacne nosit obleky. Len sa este musi poratat s jednym vagabudnom, sice oblecenom v luxusnom obleku, ale stale len vagabundom.

  25. Anonym 9. júla 2023, 12:27
    Fidel Castro bol revolucionár a bojoval v prvých líniách proti američanmi dosadeným tajtrlíkom Batistovi. Jásir Arafat bol rešpektovaný palestínsky politik, napriek tomu, že sa ho Mossad snažil niekoľkokrát zlikvidovať. A ten uterák patril k jeho kultúre aj náboženstvu. A kto je herec Zelenský? Celá jeho banda vo vláde sú len skorumpovaní vagabundi, ktorí sa hrajú na vojakov a nieže, chodí prosiť, ale doslova arogantne požaduje aby sa s prepáčením každý z Ukrajiny posral a poslal im prvé posledné, čo si vydupe. Kým si robil kampaň, v tv verejne vyhlásil, že by ľudia na Donbase a Donecku nemali trpieť iba preto, že chcú používať ruštinu a zachovať si svoje kultúrne hodnoty. Samozrejme, to trvalo, kým ho nedosadili do úradu.

  26. Anonym 9. júla 2023, 14:15
    Vydrz. Po vitazstve Ukrajiny bude respektovany politik aj Zelenskyj. A jeho naprotivok bude hodnoteny ako ten, co svojou nenazranostou doviedol RF do zahuby a k rozpadu.

  27. Anonym 9. júla 2023, 14:35
    Po víťazstve UA už žiadna UA nebude, lebo si amíci začnú brať svoje. Geroji zistia, že sú na UA len neželané položky, pretože ich krajina medzitým zmenila majiteľa. To bude väčšia sranda. Potom môžu kričať Nech žije Ukrajina enterprise 😀 Ale úprimne závidím ukrajinským papalášom. Môžu kradnúť o dušu a nikto neskontroluje, kde koľko miliárd skončí. Veď načo, Európania zaplatia.

  28. Milujem čítať od skurvených dezolátov ako je Zelenský skorupovaný, ovládaný američanmi, židojaštermi, fetuje a podobne. Pritom skorupovaných, vyfetovaných politikov ktorý by vyfajčili Putlerovi za kubík zemného plynu si sami radi znova a znova volíte.

  29. Myslela som si,že si prišiel pre svojich chlapcov,je ich tu dosť, ktorí by mali bojovať za svoju vlasť.A drzí sú ako opice tí Ukrajinci!

  30. pre všetkých dezolé 9. júla 2023, 15:07
    Od Putlera je aspoň plyn. A čo je od Zelenského? Leda ho..o. A navyše dostane o čo si náš chlapec v zelenom tričku dupne. Jeho heslo je chcem, chcem a chcééééééém 😀

  31. Nie som vyznavač Putina ale henten sfetovaný Alzák mi už riadne prevracia žalúdok !

  32. Tá fetka sa mala opitat tej našej špekačky na hl.mesto SR. Možno by bola väčšia sranda.

  33. Dezoleee ty budeš pán Mihina z čepena.😭😭😭. Test na drogy a močenie v studenej vode.

  34. Rakúsky OMV bude aj nadalej odoberať ruský plyn..na plyn neplatia sankcie,záleží to na politickom rozhodnutí,povedal šéf OMV..
    Dobrá správa je,že Pohoda skončila,Slovensko je zase trošku bezpečnejšie..

  35. Tá naša trubica už uteká z potápajúcej sa lodi. A cocaine ua musí byť natom biedne keď k nám ide žobrat. Putin nabijaj kanon

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované