back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v Bratislave

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Prezídium PZ SR |MM|  Policajný zbor je vrátane Úradu na ochranu ústavných činiteľov a ostatných zložiek Ministerstva vnútra v plnom nasadení v súvislosti s návštevou ukrajinského prezidenta na Slovensku.

Z bezpečnostných dôvodov v tejto chvíli nebudeme poskytovať konkrétne informácie – ani čo sa týka uzavretých trás.

Ďakujeme za pochopenie.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ta kurva fasisticka prisla zaspinit slovensku hrudu a ta nasa kurva sionisticka mu lize rit v priamom prenose,je to sebranka aj Hitler by sa bal,Putinko nabijaj kanon.

  2. Toľko pozornosti pre krajinu, ktorá nie je v EU ani v NATO? Prečo sa celá Európa zaťahuje do toho konfliktu? Komu na tom záleží?

  3. Pre Anonym 9. júla 2023, 10:31

    Tupá logika progresívneho chuja tešiaceho sa z predlžovania vojny dodávaním zbraní. Podľa tvojho sfetovaného mozgu kto kritizuje pomoc Ukrajine je automaticky zástanca Ruska? Mňa vôbec nezaujíma osud Ruska ani Ukrajiny, mňa zaujíma do akých problémov sa zaťahuje Európa.

  4. Anonym 9. júla 2023, 10:45 – tupu logiku si predviedol akurat tak ty, zaseknuta platna, s “progresivnym”, “predlzovanim vojny”, “dodavanim zbrani”…

    Nafukovacie koleso mas kupene, alebo prispejem? 🙃
    PS – ako bonus prilozim 1000€ v hotovosti, rozmenene na ruske kopejky.

  5. S tymi argumentmi to nie je take uplne jednoznacne. Nieco sa moze javit tak a moze to byt pri tom uplne inak.

  6. Uvedom si, že v tomto konflikte nevyhrá ani Rusko, ani Ukrajina. Ale potápa sa Európa. A odpoveď si na otázku komu to vyhovuje. A koleso kúp pre syna, to majú deti radi vo vode. Nevnucuj mi tvoj názor, že mám rád Rusko. Veľmi sa mýliš. Ale to by si musel pripustiť, že existuje aj tretia možnosť. Žiadne buď – alebo.

  7. Chvála bohu ! Nech sa tá skurvená E.únia konečne potopí ! Západ nás tu vyše 30.rokov iba vyžiera,využíva…
    Vidíme že ten skvelý západ,to sú len paraziti ktorí vyžrali celú Afriku, Aziu aj Ameriku a vždy žili iba z toho čo nakradli a z ľudí ktorých vykorisťovali ! A tak to robia aj doteraz. My patríme tiež medzi vykorisťovaných otrokov.

  8. Anonym 9. júla 2023, 11:47 – Sionisti? Zidojastery?

    Ty poloimbecil, (polo iba preto ze vies citat a pisat), nekomentoval som nic v suvislosti s dodavkami zbrani, ani ziadnym a nicim “progresivnym” a ty POLOIMBECIL si ma pocastoval sfetovanym, progresivnym iba kvoli sarkazmu v suvisloti s pomatencom, s celym majetkom v igelitke a nafukovacim kolesom prekracujucim hranice ruskeho raja.

  9. Anonym 9. júla 2023, 12:12
    Je ti luto ze z nakradnuteho sa ti neuslo? Myslim, ze keby sa ti uslo tak si spokojny a chvalis Zapad. Takto iba zavistlivo dristas.

  10. Ešteže ty si ma nepriradil k Rusku, však? Podľa teba kto nejde s Ukrajinou, ide s Ruskom. Blbá logika. Kúp radšej chlapcovi to koleso a venuj sa mu.

  11. Anonym 9. júla 2023, 13:02 – blbu logiku predvadzas tu ty, myslitel. Ktory s kindzal 8. júla 2023, 0:48, Krasa 9. júla 2023, 8:50, Anonym 9. júla 2023, 9:16, Anonym 9. júla 2023, 9:18 si vlastne ty schizofrenia?
    Stale trvam na tom, ze to koleso kupim tebe aj s tymi 1000€ v kopejkach.

  12. Tých 1000 kopejok si asi vytiahol na poslednú chvíľu zo Sperbanky. Tak ešte raz a naposledy – nezaujíma ma Ukrajina, ani Rusko. Už to pochop, to koleso kúp niekomu inému. Ak to vidíš tak, že kto nefandí Ukrajine, je rusofil, tak sa strašne mýliš. Pochop to konečne. Odpustím ti.

  13. Anonym 9. júla 2023, 20:50 – no ktory si to? Uz sa vykokces?
    Ked ta nezaujima ani UA ani RUS naco sa k tomu vyjadrujes pod clankom “Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v Bratislave”?
    Ked koleso nema patrit tebe naco sa k tomu vyjadrujes?

    Ked uz sa chces hrat na chytreho, aspon odpovedaj k veci a neser si do ust. Snazis sa tu vykrucat a este viac sa zamotavas.

  14. Dzurindov názor…

    O tom, kedy a za akých podmienok sa vojna na Ukrajine skonči, môže rozhodnúť iba Ukrajina samotná. V tejto otázke je rola ukrajinského prezidenta a ukrajinskej politickej reprezentácie nedeliteľná a nezastupiteľná. Ukrajinci vnímajú názory medzinárodnej verejnosti, vedú a budú viesť politické konzultácie s partnermi v EÚ a NATO. Ale napokon rozhodovať sa budú sami. Nezávisle, autonómne.

  15. Anonym 22:26, pekne povedané a pekne napísané,tak,ako sa dnes patrí a očakava,ale realita je úplne iná.

  16. Mňa skôr zarazilo to, že ľudia podobného zmýšľania hovoria, že vojnu môže ukončiť len Rusko. Miki zas tvrdí, že Ukrajina. Ale v podstate oba názory majú svojím spôsobom niečo do seba…

  17. Ukrajina sa uz vyjadrila jednoznacne. Pokial ich podu neopusti posledny rusky okupant, utlmenie bojov neprichadza do uvahy. Budu do nich busit kym neodidu. Bodka.

  18. Funkcne obdobie prezidenta Zelenskeho sa konci na jar buduceho roku. Za normalnych okolnosti by musel po piatich rokoch 30. marca 2024 poziadat obcanov Ukrajiny o opatovne vyjadrenie dovery. Ale pocas vojny nemusi. Je stanne pravo, takze Zelensky bude prezidentom, kym bude vojna. Alebo sa to da povedat aj naopak. Ze Zelensky bude prezidentom tak dlho, kym bude vojna. Som zvedavy, ako dlho to Ukrajina planuje potiahnut bez volieb.

  19. kapitan 16. júla 2023, 22:58

    Vážený kapitán,

    čo hovoríš na to, že ťa ruské služby odrbali a vložili tam zvukovú vsuvku a skutočne tam nikto nepískal? Čo hovoríš na to, že ťa dezinformačný a konšpiračný ruský spravodajský web platený ruskou vládou, ktorý tak obdivuješ takto škaredo odrbal?

  20. Áno ym 13:02,takých vie a také dôkazy si môžeš strčiť vieš kam.To môže byť pravda a nemusí.

  21. stále nič?…tu máš to reálne video priamo z kanálu CNN prima news (vysielali to naživo, toľko k tomu „to v spravach ovciam neukazali.“)…dá sa dohladať aj verzia z ČT…
    odporúčam pozrieť od 3:40 – vtedy začne ta pásáž kde ho mali vypískať a kričať hanba….
    v závere videa je aj priblíženie na ten dav s ukrajinskými vlajkami, ktorý ho mal vypískať….
    https://www.youtube.com/watch?v=0iqziX_VTak&t=205s
    To 12 sekundové video v ktorom ho mali vypískať je utnuté presne v momente kedy sa v zábere mal objaviť ten dirigent orchestru v červenom saku a následne sa objaví na pravej strane aj hrajúci orchester s dychovými nástrojmi, – ten orchester v tom zostrihanom videu vobec nepočuť…
    potrebuješ ešte viac, alebo stále chceš veriť tomu že ho tam brutálne vypískali a tie zlé média to nechceli ukázať?

  22. Som Vas skusal civavi,ci ste v strehu a pudlici Zelenskeho dobre strazia,su vzdy nachystany za voccu aj zivot polozit :):):)

  23. kapitan 17. júla 2023, 22:49
    „Civavi“ ti vlastne otvorili oci a ty to tu otacas, ze si frajer, lol

  24. tomu hovadu, aj keby si mu vyrezal viecka, tak oci neotvoris. to je tak vysmazene, ze az.

  25. no, jasné ty si len skúšal…ak by si mal aspoň štipku sebareflexie tak sa zamyslíš, priznáš omyl a poďakuješ za to že sme ťa vyviedli z omylu….takto si to dal na 7 ročne dieťa ktoré so špinavou hubou prichytili jak ukradol čokoládu ale tvrdí ono že nie….že ty kapitán Danko(chským)?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované